Kayıp kadın Balıkesir'de bulundu

GÜNDEM 26.01.2017 - 09:03, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kayıp kadın Balıkesir'de bulundu

Alaşehir'in Çakırcaali mahallesi’nde oturan 3 çocuk ve 2 torun sahibi Medine Semizoğlu’ndan 3 gündür haber alınamıyordu. 22 Ocak Pazar Günü saat 15.00 sularında komşulara gidiyorum diyerek evden ayrılıp, bir daha geri dönmeyen Medine Semizoğlu Balıkesir'de bulunan bir akrabasını ziyarete gittiği öğrenildi
Medine Semizoğlu’nun 57 yaşındaki çiftçi eşi Halil Semizoğlu, "Eşim Pazar günü öğle üzeri 'komşulara ziyarete gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Akşam saatine kadar dönmeyince, komşumuza sorduk. Komşumuz eşimin kendilerine uğramadığını söyledi. Bunun üzerine mahallede gidebileceği yerlere sorduk. Bir sonuç alamadık. Akrabalarımızı ve uğrayabileceği yerleri aradıktan sonra, saat 20.30 sularında Jandarmaya kayıp başvurusunda bulunduk" dedi. KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ Mahalleden geçen bir tanıdıklarının özel otomobili ile saat 15.00 sularında  eşini otogara bıraktığını öğrenen talihsiz koca Halil Semizoğlu, " Otomobil sürücüsü kamera kayıtlarına göre 15.22’ de eşimi otogara bırakmış. Ondan sonrasında bir haber yok. Eşim nüfus cüzdanını da almamış. Şu anda  polis ve  jandarma bölgedeki  kamera kayıtlarını da inceleyerek, arama çalışmalarını sürdürüyor. Eşim yaklaşık 2012 yılından bu yana belirli aralıklarla psikolojik tedavi görüyordu.  Aile olarak evimizde hiç bir sorun yok.  Herhangi bir düşmanımız da yok.  Büyük bir ihtimalle bunalıma girmiş olabilir" dedi. BALIKESİR'DE BULUNDU 3 gündür kayıp olan Medine Semizoğlu’nun Balıkesir'de olduğu bilgisine ulaşıldı. Telefonundan sinyal alınan Semizoğlu'na ulaşıldığı ve kendisinin Balıkesir'de bulunan bir akrabasını ziyarete geldiğini söylediği öğrenildi.
Alaşehir'in Çakırcaali mahallesi’nde oturan 3 çocuk ve 2 torun sahibi Medine Semizoğlu’ndan 3 gündür haber alınamıyordu. 22 Ocak Pazar Günü saat 15.00 sularında komşulara gidiyorum diyerek evden ayrılıp, bir daha geri dönmeyen Medine Semizoğlu Balıkesir'de bulunan bir akrabasını ziyarete gittiği öğrenildi

Medine Semizoğlu’nun 57 yaşındaki çiftçi eşi Halil Semizoğlu, "Eşim Pazar günü öğle üzeri 'komşulara ziyarete gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Akşam saatine kadar dönmeyince, komşumuza sorduk. Komşumuz eşimin kendilerine uğramadığını söyledi. Bunun üzerine mahallede gidebileceği yerlere sorduk. Bir sonuç alamadık. Akrabalarımızı ve uğrayabileceği yerleri aradıktan sonra, saat 20.30 sularında Jandarmaya kayıp başvurusunda bulunduk" dedi.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Mahalleden geçen bir tanıdıklarının özel otomobili ile saat 15.00 sularında  eşini otogara bıraktığını öğrenen talihsiz koca Halil Semizoğlu, " Otomobil sürücüsü kamera kayıtlarına göre 15.22’ de eşimi otogara bırakmış. Ondan sonrasında bir haber yok. Eşim nüfus cüzdanını da almamış. Şu anda  polis ve  jandarma bölgedeki  kamera kayıtlarını da inceleyerek, arama çalışmalarını sürdürüyor. Eşim yaklaşık 2012 yılından bu yana belirli aralıklarla psikolojik tedavi görüyordu.  Aile olarak evimizde hiç bir sorun yok.  Herhangi bir düşmanımız da yok.  Büyük bir ihtimalle bunalıma girmiş olabilir" dedi.

BALIKESİR'DE BULUNDU

3 gündür kayıp olan Medine Semizoğlu’nun Balıkesir'de olduğu bilgisine ulaşıldı. Telefonundan sinyal alınan Semizoğlu'na ulaşıldığı ve kendisinin Balıkesir'de bulunan bir akrabasını ziyarete geldiğini söylediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.