KAYMAKAM UÇGUN’DAN YARI YIL TATİL MESAJI...!

24.01.2022 - 09:11, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KAYMAKAM UÇGUN’DAN YARI YIL TATİL MESAJI...!

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, “2021-2022 Eğitim Öğretim yılının 1. döneminin sona ermesiyle birlikte, İlçemiz genelinde 19 bin 200 öğrenci ile 1050 öğretmen tatile giriyor. Bütün öğretmenlerimizi çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum. “dedi.
Kaymakam Uçgun, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. SEVGİLİ ÖĞRENCİLER! Birinci dönem çalışmalarınızın karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Karnelerini alan bütün öğrencileri gayretlerinden dolayı kutluyor, karnenizdeki notlar ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hep diri tutmanızı diliyorum. Tatilde boş zamanlarınızı dinlenerek, kitap okuyarak, geçirmenizi diliyorum. Yarıyıl tatilinde yapacağınız iç muhasebeyle birinci dönemi değerlendirme şansı bulacağınıza ve gelecekteki hedefleriniz için daha çok çalışacağınıza inanıyorum. DEĞERLİ ÖĞRETMENLER! Eğitim-Öğretim yılının birinci döneminde göstermiş olduğunuz özverili çalışmalardan  dolayı sizleri  kutluyorum. Sahip olduğunuz bilgi birikimini, mesleki deneyiminiz ile en güzel şekilde gelecek nesillere aktardığınızı biliyorum. Memleketin her noktasında çocuklarımıza, gençlerimize vatan ve millet sevgisini veren ve onları geleceğe hazırlayan sizlersiniz. Şüphesiz ki; geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesinde en büyük pay size aittir. SAYGIDEĞER VELİLER! Güzel ahlaklı bireylerin yetişmesinde siz değerli velilerimize büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Çocuğunuzun  karnesi nasıl olursa olsun, desteğinizi esirgemeyin. Çocuğunuzu başkalarıyla kıyaslamayın. Çünkü her çocuğun kişiliği, yetenekleri ve özellikleri birbirinden farklıdır. Bugünün küçüğü, geleceğin büyüğü olacak çocuklarımızı olduğu gibi kabul edip, onların eksiklerini hoşgörü ile karşılayıp birlikte gidermeye çalışalım. Konuşarak onlara ve fikirlerine değer verdiğinizi gösterin. Başarı ve başarısızlıklarında hep yanlarında olun. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin yarıyıl tatilini kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim.”
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, “2021-2022 Eğitim Öğretim yılının 1. döneminin sona ermesiyle birlikte, İlçemiz genelinde 19 bin 200 öğrenci ile 1050 öğretmen tatile giriyor. Bütün öğretmenlerimizi çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum. “dedi.

Kaymakam Uçgun, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER!

Birinci dönem çalışmalarınızın karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Karnelerini alan bütün öğrencileri gayretlerinden dolayı kutluyor, karnenizdeki notlar ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hep diri tutmanızı diliyorum. Tatilde boş zamanlarınızı dinlenerek, kitap okuyarak, geçirmenizi diliyorum. Yarıyıl tatilinde yapacağınız iç muhasebeyle birinci dönemi değerlendirme şansı bulacağınıza ve gelecekteki hedefleriniz için daha çok çalışacağınıza inanıyorum.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLER!

Eğitim-Öğretim yılının birinci döneminde göstermiş olduğunuz özverili çalışmalardan  dolayı sizleri  kutluyorum. Sahip olduğunuz bilgi birikimini, mesleki deneyiminiz ile en güzel şekilde gelecek nesillere aktardığınızı biliyorum. Memleketin her noktasında çocuklarımıza, gençlerimize vatan ve millet sevgisini veren ve onları geleceğe hazırlayan sizlersiniz. Şüphesiz ki; geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesinde en büyük pay size aittir.

SAYGIDEĞER VELİLER!

Güzel ahlaklı bireylerin yetişmesinde siz değerli velilerimize büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Çocuğunuzun  karnesi nasıl olursa olsun, desteğinizi esirgemeyin. Çocuğunuzu başkalarıyla kıyaslamayın. Çünkü her çocuğun kişiliği, yetenekleri ve özellikleri birbirinden farklıdır. Bugünün küçüğü, geleceğin büyüğü olacak çocuklarımızı olduğu gibi kabul edip, onların eksiklerini hoşgörü ile karşılayıp birlikte gidermeye çalışalım. Konuşarak onlara ve fikirlerine değer verdiğinizi gösterin. Başarı ve başarısızlıklarında hep yanlarında olun. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin yarıyıl tatilini kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.