KAYMAKAM UÇGUN: MAHALLELİNİN GÖNLÜNÜ ALDI

GÜNDEM 03.06.2019 - 12:20, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KAYMAKAM UÇGUN: MAHALLELİNİN GÖNLÜNÜ ALDI

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Girelli ve Çarıkbozdağ Mahallelerinde incelemelerde bulundu. Vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi. Girelli mahallesinde, 1996 yılında Hakkari Otluca Bölgesinde Şehit olan Piyade Er. Mehmet Şimşek’in annesi Fatmaana Şimşek’i de evinde ziyaret ederek gönlünü aldı.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Kaymakam Uçgun, ilçe merkezine 21 km Uzaklıkta bulunan Girelli Mahallesi ve 31 km uzaklıktaki Çarıkbozdağ mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi, çözümü konusunda görüş alışverişinde bulundu. Girelli'de, 1996 yılında Hakkari Otluca Bölgesinde Şehit olan Piyade Er. Mehmet Şimşek’in annesi Fatmaana Şimşek’i de evinde ziyaret ederek gönlünü aldı. "SİZLER BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ" Uçgun, ziyarette yaptığı konuşmada "Sizler bize emanetsiniz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birlik ve beraberliği adına en kıymetli varlıklarını yani canlarını seve seve feda eden veya bu uğurda yaralanan, şehit olan, gazi olan kardeşlerimiz bizim en kıymetli değerlerimizdir. Bu evlatları yetiştiren siz anne babalarımızda şehitlerimizin bize emanetisiniz. Onlardan kalan emanetlere sahip çıkmak bizim en önemli görevlerimizdendir."dedi. Şehit Mehmet Şimşek’in Annesi Fatmaana Şimşek de Kaymakam Uçgun’a ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  "EN İYİ HİZMETİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ" Ziyaretlerin vatandaşlar üzerinde de olumlu etki sağladığını vurgulayan Kaymakam Uçgun "Mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ediyoruz. İstek ve sorunlarını dinliyorum. Görüşmelerimiz sayesinde en iyi hizmeti gerçekleştirme fırsatı yakalıyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımız da devletimizin her zaman yanlarında olduğunu anlıyor."diye konuştu Girelli Mahallesinin Pazar yerini de ziyaret eden Uçgun, yaprak satış noktasında yaprak satışı yapan vatandaşlarla bir süre sohbet ederek salamura yaprak hakkında bilgiler aldı.  
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Girelli ve Çarıkbozdağ Mahallelerinde incelemelerde bulundu. Vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi. Girelli mahallesinde, 1996 yılında Hakkari Otluca Bölgesinde Şehit olan Piyade Er. Mehmet Şimşek’in annesi Fatmaana Şimşek’i de evinde ziyaret ederek gönlünü aldı.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Kaymakam Uçgun, ilçe merkezine 21 km Uzaklıkta bulunan Girelli Mahallesi ve 31 km uzaklıktaki Çarıkbozdağ mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi, çözümü konusunda görüş alışverişinde bulundu. Girelli'de, 1996 yılında Hakkari Otluca Bölgesinde Şehit olan Piyade Er. Mehmet Şimşek’in annesi Fatmaana Şimşek’i de evinde ziyaret ederek gönlünü aldı.

"SİZLER BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ"

Uçgun, ziyarette yaptığı konuşmada "Sizler bize emanetsiniz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birlik ve beraberliği adına en kıymetli varlıklarını yani canlarını seve seve feda eden veya bu uğurda yaralanan, şehit olan, gazi olan kardeşlerimiz bizim en kıymetli değerlerimizdir. Bu evlatları yetiştiren siz anne babalarımızda şehitlerimizin bize emanetisiniz. Onlardan kalan emanetlere sahip çıkmak bizim en önemli görevlerimizdendir."dedi. Şehit Mehmet Şimşek’in Annesi Fatmaana Şimşek de Kaymakam Uçgun’a ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

"EN İYİ HİZMETİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Ziyaretlerin vatandaşlar üzerinde de olumlu etki sağladığını vurgulayan Kaymakam Uçgun "Mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ediyoruz. İstek ve sorunlarını dinliyorum. Görüşmelerimiz sayesinde en iyi hizmeti gerçekleştirme fırsatı yakalıyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımız da devletimizin her zaman yanlarında olduğunu anlıyor."diye konuştu

Girelli Mahallesinin Pazar yerini de ziyaret eden Uçgun, yaprak satış noktasında yaprak satışı yapan vatandaşlarla bir süre sohbet ederek salamura yaprak hakkında bilgiler aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.