KAYMAKAM UÇGUN’UN YARIYIL TATİL MESAJI

EĞİTİM 21.01.2020 - 09:24, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KAYMAKAM UÇGUN’UN YARIYIL TATİL MESAJI

Alaşehir Kaymakamı Sayın Abdullah Uçgun, 2019-2020 eğitim öğretim yılı, yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kaymakam Uçgun, mesajında şu ifadelere yer verdi: " 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısı sona erdi. Siz velilerimiz, öğretmen ve idarecilerimiz yoğun bir dönemi daha geride bıraktınız. Hepimizin ortak amacı , çocuklarımızın her dönem başarılı ve iyi eğitimli olabilmelerine imkân sağlamak, geleceğe daha güvenli ve bilinçli bakabilmelerine olanak hazırlamaktır. SEVGİLİ ÖĞRENCİLER; Yorucu bir yarı dönem geçiren, geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan sizler bugün, birinci dönem çalışmalarınızın karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Bir dönem boyunca gösterdiğiniz gayret dolayısıyla sizleri kutluyorum. Karne, kat’i suretle kişiliğinizi, zekânızı kategorize eden bir gösterge değildir. Karne, eğitim-öğretim ortamlarında bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimidir. Zayıf ve güçlü yönlerinizin farkına varmanız, eğer varsa eksikliklerinizi analiz etmeniz ve bönümüzdeki dönem için tedbirler almanız adına bir imkân dır. Karnenizde ki notlar ne olursa olsun, çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hep diri tutmanızı diliyorum. Kitaplar en iyi arkadaşınız olsun. DEĞERLİ VELİLER; Çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerini sadece karnelerle ölçemeyeceğimizi bilmenizi isterim. Yarıyıl tatili, ailece kaliteli zaman geçirmek için önemli bir fırsattır. Bu dönemde tüm aile bireyleri ile yapılacak aktiviteler, geziler çocuklarımızın ikinci döneme motivasyonları artmış bir şekilde başlamalarına vesile olacaktır. KIYMETLİ ÖĞRETMENLER; Öğrencilerimizin içinde var olan cevheri ortaya çıkartma ve işleme konusunda adeta birer kâşif gibisiniz. Bu cevherleri vatanına, milletine, devletine sadık bireyler olarak işleyeceğinize olan güvenimiz tamdır. Bir meslekten öte bir yaşam tarzı olarak gördüğünüz bu işi, ikinci dönemde de aynı şevk içinde ifa etmenizi temenni ederken; ailenizle huzurlu, sağlıklı bir yarıyıl tatili diliyorum."
Alaşehir Kaymakamı Sayın Abdullah Uçgun, 2019-2020 eğitim öğretim yılı, yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Uçgun, mesajında şu ifadelere yer verdi: " 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısı sona erdi. Siz velilerimiz, öğretmen ve idarecilerimiz yoğun bir dönemi daha geride bıraktınız. Hepimizin ortak amacı , çocuklarımızın her dönem başarılı ve iyi eğitimli olabilmelerine imkân sağlamak, geleceğe daha güvenli ve bilinçli bakabilmelerine olanak hazırlamaktır.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER; Yorucu bir yarı dönem geçiren, geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan sizler bugün, birinci dönem çalışmalarınızın karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Bir dönem boyunca gösterdiğiniz gayret dolayısıyla sizleri kutluyorum. Karne, kat’i suretle kişiliğinizi, zekânızı kategorize eden bir gösterge değildir. Karne, eğitim-öğretim ortamlarında bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimidir. Zayıf ve güçlü yönlerinizin farkına varmanız, eğer varsa eksikliklerinizi analiz etmeniz ve bönümüzdeki dönem için tedbirler almanız adına bir imkân dır. Karnenizde ki notlar ne olursa olsun, çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hep diri tutmanızı diliyorum. Kitaplar en iyi arkadaşınız olsun.

DEĞERLİ VELİLER; Çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerini sadece karnelerle ölçemeyeceğimizi bilmenizi isterim. Yarıyıl tatili, ailece kaliteli zaman geçirmek için önemli bir fırsattır. Bu dönemde tüm aile bireyleri ile yapılacak aktiviteler, geziler çocuklarımızın ikinci döneme motivasyonları artmış bir şekilde başlamalarına vesile olacaktır.

KIYMETLİ ÖĞRETMENLER; Öğrencilerimizin içinde var olan cevheri ortaya çıkartma ve işleme konusunda adeta birer kâşif gibisiniz. Bu cevherleri vatanına, milletine, devletine sadık bireyler olarak işleyeceğinize olan güvenimiz tamdır. Bir meslekten öte bir yaşam tarzı olarak gördüğünüz bu işi, ikinci dönemde de aynı şevk içinde ifa etmenizi temenni ederken; ailenizle huzurlu, sağlıklı bir yarıyıl tatili diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.