Kendi işini kurmak isteyenlere bir fırsat daha

GÜNDEM 27.09.2016 - 09:43, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kendi işini kurmak isteyenlere bir fırsat daha

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, talep üzerine kendi işini kurmak isteyenlere yönelik 8. kez Girişimcilik Kursu düzenleneceğini açıkladı. KOSGEB'in 30 bin TL hibe kredi desteği verdiği kurslara son müracaat tarihi 3 Ekim 2016 tarihi olarak belirlendi.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası talep üzerine kendi işini kurmak isteyenlere yönelik 8. kez Girişimcilik Kursu düzenleyecek.Yetkililer, azami 30 kişinin katılabileceği kurs için son başvuru tarihinin 3 Ekim 2015 tarihi olduğunu açıkladılar. KOSGEB'in mali destek sağladığı kurs 11 ila 14 Ekim tarihinde verileceği ve 32 saat süreceği de belirtildi. SEYHAN:KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTEYENLER  BU FIRSATI KAÇIRMASIN Kurs hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan “Oda olarak vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine girişimcilik kurslarının  8.'sini düzenleyeceğiz. Daha önce oda olarak 2010 yılında 1 kurs 2011 yılında 2 kurs, 2012 yılında da 1 kurs,  2013 yılında da 1 kurs, 2014 yılında 1 kurs ve 2015 yılında 1 kurs olmak üzere toplamda 7 defa KOSGEB girişimcilik kursu düzenlemiştik. Kursumuza  KOSGEB yetkililerinin yapacakları eleme sonucunda 18 yaşını doldurmuş azami 30 kişi katılabilecek.  Daha önceki kursları tamamlayarak belge almış kursiyerlerden 27 kişi kendi işini kurarak hem ilçemiz ekonomisi hem de kendileri için büyük yarar sağlamıştır. Odamızın toplantı salonunda düzenlenecek kursumuz 11-14 Ekim tarihlerinde odamızda verilecek. Kendi işini kurmak isteyen vatandaşlarımız bu fırsattan mutlaka yararlansınlar. Hafta içinde verilecek kursumuzda kursiyerlere toplam 32 saat ders verilecektir. Açılacak bu kursumuz ile ilgili başvuru formları ayrı dosyalar halinde web sitemizde mevcut olup kursumuza katılmak isteyenler, çıktıları alıp doldurulduktan sonra son başvuru tarihi olan 3 Ekim2016 tarihi  mesai bitimine kadar odamıza başvurmaları  gerekir.”dedi.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, talep üzerine kendi işini kurmak isteyenlere yönelik 8. kez Girişimcilik Kursu düzenleneceğini açıkladı. KOSGEB'in 30 bin TL hibe kredi desteği verdiği kurslara son müracaat tarihi 3 Ekim 2016 tarihi olarak belirlendi.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası talep üzerine kendi işini kurmak isteyenlere yönelik 8. kez Girişimcilik Kursu düzenleyecek.Yetkililer, azami 30 kişinin katılabileceği kurs için son başvuru tarihinin 3 Ekim 2015 tarihi olduğunu açıkladılar. KOSGEB'in mali destek sağladığı kurs 11 ila 14 Ekim tarihinde verileceği ve 32 saat süreceği de belirtildi.

SEYHAN:KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTEYENLER  BU FIRSATI KAÇIRMASIN

Kurs hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan “Oda olarak vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine girişimcilik kurslarının  8.'sini düzenleyeceğiz. Daha önce oda olarak 2010 yılında 1 kurs 2011 yılında 2 kurs, 2012 yılında da 1 kurs,  2013 yılında da 1 kurs, 2014 yılında 1 kurs ve 2015 yılında 1 kurs olmak üzere toplamda 7 defa KOSGEB girişimcilik kursu düzenlemiştik. Kursumuza  KOSGEB yetkililerinin yapacakları eleme sonucunda 18 yaşını doldurmuş azami 30 kişi katılabilecek.  Daha önceki kursları tamamlayarak belge almış kursiyerlerden 27 kişi kendi işini kurarak hem ilçemiz ekonomisi hem de kendileri için büyük yarar sağlamıştır. Odamızın toplantı salonunda düzenlenecek kursumuz 11-14 Ekim tarihlerinde odamızda verilecek. Kendi işini kurmak isteyen vatandaşlarımız bu fırsattan mutlaka yararlansınlar. Hafta içinde verilecek kursumuzda kursiyerlere toplam 32 saat ders verilecektir. Açılacak bu kursumuz ile ilgili başvuru formları ayrı dosyalar halinde web sitemizde mevcut olup kursumuza katılmak isteyenler, çıktıları alıp doldurulduktan sonra son başvuru tarihi olan 3 Ekim2016 tarihi  mesai bitimine kadar odamıza başvurmaları  gerekir.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.