Kolunu Üzüm Çırpma Makinesine Sıkıştıran Çocuk Kurtarıldı

01.06.2020 - 09:20, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kolunu Üzüm Çırpma Makinesine Sıkıştıran Çocuk Kurtarıldı

Alaşehir’de 5 yaşındaki Mehmet Konuk, 5 Eylül Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken üzüm çırpma makinesine kolunu sıkıştırdı. Çocuğunun kolunun sıkıştığını gören annesi, durumu itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Mehmet Konuk'un kolunun makinede sıkıştığı yeri, demir kesme makinesi ile kesip çocuğun kolunu çıkardı.
112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırılan küçük çocukta herhangi bir yaranın bulunmadığı, çocuğun tedbir amacıyla gözetim altında tutulacağı öğrenildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alaşehir’in 5 Eylül Mahallesi’nde üzüm eleme makinasına kolunu kaptıran çocuğa ilk müdahaleyi yaparak, çocuğu sıkıştığı yerden kurtardı ve sağlık ekiplerine teslim etti.  Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, çoğunluğunu yangının oluşturduğu müdahaleler dışında da yaptığı kurtarma operasyonları ile de birçok cana umut olmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçede 5 Eylül Mahallesi Elmadağ Sokak’ta bulunan çalkar makinasına kolunu kaptıran çocuğa müdahalede bulundu. Kolu sıkışan, korku ve acı içinde ağlayan çocuk için itfaiye ekipleri hemen mahalleye giderek çocuğu kurtarmak için çalışmalara başladı. Hidrolik aletler ile çocuğun kolunu sıkıştığı yerden kurtaran itfaiye ekipleri, çocuğu sağlık ekiplerine teslim etti. İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, itfaiye ekiplerimiz hemen her çeşit olaya müdahalede bulunuyor. Gerek vatandaşlarımızın can sağlığı gerekse da mallarını korumak ve kurtarmak için her türlü müdahalede bulunduğunu belirterek, “Alaşehir ilçemizde küçük bir çocuğumuzun kolu makinaya sıkışmış. Çıkaramamış, canının acımasıyla birlikte ekiplerimize gelen ihbar sonucu müdahalede bulunduk. Çocuğun kolunu sıkıştığı makinadan kurtararak sağlık ekiplerine teslim ettik.”dedi. 
Alaşehir’de 5 yaşındaki Mehmet Konuk, 5 Eylül Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken üzüm çırpma makinesine kolunu sıkıştırdı. Çocuğunun kolunun sıkıştığını gören annesi, durumu itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Mehmet Konuk'un kolunun makinede sıkıştığı yeri, demir kesme makinesi ile kesip çocuğun kolunu çıkardı.

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırılan küçük çocukta herhangi bir yaranın bulunmadığı, çocuğun tedbir amacıyla gözetim altında tutulacağı öğrenildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alaşehir’in 5 Eylül Mahallesi’nde üzüm eleme makinasına kolunu kaptıran çocuğa ilk müdahaleyi yaparak, çocuğu sıkıştığı yerden kurtardı ve sağlık ekiplerine teslim etti.

 Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, çoğunluğunu yangının oluşturduğu müdahaleler dışında da yaptığı kurtarma operasyonları ile de birçok cana umut olmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçede 5 Eylül Mahallesi Elmadağ Sokak’ta bulunan çalkar makinasına kolunu kaptıran çocuğa müdahalede bulundu. Kolu sıkışan, korku ve acı içinde ağlayan çocuk için itfaiye ekipleri hemen mahalleye giderek çocuğu kurtarmak için çalışmalara başladı. Hidrolik aletler ile çocuğun kolunu sıkıştığı yerden kurtaran itfaiye ekipleri, çocuğu sağlık ekiplerine teslim etti. İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, itfaiye ekiplerimiz hemen her çeşit olaya müdahalede bulunuyor. Gerek vatandaşlarımızın can sağlığı gerekse da mallarını korumak ve kurtarmak için her türlü müdahalede bulunduğunu belirterek, “Alaşehir ilçemizde küçük bir çocuğumuzun kolu makinaya sıkışmış. Çıkaramamış, canının acımasıyla birlikte ekiplerimize gelen ihbar sonucu müdahalede bulunduk. Çocuğun kolunu sıkıştığı makinadan kurtararak sağlık ekiplerine teslim ettik.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.