KÜBRA’NIN BİLİM VE TEKNOLOJİ SINIFI AÇILDI

EĞİTİM 12.10.2018 - 10:30, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KÜBRA’NIN BİLİM VE TEKNOLOJİ SINIFI AÇILDI

Alaşehir Üzüm Festivali kutlamalarında, etkinliklere misafir olarak katılan Sezgin Baran Korkmaz Vakfı (SBK Vakfı) başkanı İşadamı Sezgin Baran Korkmaz, konser esnasında yerde bulunan çöpleri toplayan, Kübra Çoban’ı bursla ödüllendirmiş, ayrıca okuduğu okula “ Bilim ve Teknoloji Sınıfı “ kuracağının sözü vermişti İşadamı Sezgin Baran Korkmaz, verdiği sözler doğrultusunda, Kübra Çoban’ın adını taşıyan “ Bilim ve Teknoloji “ sınıfını açtı.
5. Sınıf öğrencisi  Kübra Çoban’ın adını taşıyan sınıfın açılışını Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak yaptı. İşadamı Sezgin Baran Korkmaz Bilişim ve Teknoloji sınıfının yanı sıra okul konferans  salonuna bir adet klima, öğretmenlerin kullanması için, öğretmenler odasının masa ve sandalyelerini yeniledi.   Sezgin Baran Korkmaz Alaşehir Orta Okulu için alınan bilgisayar, klima, masa ve sandalyeleri Alaşehir Belediye başkanı Ali Uçak’a gönderdi. Ali Uçak, gelen eğitim malzemelerini Alaşehir Orta  Okulu müdürlüğüne teslim etti.  SBK Vakfı tarafından Alaşehir Orta  Okulu’na  gönderilen  eğitim araçlarından masa ve sandalyeler  öğretmenler odasına yerleştirildi. Bilgisayarlar “ Bilişim ve Teknoloji “ sınıfına kuruldu. Klima konferans sınıfına kuruldu. ÖRNEK OLDU, KAZANDI, KAZANDIRDI Adına sınıf açılan 5. Sınıf öğrencisi Kübra Çoban, "Çöp topladım, okuluma teknoloji sınıfı kazandırdım, kendime de burs kazandırdım, çok mutluyum. Arkadaşlarıma tavsiyem, çevremizi temiz tutmaları ve farkındalık yaratmalarıdır. Belediye başkanım Ali Uçak ve Sezgin Baran Amcam’a çok teşekkür ederim."dedi UÇAK: ÖRNEK DAVRANIŞ ÖDÜLLLENDİRİLDİ Eğitim  araçlarının okula teslim edilmesi ve kurulmasından sonra , okulu ziyaret eden Alaşehir Belediye başkanı Ali Uçak, "Alaşehir Üzüm Festivali etkinliklerinde bizleri yalnız bırakmayan arkadaşım, dostum Türkiye genelinde özellikle eğitim alanında yardımlarını esirgemeyen işadamı Sezgin Baran Korkmaz, festival alanında, herkes eğlenip coşarken,  yerde bulunan çöpleri toplayan kızımız Kübra Çoban'ı, Sezgin Baran Korkmaz’ın dikkatini çekerek, hem kendisi kazandı, hem de Alaşehir’e kazandırdı. Bu güzel davranışı ile Alaşehir’in adını tüm Türkiye'ye, hatta dünyaya duyurdu, kızımızı kutluyorum, Sezgin Baran Korkmaz’a da teşekkür ediyorum."dedi.  Uçak, Bbizler sadece bir vesileyiz. Kendisi buraya festivale geldiğinde, Sezgin Baran Bey, benim çok sevdiğim dostum, arkadaşım Kübra kızımızı çöp toplarken görüp duygulanıyor ve onun okuduğu okula böyle güzel bir şeyler kazandırmak istiyor. Hem kendisini ödüllendirmek istiyor, hem bütün çocuklarımıza örnek olması açısından da bir yol göstermiş oluyor. Bu ne demek oluyor, asla ve asla yerlere çöp atmayacağız, gördüğümüz çöpü de alıp çöp kutusuna atacağız."dedi ve öğrencilerle Sezgin Baran Korkmaz’a teşekkür etmelerini istedi. Öğrencilerde hep bir ağızdan teşekkür ettiler. Öğrenciler okula  Bilim ve Teknoloji sınıfının açılmasına çok sevindiklerini , ödevlerini okulda yapabileceklerini belirterek, eğitim gönüllüsü işadamına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
Alaşehir Üzüm Festivali kutlamalarında, etkinliklere misafir olarak katılan Sezgin Baran Korkmaz Vakfı (SBK Vakfı) başkanı İşadamı Sezgin Baran Korkmaz, konser esnasında yerde bulunan çöpleri toplayan, Kübra Çoban’ı bursla ödüllendirmiş, ayrıca okuduğu okula “ Bilim ve Teknoloji Sınıfı “ kuracağının sözü vermişti İşadamı Sezgin Baran Korkmaz, verdiği sözler doğrultusunda, Kübra Çoban’ın adını taşıyan “ Bilim ve Teknoloji “ sınıfını açtı.

5. Sınıf öğrencisi  Kübra Çoban’ın adını taşıyan sınıfın açılışını Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak yaptı. İşadamı Sezgin Baran Korkmaz Bilişim ve Teknoloji sınıfının yanı sıra okul konferans  salonuna bir adet klima, öğretmenlerin kullanması için, öğretmenler odasının masa ve sandalyelerini yeniledi.   Sezgin Baran Korkmaz Alaşehir Orta Okulu için alınan bilgisayar, klima, masa ve sandalyeleri Alaşehir Belediye başkanı Ali Uçak’a gönderdi. Ali Uçak, gelen eğitim malzemelerini Alaşehir Orta  Okulu müdürlüğüne teslim etti.  SBK Vakfı tarafından Alaşehir Orta  Okulu’na  gönderilen  eğitim araçlarından masa ve sandalyeler  öğretmenler odasına yerleştirildi. Bilgisayarlar “ Bilişim ve Teknoloji “ sınıfına kuruldu. Klima konferans sınıfına kuruldu.

ÖRNEK OLDU, KAZANDI, KAZANDIRDI

Adına sınıf açılan 5. Sınıf öğrencisi Kübra Çoban, "Çöp topladım, okuluma teknoloji sınıfı kazandırdım, kendime de burs kazandırdım, çok mutluyum. Arkadaşlarıma tavsiyem, çevremizi temiz tutmaları ve farkındalık yaratmalarıdır. Belediye başkanım Ali Uçak ve Sezgin Baran Amcam’a çok teşekkür ederim."dedi

UÇAK: ÖRNEK DAVRANIŞ ÖDÜLLLENDİRİLDİ

Eğitim  araçlarının okula teslim edilmesi ve kurulmasından sonra , okulu ziyaret eden Alaşehir Belediye başkanı Ali Uçak, "Alaşehir Üzüm Festivali etkinliklerinde bizleri yalnız bırakmayan arkadaşım, dostum Türkiye genelinde özellikle eğitim alanında yardımlarını esirgemeyen işadamı Sezgin Baran Korkmaz, festival alanında, herkes eğlenip coşarken,  yerde bulunan çöpleri toplayan kızımız Kübra Çoban'ı, Sezgin Baran Korkmaz’ın dikkatini çekerek, hem kendisi kazandı, hem de Alaşehir’e kazandırdı. Bu güzel davranışı ile Alaşehir’in adını tüm Türkiye'ye, hatta dünyaya duyurdu, kızımızı kutluyorum, Sezgin Baran Korkmaz’a da teşekkür ediyorum."dedi.  Uçak, Bbizler sadece bir vesileyiz. Kendisi buraya festivale geldiğinde, Sezgin Baran Bey, benim çok sevdiğim dostum, arkadaşım Kübra kızımızı çöp toplarken görüp duygulanıyor ve onun okuduğu okula böyle güzel bir şeyler kazandırmak istiyor. Hem kendisini ödüllendirmek istiyor, hem bütün çocuklarımıza örnek olması açısından da bir yol göstermiş oluyor. Bu ne demek oluyor, asla ve asla yerlere çöp atmayacağız, gördüğümüz çöpü de alıp çöp kutusuna atacağız."dedi ve öğrencilerle Sezgin Baran Korkmaz’a teşekkür etmelerini istedi. Öğrencilerde hep bir ağızdan teşekkür ettiler.

Öğrenciler okula  Bilim ve Teknoloji sınıfının açılmasına çok sevindiklerini , ödevlerini okulda yapabileceklerini belirterek, eğitim gönüllüsü işadamına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.