KUMPAS!

21.01.2022 - 08:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KUMPAS!

Gizli bir iş, hile, düzen hazırlamak. Birini aldatmak için tuzak kurmak, gizli bir iş düzenlemek, anlamları taşıyan Kumpas, kimlerin taktiğiydi malumunuz. Dinine, vatanına ve milletine ihanet etmiş FÖTÖ’nün en belirgin tezgahıydı kumpas. Maşaları hiç boş durmuyor, iş başında Alaşehir’de!
Meslekten ihraç edilmiş, cezaevinde yatmış, hala yargı süreci sürmesine rağmen, başka bir surette, Alaşehirlilere kumpas ve tezgah kuruyor bu tipler! Resmen dolandırıcılık yapıyorlar. Vur-kaç taktiği güdüyor. Alaşehirliler dikkatli olun her an kapınız çalınır, tuzağa düşebilirsiniz. Uyanık olun benden söylemesi. Şimdi konuyu özetleyelim: “Hisseli bir gayri menkulün satışı gerçekleştiriliyor. Hak sahibinin birinden yanlış bilgililerle, kandırılarak, noter aracılığı ile elinden feragatname alınıyor. Bunun karşılığında hak sahibine teminat bedeli olarak, 130 bin TL’lik senet veriliyor. Tüm işlerler tamamlandıktan ve tapu devri gerçekleştikten sonra, vatandaşın hak ve hukukunu savunmakla mükellef karşı taraf, hak sahibine hakkını verdiğini sözlü beyan ederek, hissesini ayırdığını ve gerekli evrakları işyerinde tanzim edeceğini söylüyor. Saf vatandaşı ikna ve kandırarak, elindeki teminat senedini alarak imha ediyor. Ertesi gün pişkin meslek sahibi, vekaletini aldığı yakını adına; verdiği sözleri unutarak, her şeyi inkar ediyor. Yaptığı iş ve işlemlere perde arkasından kamu kuruluşlarını da alet etmeyi ihmal etmiyor. Bu durum hem insan, hem de iş ahlakına sığar mı? Bu tipler, ırasız ve ar’sız olunca oluyormuş. Adli süreç başladı. Bu işin özeti…! Daha öncesi de var tabi. Düşmanı dışarıda aramaya gerek yokmuş, bu dolandırıcılığın asıl müsebbipleri hak sahibinin en yakınlarıymış. Neyse, Mevlam neylerse güzel eyler İnşAllah diyelim. Bu kumpasçı ayrıca; birçok kamulaştırma davalarında bile çeşitli fırıldaklar çevirdiği de konuşuluyor. Bu durum iddia tabi. Bu konuda mağdurlara da çağrıda bulunmak istiyorum. Malum olan zat’tan mağduriyet yaşayan kim varsa hamisi olmaya razıyız. Kapımız her daim açıktır. En azından daha fazla mağduriyetin önüne geçebiliriz belki. Herkes bilsin, duysun. Çünkü yolcudur Abbas, bağlasan durmaz, uslanmaz. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz! Bu iş daha çok su götüreceğe benziyor. Selam ve dua ile Allah’a (c.c) emanet olun…!
Gizli bir iş, hile, düzen hazırlamak. Birini aldatmak için tuzak kurmak, gizli bir iş düzenlemek, anlamları taşıyan Kumpas, kimlerin taktiğiydi malumunuz. Dinine, vatanına ve milletine ihanet etmiş FÖTÖ’nün en belirgin tezgahıydı kumpas. Maşaları hiç boş durmuyor, iş başında Alaşehir’de!

Meslekten ihraç edilmiş, cezaevinde yatmış, hala yargı süreci sürmesine rağmen, başka bir surette, Alaşehirlilere kumpas ve tezgah kuruyor bu tipler! Resmen dolandırıcılık yapıyorlar. Vur-kaç taktiği güdüyor. Alaşehirliler dikkatli olun her an kapınız çalınır, tuzağa düşebilirsiniz. Uyanık olun benden söylemesi. Şimdi konuyu özetleyelim:

“Hisseli bir gayri menkulün satışı gerçekleştiriliyor. Hak sahibinin birinden yanlış bilgililerle, kandırılarak, noter aracılığı ile elinden feragatname alınıyor. Bunun karşılığında hak sahibine teminat bedeli olarak, 130 bin TL’lik senet veriliyor. Tüm işlerler tamamlandıktan ve tapu devri gerçekleştikten sonra, vatandaşın hak ve hukukunu savunmakla mükellef karşı taraf, hak sahibine hakkını verdiğini sözlü beyan ederek, hissesini ayırdığını ve gerekli evrakları işyerinde tanzim edeceğini söylüyor. Saf vatandaşı ikna ve kandırarak, elindeki teminat senedini alarak imha ediyor. Ertesi gün pişkin meslek sahibi, vekaletini aldığı yakını adına; verdiği sözleri unutarak, her şeyi inkar ediyor. Yaptığı iş ve işlemlere perde arkasından kamu kuruluşlarını da alet etmeyi ihmal etmiyor. Bu durum hem insan, hem de iş ahlakına sığar mı? Bu tipler, ırasız ve ar’sız olunca oluyormuş. Adli süreç başladı. Bu işin özeti…!

Daha öncesi de var tabi. Düşmanı dışarıda aramaya gerek yokmuş, bu dolandırıcılığın asıl müsebbipleri hak sahibinin en yakınlarıymış. Neyse, Mevlam neylerse güzel eyler İnşAllah diyelim. Bu kumpasçı ayrıca; birçok kamulaştırma davalarında bile çeşitli fırıldaklar çevirdiği de konuşuluyor. Bu durum iddia tabi. Bu konuda mağdurlara da çağrıda bulunmak istiyorum. Malum olan zat’tan mağduriyet yaşayan kim varsa hamisi olmaya razıyız. Kapımız her daim açıktır. En azından daha fazla mağduriyetin önüne geçebiliriz belki. Herkes bilsin, duysun. Çünkü yolcudur Abbas, bağlasan durmaz, uslanmaz. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz! Bu iş daha çok su götüreceğe benziyor. Selam ve dua ile Allah’a (c.c) emanet olun…!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.