KURTARMA EKİPLERİNİ BEKLERKEN EVDE DOĞUM YAPTI

GÜNDEM 10.01.2020 - 11:08, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KURTARMA EKİPLERİNİ BEKLERKEN EVDE DOĞUM YAPTI

KIRSAL KARADAĞ MAHALLESİNDE KAR YAĞIŞI NEDENİYLE EVDE DOĞUM YAPMAK ZORUNDA KALAN TUĞBA TÜRK İSİMLİ KADIN VE BEBEĞİ ALAŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ TARAFINDAN HASTANEYE YETİŞTİRİLDİ.
Alaşehir’e bağlı Kırsal Karadağ Mahallesinde oturan Tuğba Türk isimli kadın sabaha karşı saat 03.00 sıralarında doğum sancılarıyla kıvranmaya başladı. Kar yağışı nedeniyle kapanan yollar nedeniyle çaresizlik içinde ekipleri beklerken evde doğum yapmak zorunda kaldı. O esnada köy yolunda açma çalışması yapan belediye ekipleri kısa sürede kapanan yolu açarak doğum yapan anneye ulaştı ve bebeğiyle birlikte hastaneye yetiştirdi. Fen İşleri Müdürü Halil Tek başkanlığındaki ekip evde doğum yapan Tuğba Türk ve bebeğini hastaneye yetiştirdi. BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖZCAN ZİYARET ETTİ Alaşehir Belediye Başkan vekili Halis Özcan, Alaşehir Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisinde yatan anne ve bebeğini ziyaret etti. Anne Tuğba Türk, "Evde doğum sancılarım tuttu. Yollar kapalıydı. Komşuların yardımıyla zorunlu olarak evde doğum yaptım. Alaşehir Belediye ekipleri yollarımızı açtılar, çocuğum ve beni hastaneye yetiştirdiler. Bebeğim ve benim sağlığım çok iyi Belediye başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum." dedi. BAŞKANIN EŞİNİN ADINI KIZINA VERDİ Anne Tuğba Türk, kendilerini hastaneye yetiştiren belediye ekiplerine teşekkür ederek, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nın eşi Selen Öküzcüoğlu'nun adını kızına koydu. Hastanede yatan aileyi ziyaret eden Belediye Başkan vekili Halis Özcan, "Saat 03.00 sularında evinde doğum yapmak zorunda kalan aile ekiplerimizden yardım istemiz. Fen işleri müdürümüz Halil Tek o bölgede çalışma yapıyordu. Ekipleri oraya yönlendirdik. Ekiplerimiz jandarma ve belediyemize ait araçlarla anne ve çocuğunu hastaneye yetiştirdiler. Bizi en çok mutlu eden anne ve bebeğinin sağlıklı olmasıdır. Ekiplerimize, doktorlarımıza, jandarma ekiplerine ve hastane personeline teşekkür ediyoruz." dedi.
KIRSAL KARADAĞ MAHALLESİNDE KAR YAĞIŞI NEDENİYLE EVDE DOĞUM YAPMAK ZORUNDA KALAN TUĞBA TÜRK İSİMLİ KADIN VE BEBEĞİ ALAŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ TARAFINDAN HASTANEYE YETİŞTİRİLDİ.

Alaşehir’e bağlı Kırsal Karadağ Mahallesinde oturan Tuğba Türk isimli kadın sabaha karşı saat 03.00 sıralarında doğum sancılarıyla kıvranmaya başladı. Kar yağışı nedeniyle kapanan yollar nedeniyle çaresizlik içinde ekipleri beklerken evde doğum yapmak zorunda kaldı. O esnada köy yolunda açma çalışması yapan belediye ekipleri kısa sürede kapanan yolu açarak doğum yapan anneye ulaştı ve bebeğiyle birlikte hastaneye yetiştirdi. Fen İşleri Müdürü Halil Tek başkanlığındaki ekip evde doğum yapan Tuğba Türk ve bebeğini hastaneye yetiştirdi.

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÖZCAN ZİYARET ETTİ

Alaşehir Belediye Başkan vekili Halis Özcan, Alaşehir Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisinde yatan anne ve bebeğini ziyaret etti. Anne Tuğba Türk, "Evde doğum sancılarım tuttu. Yollar kapalıydı. Komşuların yardımıyla zorunlu olarak evde doğum yaptım. Alaşehir Belediye ekipleri yollarımızı açtılar, çocuğum ve beni hastaneye yetiştirdiler. Bebeğim ve benim sağlığım çok iyi Belediye başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum." dedi.

BAŞKANIN EŞİNİN ADINI KIZINA VERDİ

Anne Tuğba Türk, kendilerini hastaneye yetiştiren belediye ekiplerine teşekkür ederek, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nın eşi Selen Öküzcüoğlu'nun adını kızına koydu.

Hastanede yatan aileyi ziyaret eden Belediye Başkan vekili Halis Özcan, "Saat 03.00 sularında evinde doğum yapmak zorunda kalan aile ekiplerimizden yardım istemiz. Fen işleri müdürümüz Halil Tek o bölgede çalışma yapıyordu. Ekipleri oraya yönlendirdik. Ekiplerimiz jandarma ve belediyemize ait araçlarla anne ve çocuğunu hastaneye yetiştirdiler. Bizi en çok mutlu eden anne ve bebeğinin sağlıklı olmasıdır. Ekiplerimize, doktorlarımıza, jandarma ekiplerine ve hastane personeline teşekkür ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.