KURUM MÜDÜRÜ HAYATINI KAYBETTİ

GÜNDEM 26.07.2019 - 12:11, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KURUM MÜDÜRÜ HAYATINI KAYBETTİ

Manisa İli Göç İdaresi Müdürü Alaşehirli Abdurrahman Şeref Doğramacı, kurumda Perşembe günü 17.30 civarında kalp krizi geçirdi. Doğramacı Manisa Sekiz Eylül Hastanesine kaldırıldı. Ancak Doğramacı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Manisa İli Göç İdaresi Müdürü Abdurrahman Şeref Doğramacı, önceki gün saat 17.30 civarında görev yaptığı kurumun tuvaletinde kalp krizi geçirdi. Kurum çalışanlarının ihbari üzerine sağlık ekipleri olay yerine geldi. İtfaiyenin de müdahalesiyle tuvaletin kapısı açılarak Doğramacı'ya ilk müdahalede bulunuldu.  Doğramacı Sekiz Eylül Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Burada yapılan uzun süreli kalp masajı ve müdaleler sonuç vermedi. Manisa'nın sevilen simalarından biri olan Abdurrahman Şeref Doğramacı hayatını kaybetti.  Haberi alan Manisa Valisi Ahmet Deniz ve bir çok kurum müdürü hastaneye koştu. Hastane önündeki endişeli bekleyiş ölüm haberinin gelmesiyle hüzne dönüştü.  Manisa Valiliğinde yapılan açıklama şöyle: "Valiliğimiz İl Göç İdaresi Müdürü Abdurrahman Şeref Doğramacı geçirdiği kalp krizi sonucu Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine baş sağlığı dileriz." ABDURRAHMAN ŞEREF DOĞRAMACI KİMDİR?   1968 yılında Alaşehir’de doğdu, ilk ve ortaokulu Alaşehir’de liseyi devlet parasız yatılı olarak mecburi hizmet karşılığı Ankara Meteoroloji Teknik Lisesi’nde okudu. Lise mezuniyeti sonrası, 1986 yılında Ankara’da, mecburi hizmet karşılığı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nde İstidlâlci kadrosu ile teknisyen olarak memuriyet hayatına atıldı.                 1986 yılında kazandığı Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümünden 1991 yılında mezun oldu. Askerliğini 225. Dönem Yedek Subay olarak Balıkesir Astsubay Hazırlama Okulunda Asteğmen Öğretmen olarak yaptı.   Askerlik dönüşü bir müddet daha Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü kadrosunda çalıştıktan sonra 1996 yılında kurumlar arası nakil yoluyla öğretmen olarak Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarına geçti, çeşitli okullarda öğretmen, müdür yardımcısı, okul müdürü olarak görev yaptı, ayrıca 2010-2012 yıllarında Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulundu.    Bu görevleri esnasında, sürekli kişisel gelişim düsturuyla, 1995-2001 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde hukuk tahsilini, 1999-2000 yıllarında Başbakanlık Devlet Lisan Okulunda İngilizce eğitimini, 2004-2005 yıllarında da Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü’nde (TODAİE) Kamu Yönetimi Uzmanlığı Yüksek Lisans Programını tamamladı.   2015 yılı başında Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’ne yaptığı müracaatın değerlendirilmesi ve olumlu bulunması sonucunda kurumlar arası nakil yoluyla Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’ne Manisa İl Göç İdaresi Müdürü olarak geçiş yaptı, Mart 2015 tarihinden bu yana bu görevdedir.   Abdurrahman Şeref DOĞRAMACI evli ve iki çocuk babasıydı. Cenazesi bugün  öğle  namazına mütakiben pazar camiinden kaldırılıp yeni mezarlığa defnedilecektir.
Manisa İli Göç İdaresi Müdürü Alaşehirli Abdurrahman Şeref Doğramacı, kurumda Perşembe günü 17.30 civarında kalp krizi geçirdi. Doğramacı Manisa Sekiz Eylül Hastanesine kaldırıldı. Ancak Doğramacı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Manisa İli Göç İdaresi Müdürü Abdurrahman Şeref Doğramacı, önceki gün saat 17.30 civarında görev yaptığı kurumun tuvaletinde kalp krizi geçirdi. Kurum çalışanlarının ihbari üzerine sağlık ekipleri olay yerine geldi. İtfaiyenin de müdahalesiyle tuvaletin kapısı açılarak Doğramacı'ya ilk müdahalede bulunuldu.  Doğramacı Sekiz Eylül Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Burada yapılan uzun süreli kalp masajı ve müdaleler sonuç vermedi. Manisa'nın sevilen simalarından biri olan Abdurrahman Şeref Doğramacı hayatını kaybetti.  Haberi alan Manisa Valisi Ahmet Deniz ve bir çok kurum müdürü hastaneye koştu. Hastane önündeki endişeli bekleyiş ölüm haberinin gelmesiyle hüzne dönüştü. 

Manisa Valiliğinde yapılan açıklama şöyle: "Valiliğimiz İl Göç İdaresi Müdürü Abdurrahman Şeref Doğramacı geçirdiği kalp krizi sonucu Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine baş sağlığı dileriz."

ABDURRAHMAN ŞEREF DOĞRAMACI KİMDİR?  

1968 yılında Alaşehir’de doğdu, ilk ve ortaokulu Alaşehir’de liseyi devlet parasız yatılı olarak mecburi hizmet karşılığı Ankara Meteoroloji Teknik Lisesi’nde okudu. Lise mezuniyeti sonrası, 1986 yılında Ankara’da, mecburi hizmet karşılığı Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nde İstidlâlci kadrosu ile teknisyen olarak memuriyet hayatına atıldı.               

 1986 yılında kazandığı Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümünden 1991 yılında mezun oldu. Askerliğini 225. Dönem Yedek Subay olarak Balıkesir Astsubay Hazırlama Okulunda Asteğmen Öğretmen olarak yaptı.   Askerlik dönüşü bir müddet daha Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü kadrosunda çalıştıktan sonra 1996 yılında kurumlar arası nakil yoluyla öğretmen olarak Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarına geçti, çeşitli okullarda öğretmen, müdür yardımcısı, okul müdürü olarak görev yaptı, ayrıca 2010-2012 yıllarında Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulundu.   

Bu görevleri esnasında, sürekli kişisel gelişim düsturuyla, 1995-2001 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde hukuk tahsilini, 1999-2000 yıllarında Başbakanlık Devlet Lisan Okulunda İngilizce eğitimini, 2004-2005 yıllarında da Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü’nde (TODAİE) Kamu Yönetimi Uzmanlığı Yüksek Lisans Programını tamamladı.   2015 yılı başında Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’ne yaptığı müracaatın değerlendirilmesi ve olumlu bulunması sonucunda kurumlar arası nakil yoluyla Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’ne Manisa İl Göç İdaresi Müdürü olarak geçiş yaptı, Mart 2015 tarihinden bu yana bu görevdedir.   Abdurrahman Şeref DOĞRAMACI evli ve iki çocuk babasıydı.

Cenazesi bugün  öğle  namazına mütakiben pazar camiinden kaldırılıp yeni mezarlığa defnedilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.