LGS’YE GİRENCEK ÖĞRENCİLERİN MASKELERİ ALAŞEHİR’DEN

Sağlık 05.06.2020 - 09:17, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

LGS’YE GİRENCEK ÖĞRENCİLERİN MASKELERİ ALAŞEHİR’DEN

Alaşehir Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, liselere geçiş sınavında (LGS) kullanılmak üzere, 7 bin 422 adet maske üretimi yapıldı. Ayrıca Sarıgöl ilçesinde LGS de kullanılmak üzere de 2 bin 298 adet maske diktiler.
Covid-19 la mücadele süresince, sağlık kuruluşlarının maske ihtiyacını karşılamak için sürekli üretim yapan Alaşehir Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu kez de Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde LGS sınavına girecek öğrenciler için toplam 9 bin 720 maske diktiler. Maskeler öğrenciler olmak üzere öğretmenler ve veliler için kullanılacak.   GÜNEŞ: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ Maske dikiminde görev alanlar, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş’i makamında ziyaret ederek, bilgi verdiler. Güneş, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Korona salgını için ilçemizde bulunan sağlık kuruluşlarının maske ihtiyaçlarını karşılayabilmek için canla başla çalışan arkadaşlarımız, bu gün de 20 Haziran günü yapılacak olan LGS sınavına katılacak öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve çocuklarının yanında gelen velilerimiz için maske dikimi yaptılar. İlçemizin döner sermaye isletmesi olan tek okulu olan Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi personelini kutluyoruz. Üretimde emeği geçen okul idarecilerimize, alan şefi öğretmenimiz Sema Berktaş'a, okul güvenlik personeli Cemile Eser'e, Sayman Nurettin Tütmez'e ve diğer emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza, öğrencilerimize teşekkür ederiz. Covid-19 salgınında fedakarca görev yapan ve bu gün yine aynı özveri ile çalışan personelimizle gurur duyuyoruz.”dedi.
Alaşehir Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, liselere geçiş sınavında (LGS) kullanılmak üzere, 7 bin 422 adet maske üretimi yapıldı. Ayrıca Sarıgöl ilçesinde LGS de kullanılmak üzere de 2 bin 298 adet maske diktiler.

Covid-19 la mücadele süresince, sağlık kuruluşlarının maske ihtiyacını karşılamak için sürekli üretim yapan Alaşehir Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu kez de Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde LGS sınavına girecek öğrenciler için toplam 9 bin 720 maske diktiler. Maskeler öğrenciler olmak üzere öğretmenler ve veliler için kullanılacak.  

GÜNEŞ: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Maske dikiminde görev alanlar, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş’i makamında ziyaret ederek, bilgi verdiler. Güneş, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Korona salgını için ilçemizde bulunan sağlık kuruluşlarının maske ihtiyaçlarını karşılayabilmek için canla başla çalışan arkadaşlarımız, bu gün de 20 Haziran günü yapılacak olan LGS sınavına katılacak öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve çocuklarının yanında gelen velilerimiz için maske dikimi yaptılar. İlçemizin döner sermaye isletmesi olan tek okulu olan Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi personelini kutluyoruz. Üretimde emeği geçen okul idarecilerimize, alan şefi öğretmenimiz Sema Berktaş'a, okul güvenlik personeli Cemile Eser'e, Sayman Nurettin Tütmez'e ve diğer emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza, öğrencilerimize teşekkür ederiz. Covid-19 salgınında fedakarca görev yapan ve bu gün yine aynı özveri ile çalışan personelimizle gurur duyuyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.