Lokantacılar Odası'nda Çataldere güven tazeledi

13.03.2018 - 08:16, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Lokantacılar Odası'nda Çataldere güven tazeledi

Alaşehir'de Lokantacılar Esnaf Odası’nda gerçekleştirilen ve 4 adayın yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Yaşar Çataldere güven tazeledi.
Alaşehir Lokantacılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu Ozan Düğün Salonunda yapıldı. Odaya kayıtlı 353 üyeden 326 üyenin katıldığı genel kurulda, yönetim kurulu seçimi yapıldı. 4 adayın yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Yaşar Çataldere 163 oy olarak güven tazeledi. Diğer adaylar Mustafa Duymaz 66, Fevzi Artemel 60, Ramazan Taylan ise 31 oy alırken 6 oy da geçersiz sayıldı. Oda başkanlığına seçilen Yaşar Çataldere'nin yönetim kurulu; Emin Gündüz, Şefik Uslu, Emin Çelik, Aydın Karakuyu, Önder Kılınç ve İbrahim Genç isimlerinden oluşurken denetim kurulunda ise; İsmet Aydın, Mustafa Kale ve Erkan Akar isimleri yer aldı. ÇATALDERE: SIKINTILARA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ Seçimlerin ardından konuşma yapan başkan Yaşar Çataldere, "Dört dönemdir başkanlık görevini yürüttüğüm Lokantacılar Odası'nda beşinci dönemimiz olacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da meslektaşlarımızın beklentilerini tek tek dinleyerek çözüm üreteceğiz. Bizleri bu göreve yeniden layık gördüğünüz için teşekkür ederiz. Türk mutfağının birer temsilcileri olarak bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz."dedi.
Alaşehir'de Lokantacılar Esnaf Odası’nda gerçekleştirilen ve 4 adayın yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Yaşar Çataldere güven tazeledi.

Alaşehir Lokantacılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu Ozan Düğün Salonunda yapıldı. Odaya kayıtlı 353 üyeden 326 üyenin katıldığı genel kurulda, yönetim kurulu seçimi yapıldı. 4 adayın yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Yaşar Çataldere 163 oy olarak güven tazeledi. Diğer adaylar Mustafa Duymaz 66, Fevzi Artemel 60, Ramazan Taylan ise 31 oy alırken 6 oy da geçersiz sayıldı. Oda başkanlığına seçilen Yaşar Çataldere'nin yönetim kurulu; Emin Gündüz, Şefik Uslu, Emin Çelik, Aydın Karakuyu, Önder Kılınç ve İbrahim Genç isimlerinden oluşurken denetim kurulunda ise; İsmet Aydın, Mustafa Kale ve Erkan Akar isimleri yer aldı.

ÇATALDERE: SIKINTILARA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Seçimlerin ardından konuşma yapan başkan Yaşar Çataldere, "Dört dönemdir başkanlık görevini yürüttüğüm Lokantacılar Odası'nda beşinci dönemimiz olacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da meslektaşlarımızın beklentilerini tek tek dinleyerek çözüm üreteceğiz. Bizleri bu göreve yeniden layık gördüğünüz için teşekkür ederiz. Türk mutfağının birer temsilcileri olarak bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.