MANİSA ÇİFTÇİSİ ANKARA'DA

DİĞER 20.01.2020 - 09:26, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MANİSA ÇİFTÇİSİ ANKARA'DA

Manisa Ziraat Odası Başkanları, Ankara'da Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ı ziyaret etti. Bayraktar'a çiftçi borçları, elektrik ve sulama ücretlerinin yüksekliğini anlatan oda başkanları, sorunların çözümü için destek istediler.
Manisa’daki Ziraat Odası Başkanları, çiftçilerin borç yapılandırmasına ilişkin Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve Manisa’nın 10 milletvekiliyle görüşülmesi kararı alındı. Çiftçilerin borç yapılandırılması için oda başkanları Ankara'ya gittiler. Oda başkanları Ankara'da Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ı ziyaret etti. Bayraktar'a çiftçi borçları, elektrik ve sulama ücretlerinin yüksekliğini anlatan oda başkanları, sorunların çözümü için destek istediler. TÜRK, “SIKINTILARIMIZI BİZTİHİ AKTARDIK” Ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, her bir oda başkanı kendi bölgesinin sıkıntılarını aktarma fırsatı bulduğunu belirterek, “Hem genel başkanımız hem de bölge milletvekillerimiz nezdinde bölgemizin önemli sıkıntıları bizatihi aktarmış olduk. Üreticilerimizin problemlerinin çözülmesi noktasında ziyaretlerimizin verimli geçtiğini düşünüyorum.”dedi.
Manisa Ziraat Odası Başkanları, Ankara'da Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ı ziyaret etti. Bayraktar'a çiftçi borçları, elektrik ve sulama ücretlerinin yüksekliğini anlatan oda başkanları, sorunların çözümü için destek istediler.

Manisa’daki Ziraat Odası Başkanları, çiftçilerin borç yapılandırmasına ilişkin Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve Manisa’nın 10 milletvekiliyle görüşülmesi kararı alındı. Çiftçilerin borç yapılandırılması için oda başkanları Ankara'ya gittiler. Oda başkanları Ankara'da Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ı ziyaret etti. Bayraktar'a çiftçi borçları, elektrik ve sulama ücretlerinin yüksekliğini anlatan oda başkanları, sorunların çözümü için destek istediler.

TÜRK, “SIKINTILARIMIZI BİZTİHİ AKTARDIK”

Ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, her bir oda başkanı kendi bölgesinin sıkıntılarını aktarma fırsatı bulduğunu belirterek, “Hem genel başkanımız hem de bölge milletvekillerimiz nezdinde bölgemizin önemli sıkıntıları bizatihi aktarmış olduk. Üreticilerimizin problemlerinin çözülmesi noktasında ziyaretlerimizin verimli geçtiğini düşünüyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.