Manisa'da gövde gösterisi

SİYASET 27.02.2017 - 08:30, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Manisa'da gövde gösterisi

AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa mitinginin büyük bir heyecan ve coşku içersinde geçtiğini belirterek, katılımları dolayısıyla Alaşehirlilere ve Manisalılara teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’da yapımı tamamlanan tesis ve hizmetlerin toplu açılış törenine katıldı. Valilik önündeki kent meydanında düzenlenen törende; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve bazı milletvekilleri de hazır bulundu. Vatandaşların da yoğun bir katılımla iştirak ettiği törende Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı.   PEKER; "EN COŞKULU VE KALABALIK MİTİNG OLDU"   Manisa'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen mitingin büyük bir heyecan ve coşku içersinde geçtiğini belirten AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, Alaşehirlilerin mitinge katılabilmeleri için Alaşehir'den 13 otobüs tahsis ettiklerini söyledi. Peker, "Haftanın son iş günü olmasına rağmen Alaşehirliler ve partililerimiz Cumhurbaşkanımızın Manisa mitingine yoğun ilgi gösterdi. 13 otobüs tahsis ederek Alaşehirlileri ve partililerimizi Manisa'ya mitinge ulaştırdık. Miting bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı en coşkulu, en kalabalık miting oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan da mitingden memnun ayrıldı. Alaşehirlilere ve tüm Manisalılara bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa mitinginin büyük bir heyecan ve coşku içersinde geçtiğini belirterek, katılımları dolayısıyla Alaşehirlilere ve Manisalılara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’da yapımı tamamlanan tesis ve hizmetlerin toplu açılış törenine katıldı. Valilik önündeki kent meydanında düzenlenen törende; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve bazı milletvekilleri de hazır bulundu. Vatandaşların da yoğun bir katılımla iştirak ettiği törende Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı.

 

PEKER; "EN COŞKULU VE KALABALIK MİTİNG OLDU"

 

Manisa'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen mitingin büyük bir heyecan ve coşku içersinde geçtiğini belirten AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, Alaşehirlilerin mitinge katılabilmeleri için Alaşehir'den 13 otobüs tahsis ettiklerini söyledi. Peker, "Haftanın son iş günü olmasına rağmen Alaşehirliler ve partililerimiz Cumhurbaşkanımızın Manisa mitingine yoğun ilgi gösterdi. 13 otobüs tahsis ederek Alaşehirlileri ve partililerimizi Manisa'ya mitinge ulaştırdık. Miting bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı en coşkulu, en kalabalık miting oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan da mitingden memnun ayrıldı. Alaşehirlilere ve tüm Manisalılara bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.