MASKİ İle Alaşehir Belediyesi’nden Örnek Çalışma

BELEDİYE 12.05.2017 - 09:43, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MASKİ İle Alaşehir Belediyesi’nden Örnek Çalışma

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Alaşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü ıslah çalışması ile Karacalar Mahallesi’nde bulunan dere üzerinden araç ve yaya geçişleri güvenli hale getirildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde bulunan derelerde temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmaları ile dereleri güvenli hale getirmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, İlçe Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan gelen talep doğrultusunda Alaşehir’in Karacalar Mahallesi’nde bulunan derede 6 metre uzunluğunda 3 adet menfez montajını Alaşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdi. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait iş makineleri ile montajı yapılan menfezler sayesinde dere üzerinden yaya ve araç geçişleri güvenli hale getirildi. "İŞ BİRLİĞİ HİZMETLERİ HIZLANDIRIYOR" İş birliği ile daha hızlı hizmetler ürettiklerini ifade eden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, 17 ilçede yürütülen çalışmalarda ilçe belediyeleri ile işbirliği içerisinde olduklarını belirtti. Başaran, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak il genelinde bulunan dereleri güvenli ve sağlıklı duruma getirmek için temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmalarımıza devam ediyoruz. Alaşehir Belediyemiz ile de ortaklaşa yürüttüğümüz çalışma sonucunda Karacalar Mahalle deremiz üzerine 3 adet menfez yerleştirerek vatandaşlarımıza daha güvenli geçiş imkanı sağladık.”dedi.  
MASKİ Genel Müdürlüğü ve Alaşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü ıslah çalışması ile Karacalar Mahallesi’nde bulunan dere üzerinden araç ve yaya geçişleri güvenli hale getirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde bulunan derelerde temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmaları ile dereleri güvenli hale getirmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, İlçe Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan gelen talep doğrultusunda Alaşehir’in Karacalar Mahallesi’nde bulunan derede 6 metre uzunluğunda 3 adet menfez montajını Alaşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdi. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait iş makineleri ile montajı yapılan menfezler sayesinde dere üzerinden yaya ve araç geçişleri güvenli hale getirildi.

"İŞ BİRLİĞİ HİZMETLERİ HIZLANDIRIYOR"

İş birliği ile daha hızlı hizmetler ürettiklerini ifade eden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, 17 ilçede yürütülen çalışmalarda ilçe belediyeleri ile işbirliği içerisinde olduklarını belirtti. Başaran, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak il genelinde bulunan dereleri güvenli ve sağlıklı duruma getirmek için temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmalarımıza devam ediyoruz. Alaşehir Belediyemiz ile de ortaklaşa yürüttüğümüz çalışma sonucunda Karacalar Mahalle deremiz üzerine 3 adet menfez yerleştirerek vatandaşlarımıza daha güvenli geçiş imkanı sağladık.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.