MASKİ’NİN ENERJİ ÇALIŞMALARI YAKIN TAKİPTE

08.12.2021 - 09:14, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MASKİ’NİN ENERJİ ÇALIŞMALARI YAKIN TAKİPTE

MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘Belediyeler İçin Ekipman Tedarik Projesi’ adı altında Avrupa Birliğinden hibe desteği alarak merkez ve 8 ilçedeki içme suyu tesislerinde pompa ve kontrol panolarını yeniledi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yetkilileri ve izleme ve değerlendirme uzmanları da tesislerde inceleme gerçekleştirdi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘Belediyeler İçin Ekipman Tedarik Proje’ adı altında Avrupa Birliğinden hibe desteği alarak Manisa merkez ve 8 ilçede su ihtiyacını karşılayan büyük tesislerde 55 adet pompa ve 55 adet pano değişikliği çalışmasını geçtiğimiz aylarda tamamladı. Yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve tesislerdeki işleyişi gözlemlemek adına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile izleme ve değerlendirme uzmanları Manisa’ya ziyaret gerçekleştirdi. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Kemal Anaç ve şube müdürleri tarafından karşılanan ekip, sırasıyla Turgutlu İçme Suyu Terfi İstasyonu, Yarıntı İçme Suyu Dağıtım Tesisi ve merkez Fidanlık İçme Suyu Dağıtım Tesisinde incelemelerde bulundu, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Manisa’ya kesintisiz su sağlamak adına çalışmaların sürdüğünü belirten Daire Başkanı Kemal Anaç ve şube müdürlerine “Dalgıç Pompaların ve Santrifüj Pompaların Tanıtımı ve Kullanımı” eğitimini tamamladıkları için sertifika verildi. MERKEZ VE 8 İLÇEYE İLERİ TEKNOLOJİK DONANIM Hibe desteği alan proje kapsamında, Merkezdeki içme suyu tesislerinin yanı sıra Akhisar, Alaşehir, Kırkağaç, Kula, Salihli, Soma, Saruhanlı ve Turgutlu’da su ihtiyacını karşılayan büyük tesislerde 37 adet dalgıç pompa ve elektrik motoru ile 16 adet yatay milli motopomp ve 2 adet dik milli  motopomp olmak üzere 55 adet pompa montajı yapıldı. 55 adet pano yenilendi.       
MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘Belediyeler İçin Ekipman Tedarik Projesi’ adı altında Avrupa Birliğinden hibe desteği alarak merkez ve 8 ilçedeki içme suyu tesislerinde pompa ve kontrol panolarını yeniledi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yetkilileri ve izleme ve değerlendirme uzmanları da tesislerde inceleme gerçekleştirdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘Belediyeler İçin Ekipman Tedarik Proje’ adı altında Avrupa Birliğinden hibe desteği alarak Manisa merkez ve 8 ilçede su ihtiyacını karşılayan büyük tesislerde 55 adet pompa ve 55 adet pano değişikliği çalışmasını geçtiğimiz aylarda tamamladı. Yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve tesislerdeki işleyişi gözlemlemek adına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile izleme ve değerlendirme uzmanları Manisa’ya ziyaret gerçekleştirdi. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Kemal Anaç ve şube müdürleri tarafından karşılanan ekip, sırasıyla Turgutlu İçme Suyu Terfi İstasyonu, Yarıntı İçme Suyu Dağıtım Tesisi ve merkez Fidanlık İçme Suyu Dağıtım Tesisinde incelemelerde bulundu, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Manisa’ya kesintisiz su sağlamak adına çalışmaların sürdüğünü belirten Daire Başkanı Kemal Anaç ve şube müdürlerine “Dalgıç Pompaların ve Santrifüj Pompaların Tanıtımı ve Kullanımı” eğitimini tamamladıkları için sertifika verildi.

MERKEZ VE 8 İLÇEYE İLERİ TEKNOLOJİK DONANIM

Hibe desteği alan proje kapsamında, Merkezdeki içme suyu tesislerinin yanı sıra Akhisar, Alaşehir, Kırkağaç, Kula, Salihli, Soma, Saruhanlı ve Turgutlu’da su ihtiyacını karşılayan büyük tesislerde 37 adet dalgıç pompa ve elektrik motoru ile 16 adet yatay milli motopomp ve 2 adet dik milli  motopomp olmak üzere 55 adet pompa montajı yapıldı. 55 adet pano yenilendi.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.