MHP'de neler oluyor?

SİYASET 11.07.2016 - 09:47, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MHP'de neler oluyor?

Ünlü Twitter Fenomeni Başkentçi, Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili twitler attı. Son twitinde Başkentçi, biri büyükşehir olmak üzere, 40 MHP'li belediyenin partiden ihraç edileceğini iddia etti. İddia da Alaşehir'in isminin yer alması dikkat çekti.
Başkentçi'ye göre MHP'de 1'i büyükşehir olmak üzere 40 belediye Başkanı partiden ihraç edilecek. Manisa MHP İl Başkanı Tanju Balatlı'nın görevden alındığı iddialarının ardından ünlü Tweetter fenomeni Başkentçi MHP'nin geleceği ile ilgili düşündürücü twitler attı. Daha önce Meral Akşener'e yakınlığı ile bilinen Yunusemre İlçe Başkan'ı Onur Baylan ve yönetimini görevden alan MHP lideri Devlet Bahçeli şimdide iddiaya göre MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı'yı görevden aldı. Başkentçi attığı twitlerde toplam 41 belediye Başkanının partiden ihraç edileceğini yazdı. Buna göre ihraç edilecek belediye Başkan'larından birisi de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olacak. Manisa MHP'den Belediye Başkanlarının da partiden ihraç edileceğini iddia eden Başkentçi Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Sarıgöl Belediye Başkan Necati Selçuk'un isimlerini yazdı. Başkentçi'nin attığı twitlerde sadece Turgutlu'nun MHP'li belediye Başkan'ı Turgay Şirin'in ismi geçmedi. İhraç edileceği iddia edilen partili ve Belediye Başkan'larının kongre sürecinde genel merkez aleyhine tavır sergilediği iddialar arasında.... İşte o tweet:  
Ünlü Twitter Fenomeni Başkentçi, Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili twitler attı. Son twitinde Başkentçi, biri büyükşehir olmak üzere, 40 MHP'li belediyenin partiden ihraç edileceğini iddia etti. İddia da Alaşehir'in isminin yer alması dikkat çekti.

Başkentçi'ye göre MHP'de 1'i büyükşehir olmak üzere 40 belediye Başkanı partiden ihraç edilecek. Manisa MHP İl Başkanı Tanju Balatlı'nın görevden alındığı iddialarının ardından ünlü Tweetter fenomeni Başkentçi MHP'nin geleceği ile ilgili düşündürücü twitler attı. Daha önce Meral Akşener'e yakınlığı ile bilinen Yunusemre İlçe Başkan'ı Onur Baylan ve yönetimini görevden alan MHP lideri Devlet Bahçeli şimdide iddiaya göre MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı'yı görevden aldı.

Başkentçi attığı twitlerde toplam 41 belediye Başkanının partiden ihraç edileceğini yazdı. Buna göre ihraç edilecek belediye Başkan'larından birisi de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olacak. Manisa MHP'den Belediye Başkanlarının da partiden ihraç edileceğini iddia eden Başkentçi Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Sarıgöl Belediye Başkan Necati Selçuk'un isimlerini yazdı. Başkentçi'nin attığı twitlerde sadece Turgutlu'nun MHP'li belediye Başkan'ı Turgay Şirin'in ismi geçmedi. İhraç edileceği iddia edilen partili ve Belediye Başkan'larının kongre sürecinde genel merkez aleyhine tavır sergilediği iddialar arasında....

İşte o tweet:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.