MHP'li delegeler Halis Yörür dedi

SİYASET 04.04.2017 - 10:45, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MHP'li delegeler Halis Yörür dedi

MHP Alaşehir İlçe Teşkilatının olağan kongresinde başkanlığa Halis Yörür seçildi. Polis tarafından olağan üstü önlemlerin alındığı kongre Yıldırım Düğün Salonu’nda yapıldı. Kongrede iki aday yarıştı.
Kongrede Divan başkanlığını MHP Genel Başkan  Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, eski MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan,Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk ve Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın yaptılar. Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban  ve partililer katıldı.399 kayıtlı delegeden 382'sinin katıldığı seçim sonunda  Halis Yörür 205 oy alarak başkanlığa seçilirken, Kemal Ahir 171 oy aldı. 6 oy ise geçersiz sayıldı.  MHP'Lİ AYHAN; "MİLLETİN BEKASI İÇİN 'EVET' DİYORUZ" Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra ilçe başkanlığı için yarışan adaylar Halis Yörür ve Kemal Ahir birer konuşma yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan da yaptığı konuşmada "Milliyetçilik ve demokrasi konularında parti olarak hep çözüm üreten parti olduk. Bu ülke MHP sayesinde bunalımlardan kurtuldu. MHP bu ülkenin geleceğine kast edenlere hep engel olduğu için, hep zarar gören parti olmuştur. Şimdi yine milletin bekası için evet diyoruz" dedi.   YENİ YÖNETİM LİSTESİ Halis Yörür’ün listesi,Mustafa Kulaoğlu, Tahsin Can, Eyüp Başalan, Muzaffer Karakaya, Faruk Yaşar, Naşit Karataş, Tevfik Yılmaz, İhsan Gülseren, Kenan Öztürk, Barış Muslu, Necati Dalkılınç, M.Mahmut Güven, Zekai Babıroğlu, Önder Erbağ, Sadık Çümen, Mehmet Koparan, İbrahim İnal  ve Ahmet Kışla’dan oluştu.   ERKAN AKÇAY’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ  MHP Alaşehir İlçe Kongresinde MHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay’a doğum günü sürprizi yapılarak, yaptırılan pasta kesildi. 56. Yaşını  kutlayan Erkan Akçay sürprize sevinerek, teşekkür etti.   POLİS OLAĞAN ÜSTÜ ÖNLEM ALDI Alaşehir polisi olası olay çıkma, kavga yaşanabilme ihtimaline karşı, Soğuksu Mahallesi’nde bulunan MHP Parti Lokali ile yine aynı cadde üzerinde bulunan Yıldırım Düğün Salonu Ahmet Işık Caddesi’ni araç trafiğine kapattı. Girişte tüm delegeler polis tarafından aranarak içeriye alındı. Polis girişe yerleştirdiği kamera ile tüm giren çıkanları kayıt altına aldı. Kongrede her hangi bir olumsuz olay yaşanmadı.
MHP Alaşehir İlçe Teşkilatının olağan kongresinde başkanlığa Halis Yörür seçildi. Polis tarafından olağan üstü önlemlerin alındığı kongre Yıldırım Düğün Salonu’nda yapıldı. Kongrede iki aday yarıştı.

Kongrede Divan başkanlığını MHP Genel Başkan  Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, eski MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan,Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk ve Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın yaptılar. Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban  ve partililer katıldı.399 kayıtlı delegeden 382'sinin katıldığı seçim sonunda  Halis Yörür 205 oy alarak başkanlığa seçilirken, Kemal Ahir 171 oy aldı. 6 oy ise geçersiz sayıldı. 

MHP'Lİ AYHAN; "MİLLETİN BEKASI İÇİN 'EVET' DİYORUZ"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra ilçe başkanlığı için yarışan adaylar Halis Yörür ve Kemal Ahir birer konuşma yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan da yaptığı konuşmada "Milliyetçilik ve demokrasi konularında parti olarak hep çözüm üreten parti olduk. Bu ülke MHP sayesinde bunalımlardan kurtuldu. MHP bu ülkenin geleceğine kast edenlere hep engel olduğu için, hep zarar gören parti olmuştur. Şimdi yine milletin bekası için evet diyoruz" dedi.

 

YENİ YÖNETİM LİSTESİ

Halis Yörür’ün listesi,Mustafa Kulaoğlu, Tahsin Can, Eyüp Başalan, Muzaffer Karakaya, Faruk Yaşar, Naşit Karataş, Tevfik Yılmaz, İhsan Gülseren, Kenan Öztürk, Barış Muslu, Necati Dalkılınç, M.Mahmut Güven, Zekai Babıroğlu, Önder Erbağ, Sadık Çümen, Mehmet Koparan, İbrahim İnal  ve Ahmet Kışla’dan oluştu.

 

ERKAN AKÇAY’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

 MHP Alaşehir İlçe Kongresinde MHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay’a doğum günü sürprizi yapılarak, yaptırılan pasta kesildi. 56. Yaşını  kutlayan Erkan Akçay sürprize sevinerek, teşekkür etti.

 

POLİS OLAĞAN ÜSTÜ ÖNLEM ALDI

Alaşehir polisi olası olay çıkma, kavga yaşanabilme ihtimaline karşı, Soğuksu Mahallesi’nde bulunan MHP Parti Lokali ile yine aynı cadde üzerinde bulunan Yıldırım Düğün Salonu Ahmet Işık Caddesi’ni araç trafiğine kapattı. Girişte tüm delegeler polis tarafından aranarak içeriye alındı. Polis girişe yerleştirdiği kamera ile tüm giren çıkanları kayıt altına aldı. Kongrede her hangi bir olumsuz olay yaşanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.