MHP'li Yörür'den CHP'li Özel'e sert yanıt

SİYASET 14.02.2017 - 09:57, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MHP'li Yörür'den CHP'li Özel'e sert yanıt

Geçtiğimiz günlerde CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in yaptığı; "MHP tabanı Hayır diyor" açıklamasına, Alaşehir MHP İlçe Başkanlığından sert tepki geldi.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Halis Yörür, "CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in talihsiz ve bir o kadar da haddini aşan açıklamalarına "Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye" sözü kendisine gayet uygun düşmüştür. Sayın Özgür Özel, kendi partisi içindeki tabanlarının üst yönetimlerinden duydukları rahatsızlıkları, ömrü CHP düşmanlığıyla geçmiş her dönemin insanı olmuş Nazlı Ilıcak ve diğer FETÖ'cüleri CHP mitinglerinde alkışlatan bir genel başkanlarını ve en son CHP Adana Milletvekilinin akıllara durgunluk veren trilyonluk telefon faturalarını milletimize ve tabanlarına anlatamamanın ezikliğiyle, MHP ve Genel Başkanımıza laf söyleyerek gündemi değiştirme çabası, çırpınması olarak görüyoruz" dedi.   "HALKTAN KOPUK YAKLAŞIMLARI BİZİ ŞAŞIRTMIYOR"   Özgür Özel'in MHP tabanının hayır diyeceğini hangi gerekçeye dayandırdığını soran Yörür; "Sayın Özgür Özel, MHP'nin, Ülkü Ocaklarımızın hangi bir teşkilatına gitmiş de, böyle bir sonuca ulaşmıştır? CHP zihniyetinin tipik bir halktan kopuk bu yaklaşımı bizi ve aziz Türk milletini artık şaşırtmamakta, ciddiyete de aldırtmamaktadır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin de çok manalı ve güzel bir şekilde ifade ettiği gibi, bizde tavan-taban diye bir ayrımının olmadığını, dava arkadaşlığı olduğunu Sayın Özel'in bilmesini, bilmiyorsa öğrenmesini tavsiye ediyoruz. Sayın Özel'in milletvekili arkadaşlarının PKK'lı teröristlerin cenaze törenlerine katılmalarını sorgulayacağı yerde, MHP'lilerin ve Ülkücülerin Evet yada Hayır düşüncelerini sorguluyor. Aziz Türk Milletinin Evet ya da Hayır kararı ne olursa olsun bizim baş tacımız olduğunu bilmesi gerekir."ifadelerini kullandı.   "HİÇ BİR ÜLKÜCÜ LİDERİNİN SÖZÜNÜ YERDE BIRAKMAZ"   Yörür açıklamasının son bölümünde de "CHP'li Özgür Özel ve herkes bilmelidir ki; Bizim Dava arkadaşlarımız kendi aralarında doğruyu-yanlışı tartışır, istişare eder, kendi içinde kararlarını verirler. Her zaman ve her şartta, teşkilatlarına ve liderlerine canı gönülden bağlıdırlar. Hiçbir ülkücü, liderinin sözünü yerde bırakmaz. Hiç kuşkusuz aziz Türk Milleti en doğru kararı verecektir" şeklinde konuştu.
Geçtiğimiz günlerde CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in yaptığı; "MHP tabanı Hayır diyor" açıklamasına, Alaşehir MHP İlçe Başkanlığından sert tepki geldi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Halis Yörür, "CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in talihsiz ve bir o kadar da haddini aşan açıklamalarına "Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye" sözü kendisine gayet uygun düşmüştür. Sayın Özgür Özel, kendi partisi içindeki tabanlarının üst yönetimlerinden duydukları rahatsızlıkları, ömrü CHP düşmanlığıyla geçmiş her dönemin insanı olmuş Nazlı Ilıcak ve diğer FETÖ'cüleri CHP mitinglerinde alkışlatan bir genel başkanlarını ve en son CHP Adana Milletvekilinin akıllara durgunluk veren trilyonluk telefon faturalarını milletimize ve tabanlarına anlatamamanın ezikliğiyle, MHP ve Genel Başkanımıza laf söyleyerek gündemi değiştirme çabası, çırpınması olarak görüyoruz" dedi.

 

"HALKTAN KOPUK YAKLAŞIMLARI BİZİ ŞAŞIRTMIYOR"

 

Özgür Özel'in MHP tabanının hayır diyeceğini hangi gerekçeye dayandırdığını soran Yörür; "Sayın Özgür Özel, MHP'nin, Ülkü Ocaklarımızın hangi bir teşkilatına gitmiş de, böyle bir sonuca ulaşmıştır? CHP zihniyetinin tipik bir halktan kopuk bu yaklaşımı bizi ve aziz Türk milletini artık şaşırtmamakta, ciddiyete de aldırtmamaktadır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin de çok manalı ve güzel bir şekilde ifade ettiği gibi, bizde tavan-taban diye bir ayrımının olmadığını, dava arkadaşlığı olduğunu Sayın Özel'in bilmesini, bilmiyorsa öğrenmesini tavsiye ediyoruz. Sayın Özel'in milletvekili arkadaşlarının PKK'lı teröristlerin cenaze törenlerine katılmalarını sorgulayacağı yerde, MHP'lilerin ve Ülkücülerin Evet yada Hayır düşüncelerini sorguluyor. Aziz Türk Milletinin Evet ya da Hayır kararı ne olursa olsun bizim baş tacımız olduğunu bilmesi gerekir."ifadelerini kullandı.

 

"HİÇ BİR ÜLKÜCÜ LİDERİNİN SÖZÜNÜ YERDE BIRAKMAZ"

 

Yörür açıklamasının son bölümünde de "CHP'li Özgür Özel ve herkes bilmelidir ki; Bizim Dava arkadaşlarımız kendi aralarında doğruyu-yanlışı tartışır, istişare eder, kendi içinde kararlarını verirler. Her zaman ve her şartta, teşkilatlarına ve liderlerine canı gönülden bağlıdırlar. Hiçbir ülkücü, liderinin sözünü yerde bırakmaz. Hiç kuşkusuz aziz Türk Milleti en doğru kararı verecektir" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.