MİLLET İTTİFAKININ ADAYI ŞIKTAŞLI,ALAŞEHİR’DE

SİYASET 19.02.2019 - 13:36, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MİLLET İTTİFAKININ ADAYI ŞIKTAŞLI,ALAŞEHİR’DE

Millet İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Orkun Şıktaşlı, Alaşehir CHP Lokali’nde partililerle tanıştı.
Tanıtım toplantısına Manisa, Alaşehir, Sarıgöl, Ahmetli  ilçelerinin CHP ve İYİ Parti temsilcileri, Alaşehir CHP Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Ahmet Öküzcüoğlu, Sarıgöl CHP Belediye Başkan Adayı Emrah Eroğlu, CHP ve İYİ Partililer katıldılar. Tanıtım toplantısında belediye meclis üyesi adayları da tanıtıldı. Parti temsilcilerinin yaptıkları konuşmalarda,  Cumhuriyet ve tam bağımsızlık sevdalıları, 21. Yüzyılın Kuvay-ı Milliyecilerin bir araya geldikleri,  Üreten ve her şeyi adaletli bir şekilde dağıtan bir ülke için, halkın, milletin istediği belediyeciliği yapmak için yola çıkıldığı,  yiğit ve yürekli insanların , hiç kimseyi ötekileştirmeyen, her partilinin vatandaşımız olduğu,  adaylarımız 31 Mart’tan sonra  tüm vatandaşları kucaklayacakları, Millet ittifakının güzelliği ve özelliği  olduğu vurgulandı.   ÖKÜZCÜOĞLU; "ALAŞEHİR YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR OLACAK" Alaşehir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Ahmet Öküzcüoğlu, "Cesurlar korkmaz bir gün ölür, korkaklar her gün ölür. Ben korkak değilim, cesurum. 16 Ay önce sahaya çıktık. Ekibimizle Alaşehir’in her noktasına ulaştık. Size söz veriyorum, belediyeyi alacağız. Alaşehir yaşanılabilir bir şehir olacaktır. Projelerimizi hazırladık. Kazandığımız zaman birer birer uygulamaya koyacağız. Her mahalleyi dolaştım. Teşhisimi koydum, inşallah tedavisini de yapacağız. Alaşehir’i marka yapmak için yola çıktık. Biz geldiğimizde Alaşehir’in kaybedeni değil, herkes kazananı olacaktır" dedi. ŞIKTAŞLI, "ALAŞEHİR MARKA ŞEHİR OLACAK" Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, Manisa'nın  ilçelerden aldığı paralarla betonlaştığına dikkat çekti. Şıktaşlı, "Biz geldiğimizde ilçelerden yönetileceğiz. Biz beton belediyeciliği değil, üretime yönelik belediyecilik yapacağız. Manisa Ahmetli’den başlayıp, Salihli, Alaşehir, Sarıgöl’e kadar tarımsal sit alanı ilan edildi. Çok değerli ürünlerimiz var, üzüm başlı başına bir cevher. Ben yurt dışında ,  Alaşehir’in üzümünün değerinin 7-8 katının üzerinde raflarda satıldığını gördüm. Burada üretici alın teriyle ürettiğinin karşılığını alamadığını görüyoruz. Yaş üzüm birliği kurarak, alın terinizin karşılığını almayı sağlayacağız. Soğuk hava depoculuğu, lisanslı depoculuk kuracağız. Üzüm değerini bulduğu zaman pazarlanacak bir sistem kuracağız.  Bölgede yaşayan vatandaşlarımız zenginliğini görecektir. Kararları Manisa’da değil ilçe belediye başkanlarımızla beraber vereceğiz.  Alaşehir’i kültürüyle, turizmiyle, ekonomisiyle  marka şehir yapacağız" dedi. Konuşmalardan sonra belediye meclis üyesi adayları tanıtıldı.
Millet İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye başkan adayı Orkun Şıktaşlı, Alaşehir CHP Lokali’nde partililerle tanıştı.

Tanıtım toplantısına Manisa, Alaşehir, Sarıgöl, Ahmetli  ilçelerinin CHP ve İYİ Parti temsilcileri, Alaşehir CHP Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Ahmet Öküzcüoğlu, Sarıgöl CHP Belediye Başkan Adayı Emrah Eroğlu, CHP ve İYİ Partililer katıldılar. Tanıtım toplantısında belediye meclis üyesi adayları da tanıtıldı.

Parti temsilcilerinin yaptıkları konuşmalarda,  Cumhuriyet ve tam bağımsızlık sevdalıları, 21. Yüzyılın Kuvay-ı Milliyecilerin bir araya geldikleri,  Üreten ve her şeyi adaletli bir şekilde dağıtan bir ülke için, halkın, milletin istediği belediyeciliği yapmak için yola çıkıldığı,  yiğit ve yürekli insanların , hiç kimseyi ötekileştirmeyen, her partilinin vatandaşımız olduğu,  adaylarımız 31 Mart’tan sonra  tüm vatandaşları kucaklayacakları, Millet ittifakının güzelliği ve özelliği  olduğu vurgulandı.  

ÖKÜZCÜOĞLU; "ALAŞEHİR YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR OLACAK"

Alaşehir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Ahmet Öküzcüoğlu, "Cesurlar korkmaz bir gün ölür, korkaklar her gün ölür. Ben korkak değilim, cesurum. 16 Ay önce sahaya çıktık. Ekibimizle Alaşehir’in her noktasına ulaştık. Size söz veriyorum, belediyeyi alacağız. Alaşehir yaşanılabilir bir şehir olacaktır. Projelerimizi hazırladık. Kazandığımız zaman birer birer uygulamaya koyacağız. Her mahalleyi dolaştım. Teşhisimi koydum, inşallah tedavisini de yapacağız. Alaşehir’i marka yapmak için yola çıktık. Biz geldiğimizde Alaşehir’in kaybedeni değil, herkes kazananı olacaktır" dedi.

ŞIKTAŞLI, "ALAŞEHİR MARKA ŞEHİR OLACAK"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, Manisa'nın  ilçelerden aldığı paralarla betonlaştığına dikkat çekti. Şıktaşlı, "Biz geldiğimizde ilçelerden yönetileceğiz. Biz beton belediyeciliği değil, üretime yönelik belediyecilik yapacağız. Manisa Ahmetli’den başlayıp, Salihli, Alaşehir, Sarıgöl’e kadar tarımsal sit alanı ilan edildi. Çok değerli ürünlerimiz var, üzüm başlı başına bir cevher. Ben yurt dışında ,  Alaşehir’in üzümünün değerinin 7-8 katının üzerinde raflarda satıldığını gördüm. Burada üretici alın teriyle ürettiğinin karşılığını alamadığını görüyoruz. Yaş üzüm birliği kurarak, alın terinizin karşılığını almayı sağlayacağız. Soğuk hava depoculuğu, lisanslı depoculuk kuracağız. Üzüm değerini bulduğu zaman pazarlanacak bir sistem kuracağız.  Bölgede yaşayan vatandaşlarımız zenginliğini görecektir. Kararları Manisa’da değil ilçe belediye başkanlarımızla beraber vereceğiz.  Alaşehir’i kültürüyle, turizmiyle, ekonomisiyle  marka şehir yapacağız" dedi. Konuşmalardan sonra belediye meclis üyesi adayları tanıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.