Milli Eğitimde yeni kadro iş başı yaptı

EĞİTİM 21.09.2016 - 10:04, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Milli Eğitimde yeni kadro iş başı yaptı

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Güneş ve Şube Müdürlüğüne getirilen Murat Demir, görevlerine başladı. AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Av. Fedayi Kozan, görevlerine başlayan 2 müdüre hoş geldin ziyaretinde bulunarak yeni görevlerinde başarılar dilediler.
AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Av. Fedayi Kozan, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Güneş ve Şube Müdürlüğüne getirilen Murat Demir'i makamlarında ziyaret ederek başarılar dilediler. Peker ve Kozan, ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'i ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette; Şoförler Cemiyeti Başkanı Bünyamin Kapucu ve Şube Müdürü İbrahim Özel de hazır bulundu. PEKER: AKADEMİK BAŞARILARDA İLK SIRLADA OLMAK İSTİYORUZ Eğitimde kalitenin ve akademik başarıların arttırılmasına yönelik çalışmaların önemine işaret eden Peker, ziyarette yaptığı konuşmada, "Birlik ve beraberlik içerisinde eğitimde Alaşehir'i bir adım daha ileriye taşımak için her türlü desteği vermeye hazırız. Akademik başarılarda Manisa'da ilk sıralarda olmak için uyumlu, planlı ve programlı çalışmalar bekliyoruz. Alaşehir'e hoş geldiniz diyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum."dedi. GÜNEŞ, "ALAŞEHİR'E GÜZEL İŞLER YAPMAYA GELDİM" İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş de yaptığı konuşmada, Alaşehir'e güzel işler yapmak için geldiğini belirterek, "Eğitim ve öğretimde başarıların yakalanması için ne gerekenler varsa yapılacaktır. Biz ekip olarak yakalanan başarıları daha da yükseltmek için var gücümüzle çalışacak, başarı çıtasını daha da ileriye götürmenin hedefi içerisinde olacağız. Bu çerçevede, uyumlu, planlı ve programlı çalışmalar yapacağız. Ziyaretinizden çok memnun olduk. Teşekkür ediyoruz."şeklinde konuştu. Peker ve Kozan daha sonra Şube Müdürlüğü görevine getirilen Murat Demir'e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Güneş ve Şube Müdürlüğüne getirilen Murat Demir, görevlerine başladı. AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Av. Fedayi Kozan, görevlerine başlayan 2 müdüre hoş geldin ziyaretinde bulunarak yeni görevlerinde başarılar dilediler.

AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Av. Fedayi Kozan, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Güneş ve Şube Müdürlüğüne getirilen Murat Demir'i makamlarında ziyaret ederek başarılar dilediler. Peker ve Kozan, ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'i ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette; Şoförler Cemiyeti Başkanı Bünyamin Kapucu ve Şube Müdürü İbrahim Özel de hazır bulundu.

PEKER: AKADEMİK BAŞARILARDA İLK SIRLADA OLMAK İSTİYORUZ

Eğitimde kalitenin ve akademik başarıların arttırılmasına yönelik çalışmaların önemine işaret eden Peker, ziyarette yaptığı konuşmada, "Birlik ve beraberlik içerisinde eğitimde Alaşehir'i bir adım daha ileriye taşımak için her türlü desteği vermeye hazırız. Akademik başarılarda Manisa'da ilk sıralarda olmak için uyumlu, planlı ve programlı çalışmalar bekliyoruz. Alaşehir'e hoş geldiniz diyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum."dedi.

GÜNEŞ, "ALAŞEHİR'E GÜZEL İŞLER YAPMAYA GELDİM"

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş de yaptığı konuşmada, Alaşehir'e güzel işler yapmak için geldiğini belirterek, "Eğitim ve öğretimde başarıların yakalanması için ne gerekenler varsa yapılacaktır. Biz ekip olarak yakalanan başarıları daha da yükseltmek için var gücümüzle çalışacak, başarı çıtasını daha da ileriye götürmenin hedefi içerisinde olacağız. Bu çerçevede, uyumlu, planlı ve programlı çalışmalar yapacağız. Ziyaretinizden çok memnun olduk. Teşekkür ediyoruz."şeklinde konuştu.

Peker ve Kozan daha sonra Şube Müdürlüğü görevine getirilen Murat Demir'e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.