Minik Irmak'ın cesedi bulundu

ASAYİŞ 22.10.2016 - 17:21, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Minik Irmak'ın cesedi bulundu

Alaşehir ilçesinde, komşusu tarafından tecavüz edildikten sonra öldürülen minik Irmak'ın cansız bedeni bulundu.
Alaşehir ilçesinde, komşusu tarafından tecavüz edildikten sonra öldürülen ve bağlık alana gömüldüğü iddia edilen 4 yaşındaki Irmak Kupal’ı arama çalışmaları sonuç verdi. Minik Irmak'ın cansız bedeni katil zanlısı Himmet A.'nın gömdüğünü iddia ettiği yerin tam aksi yönündeki bir bölgede çalışma yapan kepçe tarafından bulundu. Cesedin bulunmasının ardından emniyet ekipleri bölgeyi boşaltarak güvenlik şeridi çekti. Olay yerine savcının gelmesi beklenirken, Irmak Kupal'ın cesedi mavi bir brandayla örtüldü. Minik Irmak'ın cansız bedeninin savcının incelemesinin ardından olay yerine gelen cenaze aracıyla İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırılması bekleniyor.
Alaşehir ilçesinde, komşusu tarafından tecavüz edildikten sonra öldürülen minik Irmak'ın cansız bedeni bulundu.

Alaşehir ilçesinde, komşusu tarafından tecavüz edildikten sonra öldürülen ve bağlık alana gömüldüğü iddia edilen 4 yaşındaki Irmak Kupal’ı arama çalışmaları sonuç verdi. Minik Irmak'ın cansız bedeni katil zanlısı Himmet A.'nın gömdüğünü iddia ettiği yerin tam aksi yönündeki bir bölgede çalışma yapan kepçe tarafından bulundu. Cesedin bulunmasının ardından emniyet ekipleri bölgeyi boşaltarak güvenlik şeridi çekti. Olay yerine savcının gelmesi beklenirken, Irmak Kupal'ın cesedi mavi bir brandayla örtüldü.
Minik Irmak'ın cansız bedeninin savcının incelemesinin ardından olay yerine gelen cenaze aracıyla İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.