Minik öğrencilerden örnek davranış

EĞİTİM 25.10.2016 - 08:56, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Minik öğrencilerden örnek davranış

Alaşehir Mustafa Beşikçioğlu Anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve okul Müdürü Ayhan Yılmaz ile birlikte, Alaşehir Belediyesi'nin hayvan barınağını ziyaret etti. Öğrenciler, barınakta bulunan hayvanlara yiyecek de götürdü.
Mustafa Beşikçioğlu Eğitim Kurumlarının okul yönetimi, değerler eğitimi kapsamında, anasınıfı öğrencilerini, Alaşehir Belediyesi'ne ait hayvan barınağına götürdü. Minik öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak, yardım ve paylaşma duygusunu geliştirmek için gerçekleştirilen ziyarete; okul müdürü Ayhan Yılmaz ve anasınıfı öğretmenleri de eşlik etti. Minik öğrenciler, barınakta bulunan hayvanlara yiyecek de verdi. Değerler eğitimi çerçevesinde yapılan ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan okul müdürü Ayhan Yılmaz, sevgi ve yardımlaşma paylaşımının önemini öğrencilere aşılamak için bu tür etkinliklerin önemli olduğunu söyledi. Yılmaz, bu ziyaretten öğrencilerin büyük mutluluk duyduğunu da belirterek, Alaşehir Belediyesi hayvan barınağı yetkilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.
Alaşehir Mustafa Beşikçioğlu Anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve okul Müdürü Ayhan Yılmaz ile birlikte, Alaşehir Belediyesi'nin hayvan barınağını ziyaret etti. Öğrenciler, barınakta bulunan hayvanlara yiyecek de götürdü.

Mustafa Beşikçioğlu Eğitim Kurumlarının okul yönetimi, değerler eğitimi kapsamında, anasınıfı öğrencilerini, Alaşehir Belediyesi'ne ait hayvan barınağına götürdü. Minik öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak, yardım ve paylaşma duygusunu geliştirmek için gerçekleştirilen ziyarete; okul müdürü Ayhan Yılmaz ve anasınıfı öğretmenleri de eşlik etti. Minik öğrenciler, barınakta bulunan hayvanlara yiyecek de verdi.

Değerler eğitimi çerçevesinde yapılan ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan okul müdürü Ayhan Yılmaz, sevgi ve yardımlaşma paylaşımının önemini öğrencilere aşılamak için bu tür etkinliklerin önemli olduğunu söyledi. Yılmaz, bu ziyaretten öğrencilerin büyük mutluluk duyduğunu da belirterek, Alaşehir Belediyesi hayvan barınağı yetkilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.