MİNİKLER COŞTURDU, GÜLDÜRDÜ

ÇOCUK 04.07.2018 - 09:56, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MİNİKLER COŞTURDU, GÜLDÜRDÜ

İçlerinde Alaşehirli ailelerin çocuklarının da bulunduğu İzmir Özel AKD KIDS Anaokulu öğrencilerinden yıl sonu gösterisi. Öğrenciler yıl sonu gösterilerinde izleyenleri hem güldür, hem coşturdu, hemde düşündürdü.
Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenen yıl sonu  gösterilerinde konuşan Özel İzmir AKD KIDS Anaokulu yöneticisi Güler Özmeşin, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin bir yıl boyunca büyük bir özveri ile  çalışarak hazırladıkları  çalışmaları heyecan ve keyifle izleyeceğiz. Bu gecenin mimarları sevgili çocuklarımız olacaklar. Onları bol bol alkışlayalım, dedi. İZMİR MARŞI AYAKTA ALKIŞLANDI Dünya Çocuk Dansları,  5 ve 6 yaş grubu öğrencileri Bale, Mambo Dans, Lambada Dans, Step Show, Jimnastik Show, Samba Dans Show, Hip Hop Dans Show,Tango Dans Show, Rock Roll dans show, Latin Dans Show, İngilizce Show, Karnaval Orff gösterisi Davul  Show, Folklör Gösterileri ve Atam İzindeyiz Gösteri’sini sergilediler. Miniklerin gösterileri izleyenleri hem güldürdü, hem coşturdu.  Gösteriler sonunda  sahneye yansıtılan Atatürk posteri ile birlikte söylenen İzmir Marşı ayakta alkışlandı.
İçlerinde Alaşehirli ailelerin çocuklarının da bulunduğu İzmir Özel AKD KIDS Anaokulu öğrencilerinden yıl sonu gösterisi. Öğrenciler yıl sonu gösterilerinde izleyenleri hem güldür, hem coşturdu, hemde düşündürdü.

Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenen yıl sonu  gösterilerinde konuşan Özel İzmir AKD KIDS Anaokulu yöneticisi Güler Özmeşin, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin bir yıl boyunca büyük bir özveri ile  çalışarak hazırladıkları  çalışmaları heyecan ve keyifle izleyeceğiz. Bu gecenin mimarları sevgili çocuklarımız olacaklar. Onları bol bol alkışlayalım, dedi.

İZMİR MARŞI AYAKTA ALKIŞLANDI

Dünya Çocuk Dansları,  5 ve 6 yaş grubu öğrencileri Bale, Mambo Dans, Lambada Dans, Step Show, Jimnastik Show, Samba Dans Show, Hip Hop Dans Show,Tango Dans Show, Rock Roll dans show, Latin Dans Show, İngilizce Show, Karnaval Orff gösterisi Davul  Show, Folklör Gösterileri ve Atam İzindeyiz Gösteri’sini sergilediler. Miniklerin gösterileri izleyenleri hem güldürdü, hem coşturdu.  Gösteriler sonunda  sahneye yansıtılan Atatürk posteri ile birlikte söylenen İzmir Marşı ayakta alkışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.