MUHTAR İNTİHAR ETTİ

YAŞAM 17.04.2018 - 17:02, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MUHTAR İNTİHAR ETTİ

Alaşehir Sarıpınar Mahallesi Muhtarı Yaşar Bilgin av tüfeği ile intihar etti. Kendisine ait av tüfeğini ağzına sıkarak intihar eden Yaşar Bilgin olay yerinde yaşamını kaybetti.
Yaşar Bilgin kendisine ait 45 KA 6983 plakalı özel otomobili ile Alaşehir Beşeylül Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde otomobilini park ederek av tüfeği ile intihar etti. Cadde üzerinde park halindeki otomobilin içinden gelen silah sesini duyan bir vatandaş polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve 112 sağlık ekibi Yaşar Bilgin’in cesediyle karşılaştılar. Olay yeri incelemesinden sonra cenaze İzmir Adli Tıbba gönderildi. Sarıpınar Mahallesi muhtarlığını iki dönemdir sürdüren Yaşar Bilgin 45 yaşında iki çocuk babası olduğu ve  piyasaya olan borcundan dolayı psikolojik sıkıntılar yaşadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Alaşehir Sarıpınar Mahallesi Muhtarı Yaşar Bilgin av tüfeği ile intihar etti. Kendisine ait av tüfeğini ağzına sıkarak intihar eden Yaşar Bilgin olay yerinde yaşamını kaybetti.

Yaşar Bilgin kendisine ait 45 KA 6983 plakalı özel otomobili ile Alaşehir Beşeylül Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde otomobilini park ederek av tüfeği ile intihar etti. Cadde üzerinde park halindeki otomobilin içinden gelen silah sesini duyan bir vatandaş polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve 112 sağlık ekibi Yaşar Bilgin’in cesediyle karşılaştılar. Olay yeri incelemesinden sonra cenaze İzmir Adli Tıbba gönderildi.

Sarıpınar Mahallesi muhtarlığını iki dönemdir sürdüren Yaşar Bilgin 45 yaşında iki çocuk babası olduğu ve  piyasaya olan borcundan dolayı psikolojik sıkıntılar yaşadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.