MUHTARLIKLAR DAİRESİ ALAŞEHİR'DE

DİĞER 08.11.2018 - 09:58, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MUHTARLIKLAR DAİRESİ ALAŞEHİR'DE

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler Alaşehir ilçesine bağlı Girelli ve Örencik Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren daire başkanlığına bağlı ekipler, mahalle muhtarlarının taleplerini de dinledi. Manisa'nın 17 ilçesini gezerek mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi'ne bağlı ekiplerin bu kez durağı Alaşehir'in Girelli ve Örencik Mahalleleri oldu. İlk olarak Girelli Mahalle Muhtarı'nı Mehmet Yılmaz'ı ziyaret eden daire başkanlığına bağlı ekipler, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını iletti.Mahalle muhtarı Mehmet Yılmaz, mahallelerinde alt yapı çalışmalarının tamamlandığını üst yapı çalışmalarının ise devam ettiğini belirtti. Mahalle muhtarı Yılmaz ve vatandaşlar, Girelli'de yürütülen çalışmalar nedeniyle memnuniyetini paylaştı. MUHTARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ Daire başkanlığına bağlı ekipler Girelli'nin ardından ilçede Örencik Mahallesi'ni ziyaret etti. Burada Mahalle Muhtarı Çetin Dündar ile buluşan daire başkanlığına bağlı ekipler Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mahalle Muhtarı Dündar, yapılan çalışmalardan övgüyle bahsederek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler Alaşehir ilçesine bağlı Girelli ve Örencik Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren daire başkanlığına bağlı ekipler, mahalle muhtarlarının taleplerini de dinledi.

Manisa'nın 17 ilçesini gezerek mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi'ne bağlı ekiplerin bu kez durağı Alaşehir'in Girelli ve Örencik Mahalleleri oldu. İlk olarak Girelli Mahalle Muhtarı'nı Mehmet Yılmaz'ı ziyaret eden daire başkanlığına bağlı ekipler, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını iletti.Mahalle muhtarı Mehmet Yılmaz, mahallelerinde alt yapı çalışmalarının tamamlandığını üst yapı çalışmalarının ise devam ettiğini belirtti. Mahalle muhtarı Yılmaz ve vatandaşlar, Girelli'de yürütülen çalışmalar nedeniyle memnuniyetini paylaştı.

MUHTARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Daire başkanlığına bağlı ekipler Girelli'nin ardından ilçede Örencik Mahallesi'ni ziyaret etti. Burada Mahalle Muhtarı Çetin Dündar ile buluşan daire başkanlığına bağlı ekipler Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mahalle Muhtarı Dündar, yapılan çalışmalardan övgüyle bahsederek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.