Nefes Kredisi'nde son 22 gün

EKONOMİ 06.02.2017 - 10:00, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Nefes Kredisi'nde son 22 gün

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, yıl başında başlayan nefes kredisinin Alaşehir ve Sarıgöl'de ticaret erbabına nefes aldırdığını ifade ederek, oda üyelerinden ihtiyaç duyan tüccar ve sanayicilere Şubat sonuna kadar sürecek nefes kredisinden faydalanmalarını tavsiye etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasının desteklediği ve ticaret erbabının faydalandığı Nefes Kredisi, Şubat ayı sonuna kadar tüccar ve sanayiciye nefes olmaya devam edecek. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Ocak ayında başlayan üst limiti 100 bin lira olan Nefes Kredisi'nin Alaşehir ve Sarıgöl'de ticaret erbabına rahat bir nefes aldırdığını, alınan kredilerin piyasaya bir aktivite getireceğini düşündüklerini söyledi.   SEYHAN; "KREDİ KULLANAN ÜYELERİMİZ NEFES ALDI"   Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine verilen Nefes Kredisinin Şubat ayı sonuna kadar devam edeceğini dile getiren Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, "TOBB ile birlikte odamızın da desteklediği Nefes Kredisi, yıllık yüzde 9.90 faiz oranıyla oda üyelerimize 100 bin liraya kadar para kullanma imkanı tanıdı. Bu krediden faydalanan Alaşehirli ve Sarıgöllü ticaret erbapları rahat bir nefes aldı. Kullanılan bu kredilerin piyasaya olumlu yansıyacağını ümit ediyoruz. Bu türden uygulamaları TOBB'dan gelen bilgiler doğrultusunda devam etmesi için çaba sarf edeceğiz"  dedi.   ŞUBAT AYI SONUNDA BİTİYOR   Nefes Kredisinin Şubat ayı sonuna kadar devam edeceğine dikkat çeken Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Ziraat Bankası ve Denizbank tarafından verilen krediden yararlanmaları için Alaşehir ve Sarıgöl'de faaliyet gösteren oda üyesi tüccar ve sanayiciye çağrıda bulundu. Seyhan; "Nefes Kredisi almak isteyen üyelerimiz ay sonuna kadar başvurularını yapmalı" dedi.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, yıl başında başlayan nefes kredisinin Alaşehir ve Sarıgöl'de ticaret erbabına nefes aldırdığını ifade ederek, oda üyelerinden ihtiyaç duyan tüccar ve sanayicilere Şubat sonuna kadar sürecek nefes kredisinden faydalanmalarını tavsiye etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasının desteklediği ve ticaret erbabının faydalandığı Nefes Kredisi, Şubat ayı sonuna kadar tüccar ve sanayiciye nefes olmaya devam edecek. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Ocak ayında başlayan üst limiti 100 bin lira olan Nefes Kredisi'nin Alaşehir ve Sarıgöl'de ticaret erbabına rahat bir nefes aldırdığını, alınan kredilerin piyasaya bir aktivite getireceğini düşündüklerini söyledi.

 

SEYHAN; "KREDİ KULLANAN ÜYELERİMİZ NEFES ALDI"

 

Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine verilen Nefes Kredisinin Şubat ayı sonuna kadar devam edeceğini dile getiren Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, "TOBB ile birlikte odamızın da desteklediği Nefes Kredisi, yıllık yüzde 9.90 faiz oranıyla oda üyelerimize 100 bin liraya kadar para kullanma imkanı tanıdı. Bu krediden faydalanan Alaşehirli ve Sarıgöllü ticaret erbapları rahat bir nefes aldı. Kullanılan bu kredilerin piyasaya olumlu yansıyacağını ümit ediyoruz. Bu türden uygulamaları TOBB'dan gelen bilgiler doğrultusunda devam etmesi için çaba sarf edeceğiz"  dedi.

 

ŞUBAT AYI SONUNDA BİTİYOR

 

Nefes Kredisinin Şubat ayı sonuna kadar devam edeceğine dikkat çeken Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Ziraat Bankası ve Denizbank tarafından verilen krediden yararlanmaları için Alaşehir ve Sarıgöl'de faaliyet gösteren oda üyesi tüccar ve sanayiciye çağrıda bulundu. Seyhan; "Nefes Kredisi almak isteyen üyelerimiz ay sonuna kadar başvurularını yapmalı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.