NİHAYET ÇALIŞMALAR YENİDEN BAŞLADI

GÜNDEM 16.07.2019 - 10:56, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

NİHAYET ÇALIŞMALAR YENİDEN BAŞLADI

Salihli – Denizli D 585-05 Karayolu Piyadeler Mahallesi Mevkiinde bulunan 1 kilometrelik karayolu arazi sahipleri ve Karayolları arasında çıkan anlaşmazlık sonucu, tek şeritten hizmet verirken, sorunların çözülmesi sonucu yol genişletme çalışmaları başladı.
Salihli – Denizli D 585-05 Karayolu Piyadeler Mahallesi Mevkiinde bulunan 1 kilometrelik karayolu arazi sahipleri ve Karayolları arasında çıkan anlaşmazlık sonucu, tek şeritten hizmet verirken, sorunların çözülmesi sonucu yol genişletme çalışmaları başladı. İhaleyi alan firma Salihli-Alaşehir Badınca Mahallesi Eşme Kavşağına kadar olan bölümü de  sıcak asvalt kaplaması yapacak. Çalışmalar 2021 yılına kadar tamamlanacak.  Piyadeler mahallesi mevkiinde bulunun ve yılan hikayesine dönen 1 kilometrelik alanda bir türlü tamamlananmayan bölünmüş yol çalışmaları nihayet başladı. Yol yapım çalışmalarının yapıldığı alanda çalışmaları izleyen Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun,  “Salihli –Denizli D 585-05 karayolu olarak geçen karayolunun Piyadeler Mahallesi mevkiinde yaklaşık 1 km’lik bölümde arazi sahipleri ile karayolları arasında kamulaştırma konusunda çıkan anlaşmazlık sonucu, konu mahkemeye intikal etmişti. Mahkeme karayolları lehine karar vererek, kamulaştırmanın yapılmasına kara verdi. Karayoları kamulaştırdıktan sonra, ihaleye çıkardı. İhaleyi alan firma, çalışmalara başladı. Çalışmalar sonunda tek yönlü trafik olan 1 km’lik bölümde çok kısa bir süre sonra, çift geliş gidiş haline gelecektir. Çalışmaların başlamasına vesile olan  Sayın Valimiz Ahmet  Deniz ve  Milletvekillerimize teşekkür ederim.”dedi. İhaleyi alan firma tek şerit olarak hizmet veren bölümün tamamlanmasından sonra, Salihli- Denizli Karayolunun Salihli- Alaşehir Badınca Mahallesi Eşme kavşağına kadar olan 38 km’lik bölüme de sıcak asvalt dökecek ve çalışmalar 2021 yılı sonuna kadar tamamlanacak.
Salihli – Denizli D 585-05 Karayolu Piyadeler Mahallesi Mevkiinde bulunan 1 kilometrelik karayolu arazi sahipleri ve Karayolları arasında çıkan anlaşmazlık sonucu, tek şeritten hizmet verirken, sorunların çözülmesi sonucu yol genişletme çalışmaları başladı.

Salihli – Denizli D 585-05 Karayolu Piyadeler Mahallesi Mevkiinde bulunan 1 kilometrelik karayolu arazi sahipleri ve Karayolları arasında çıkan anlaşmazlık sonucu, tek şeritten hizmet verirken, sorunların çözülmesi sonucu yol genişletme çalışmaları başladı. İhaleyi alan firma Salihli-Alaşehir Badınca Mahallesi Eşme Kavşağına kadar olan bölümü de  sıcak asvalt kaplaması yapacak. Çalışmalar 2021 yılına kadar tamamlanacak. 

Piyadeler mahallesi mevkiinde bulunun ve yılan hikayesine dönen 1 kilometrelik alanda bir türlü tamamlananmayan bölünmüş yol çalışmaları nihayet başladı. Yol yapım çalışmalarının yapıldığı alanda çalışmaları izleyen Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun,  “Salihli –Denizli D 585-05 karayolu olarak geçen karayolunun Piyadeler Mahallesi mevkiinde yaklaşık 1 km’lik bölümde arazi sahipleri ile karayolları arasında kamulaştırma konusunda çıkan anlaşmazlık sonucu, konu mahkemeye intikal etmişti. Mahkeme karayolları lehine karar vererek, kamulaştırmanın yapılmasına kara verdi. Karayoları kamulaştırdıktan sonra, ihaleye çıkardı. İhaleyi alan firma, çalışmalara başladı. Çalışmalar sonunda tek yönlü trafik olan 1 km’lik bölümde çok kısa bir süre sonra, çift geliş gidiş haline gelecektir. Çalışmaların başlamasına vesile olan  Sayın Valimiz Ahmet  Deniz ve  Milletvekillerimize teşekkür ederim.”dedi.

İhaleyi alan firma tek şerit olarak hizmet veren bölümün tamamlanmasından sonra, Salihli- Denizli Karayolunun Salihli- Alaşehir Badınca Mahallesi Eşme kavşağına kadar olan 38 km’lik bölüme de sıcak asvalt dökecek ve çalışmalar 2021 yılı sonuna kadar tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.