Öğrenci servisi kaza yaptı, 26 yaralı

ASAYİŞ 14.06.2016 - 12:23, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Öğrenci servisi kaza yaptı, 26 yaralı

Özel Gaye Öğretim Kurumları'na ait öğrenci servisi ile bir işçi midibüsünün karıştığı kazada araç sürücüsü ve 25 öğrenci yaralandı. Aralarında ağır yaralının bulunmadığı kazazede öğrenciler Sargöl, Alaşehir ve Salihli Devlet Hastaneleri'nde tedavi altına alındı.
Sarıgöl-Alaşehir karayolu üzerinde bu sabah saat 08.30 sularında meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı. Kaza karayolunun Delemenler kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sarıgöl'den Alaşehir Özel Gaye Öğretim Kurumları'na öğrenci taşıyan Muzaffer Saraç (48) yönetimindeki 45 TA 6828 yönetimindeki servis midibüsü Delemenler mahallesinde şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Muzaffer Saraç (48) ve 25 öğrenci yaralandı. Kazada yaralanan 18 öğrenci Alaşehir Devlet Hastanesi’nde, 6 öğrenci Salihli Devlet Hastanesi’nde, 2 öğrenci ve sürücü  Muzaffer Saraç Sarıgöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralılar içersinde durumu ağır olan öğrencinin bulunmadığı öğrenildi.   ŞARAMPOLE UÇYU, YAN YATTI   Midibüs sürücüsü Saraç'ın, Sarıgöl’den Alaşehir yönüne gelirken, Delemenler kavşağında bir işçi midibüsünün aniden önüne çıkması ve yolun kaygan olması nedeniyle aracın kontrolünü kaybettiği bu nedenle aracın şarampole uçarak yan yattığı ileri sürüldü. Olay yerine gelen Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, 25 yaralı öğrenci bulunduğunu, yolun kaygan olması sonucu sürücünün  aracın kontrolünü kaybettiğini belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Özel Gaye Öğretim Kurumları'na ait öğrenci servisi ile bir işçi midibüsünün karıştığı kazada araç sürücüsü ve 25 öğrenci yaralandı. Aralarında ağır yaralının bulunmadığı kazazede öğrenciler Sargöl, Alaşehir ve Salihli Devlet Hastaneleri'nde tedavi altına alındı.

Sarıgöl-Alaşehir karayolu üzerinde bu sabah saat 08.30 sularında meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı. Kaza karayolunun Delemenler kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sarıgöl'den Alaşehir Özel Gaye Öğretim Kurumları'na öğrenci taşıyan Muzaffer Saraç (48) yönetimindeki 45 TA 6828 yönetimindeki servis midibüsü Delemenler mahallesinde şarampole yuvarlandı.

Kazada sürücü Muzaffer Saraç (48) ve 25 öğrenci yaralandı. Kazada yaralanan 18 öğrenci Alaşehir Devlet Hastanesi’nde, 6 öğrenci Salihli Devlet Hastanesi’nde, 2 öğrenci ve sürücü  Muzaffer Saraç Sarıgöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralılar içersinde durumu ağır olan öğrencinin bulunmadığı öğrenildi.

 

ŞARAMPOLE UÇYU, YAN YATTI

 

Midibüs sürücüsü Saraç'ın, Sarıgöl’den Alaşehir yönüne gelirken, Delemenler kavşağında bir işçi midibüsünün aniden önüne çıkması ve yolun kaygan olması nedeniyle aracın kontrolünü kaybettiği bu nedenle aracın şarampole uçarak yan yattığı ileri sürüldü. Olay yerine gelen Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, 25 yaralı öğrenci bulunduğunu, yolun kaygan olması sonucu sürücünün  aracın kontrolünü kaybettiğini belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.