Öğrenciler tabletlerine kavuştu

EĞİTİM 12.11.2015 - 09:45, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Öğrenciler tabletlerine kavuştu

Alaşehir Fen Lisesi'nde 10. sınıf öğrencileri ve öğretmenlere Fatih Projesi kapsamında toplam 106 adet tablet dağıtıldı.
Alaşehir Fen Lisesi, eğitim öğretime başlanan 2010-2011 yılında bu yana, okulun öğrencileri ilk kez tabletlerine kavuştu. 10. sınıflar ve öğretmenlere toplam 106 tablet dağıtıldı. Tabletlerin dağıtılması öğrenci ve öğretmenler tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılandı.   ALTINTAŞ; BAŞARI ÇITAMIZI YÜKSELTECEKTİR   Alaşehir Fen Lisesi Müdürü Ali Altıntaş, Fatih Projesi kapsamında okulun 10 .sınıf öğrencilerine ve öğretmenlere toplam 106 tablet dağıtıldığını söyledi. Okullarında ilk kez tablet dağıtıldığını ifade eden Altıntaş, " Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin tabletlerine kavuşmalarıyla eğitim kalitemizin artacağına ve başarı çıtamızın daha da yükseklere çıkacağına inanıyorum. Amacımız öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin günümüz teknolojilerinden en iyi ve en üst seviyelerde yararlanmalarını sağlayabilmek. Tabletlerin  kullanılmaya başlamasıyla  araştıran,  kendini geliştiren, donanımlı  bireyler  yetiştirebileceğiz.  Tabletler ilim ve bilime ulaşmak için birer araç olacaktır. Başta  İlçe Milli Eğitim   Müdürümüz Mehmet Yenir  olmak üzere ,  emeği  geçen  herkese  öğrencilerimiz  ve  öğretmenlerimizi  en iyi eğitim imkanlarından faydalandırdıkları için  teşekkür ediyoruz" dedi.  
Alaşehir Fen Lisesi'nde 10. sınıf öğrencileri ve öğretmenlere Fatih Projesi kapsamında toplam 106 adet tablet dağıtıldı.

Alaşehir Fen Lisesi, eğitim öğretime başlanan 2010-2011 yılında bu yana, okulun öğrencileri ilk kez tabletlerine kavuştu. 10. sınıflar ve öğretmenlere toplam 106 tablet dağıtıldı. Tabletlerin dağıtılması öğrenci ve öğretmenler tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılandı.

 

ALTINTAŞ; BAŞARI ÇITAMIZI YÜKSELTECEKTİR

 

Alaşehir Fen Lisesi Müdürü Ali Altıntaş, Fatih Projesi kapsamında okulun 10 .sınıf öğrencilerine ve öğretmenlere toplam 106 tablet dağıtıldığını söyledi. Okullarında ilk kez tablet dağıtıldığını ifade eden Altıntaş, " Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin tabletlerine kavuşmalarıyla eğitim kalitemizin artacağına ve başarı çıtamızın daha da yükseklere çıkacağına inanıyorum. Amacımız öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin günümüz teknolojilerinden en iyi ve en üst seviyelerde yararlanmalarını sağlayabilmek. Tabletlerin  kullanılmaya başlamasıyla  araştıran,  kendini geliştiren, donanımlı  bireyler  yetiştirebileceğiz.  Tabletler ilim ve bilime ulaşmak için birer araç olacaktır. Başta  İlçe Milli Eğitim   Müdürümüz Mehmet Yenir  olmak üzere ,  emeği  geçen  herkese  öğrencilerimiz  ve  öğretmenlerimizi  en iyi eğitim imkanlarından faydalandırdıkları için  teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.