Öğrenciler trafik kurallarını öğrendi

12.05.2017 - 10:06, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Öğrenciler trafik kurallarını öğrendi

Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Alaşehir Jandarma Trafik Timi tarafından , Girelli İlköğretim Okulunda öğrencilere trafik konulu bir seminer verildi. Başçavuş Mehmet Can'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen semineri öğrenciler ilgiyle izledi.
Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve bu günü takip eden Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanlığının trafik güvenliğini artırmak ve vatandaşların trafik kurallarına uyumunu en üst düzeye çıkarmak amacıyla düzenlediği etkinlikler devam ediyor. Önceki gün etkinlikler kapsamında vatandaşların görebileceği noktalara ve kahvehanelere afiş ve pankartlar asılırken, yol uygulamalarında sürücüler bilgilendirilmişti. GİRELLİ İLKÖĞRETİM OKULUNDA SEMİNER Etkinliklerini sürdüren Alaşehir Jandarma Trafik Timi, Girelli İlköğretim Okulunda öğrencilere trafik konulu bir seminer verdi. Seminerde trafik uygulama ve kontrolleri uygulamalar yaptırılarak anlatıldı. Öğrencilere trafik kurallarını anlatan sunumlu slayt filmler izlettirildi. Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Can'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen semineri öğrenciler ilgiyle izledi. GÖRSEL ÇALIŞMALAR BE BİLGİLENDİRMELER YAPILDI İlçe Trafik Tim Komutanlığı tarafından organize edilen çalışmalarda daha önce kahvehanelere üzerinde trafik kurallarına uyulmasını tavsiye eden resim ve mesajların bulunduğu afişler dağıtılarak, kahvehanelerin camlarını asılması sağlanmıştı. Kent Meydanı ve Denizli yolu şehir çıkışına yakın bir bölgeye pankartlar asılırken, Özel Halk otobüslerine araçları sahiplerine de araçlarına yapıştırmaları için trafik bilincini artıran afişler de dağıtılmış, yollarda yapılan uygulamalarda sürücülere trafik kurallarına uymalarını tavsiye edilmişti.
Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Alaşehir Jandarma Trafik Timi tarafından , Girelli İlköğretim Okulunda öğrencilere trafik konulu bir seminer verildi. Başçavuş Mehmet Can'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen semineri öğrenciler ilgiyle izledi.

Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve bu günü takip eden Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanlığının trafik güvenliğini artırmak ve vatandaşların trafik kurallarına uyumunu en üst düzeye çıkarmak amacıyla düzenlediği etkinlikler devam ediyor. Önceki gün etkinlikler kapsamında vatandaşların görebileceği noktalara ve kahvehanelere afiş ve pankartlar asılırken, yol uygulamalarında sürücüler bilgilendirilmişti.

GİRELLİ İLKÖĞRETİM OKULUNDA SEMİNER

Etkinliklerini sürdüren Alaşehir Jandarma Trafik Timi, Girelli İlköğretim Okulunda öğrencilere trafik konulu bir seminer verdi. Seminerde trafik uygulama ve kontrolleri uygulamalar yaptırılarak anlatıldı. Öğrencilere trafik kurallarını anlatan sunumlu slayt filmler izlettirildi. Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Can'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen semineri öğrenciler ilgiyle izledi.

GÖRSEL ÇALIŞMALAR BE BİLGİLENDİRMELER YAPILDI

İlçe Trafik Tim Komutanlığı tarafından organize edilen çalışmalarda daha önce kahvehanelere üzerinde trafik kurallarına uyulmasını tavsiye eden resim ve mesajların bulunduğu afişler dağıtılarak, kahvehanelerin camlarını asılması sağlanmıştı. Kent Meydanı ve Denizli yolu şehir çıkışına yakın bir bölgeye pankartlar asılırken, Özel Halk otobüslerine araçları sahiplerine de araçlarına yapıştırmaları için trafik bilincini artıran afişler de dağıtılmış, yollarda yapılan uygulamalarda sürücülere trafik kurallarına uymalarını tavsiye edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.