ÖĞRENCİLERDEN AFRİN’DEKİ ASKERLERE MEKTUP

15.03.2018 - 08:13, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ÖĞRENCİLERDEN AFRİN’DEKİ ASKERLERE MEKTUP

Alaşehir Yıldırım Beyazıt İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri Afrin’de görev yapan askerlere bireysel olarak mektup yazdılar. Yazılan mektuplar Afrin’de görev yapan askerlere gönderildi.
Afrin'de teröristlerle ve terör unsurlarıyla canları pahasına savaşan kahraman Türk askerlerine Alaşehir Yıldırım Beyazıt İlkokulu 2-C sınıfı öğrencilerinden mektup gitti. Öğretmen Filiz Özden,  "Milli mücadele konusunu anlatırken, Afrin konusuna değindim. Orada mücadele veren askerlerimize manevi destek olabilmek, onlara moral verebilmek için, "mektup yazalım" önerisi üzerine 18 öğrenci, içlerinden geldiği gibi mektup yazdılar. Yazılan mektuplar Afrin’de görev yapan askerlere gönderildi" dedi. 2-C sınıfında okuyan 18 öğrenci, kendi istedikleri gibi, içlerinden geldiği gibi mektup yazdılar, resimler  çizerek askerlere manevi olarak destek verdiler. Öğrencilerin yazdığı mektuplar askerlerin bulunduğu askeri birliğin adresine gönderildi. ALLAH SİZİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN" Öğrencilerden, Musa Karaman  askerlere mektup yazdık. Onları çok seviyoruz, onları sevdiğimiz için yazdık diyerek, yazdığı mektubu okudu. Karaman mektubunda şu ifadeleri kullandı;  “ Sevgili asker abilerim, benim adım Musa Karaman. Manisa Alaşehir’den yazıyorum. Biz sizin sayenizde yurdumuzda rahatça gezebiliyor, oyun oynayabiliyoruz. Rahatça dolaşabiliyoruz. Siz orada vatanı savunmazsanız, biz burada rahatça uyuyamayız.  Allah sizi kötülüklerden korusun. Sizi sevdiklerinize kavuştursun. Sizi çok seviyoruz" dedi. "İNŞALLAH SAĞ OLARAK EVİNİZE DÖNERSİNİZ" 2-C sınıfı öğrencisi Alime Nur Ölmez’de yazdığı mektubu okuyarak, "Sevgili asker abilerim bu mektubu yazarken çok duygulandım. Siz orada kutsal bir görev için bulunmaktasınız. Sizlerin sayesinde canımız güvende. Allah sizi korusun. İnşallah  sağ olarak, evlerinize dönersiniz" dedi. 2-C sınıfı öğretmeni Filiz Özden, "Çocuklarımıza milli mücadele ruhunu oluşturmak, bu yaşlarda o bilinci kazandırmak amacıyla askerlerimizin Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu göstermek için onlara moral ve destek  mektubu yazdık. Onlara yalnız değilsiniz, bizler küçük de olsa küçücük kalplerimizle yanınızdayız demek istedik" dedi. Öğrenciler yazdıkları mektupları 10. Komando Tugay Komutan Yardımcılığı Tatvan-Bitlis adresine askerlere ulaştırılmak üzere teker teker, posta ile gönderdiler.
Alaşehir Yıldırım Beyazıt İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri Afrin’de görev yapan askerlere bireysel olarak mektup yazdılar. Yazılan mektuplar Afrin’de görev yapan askerlere gönderildi.

Afrin'de teröristlerle ve terör unsurlarıyla canları pahasına savaşan kahraman Türk askerlerine Alaşehir Yıldırım Beyazıt İlkokulu 2-C sınıfı öğrencilerinden mektup gitti. Öğretmen Filiz Özden,  "Milli mücadele konusunu anlatırken, Afrin konusuna değindim. Orada mücadele veren askerlerimize manevi destek olabilmek, onlara moral verebilmek için, "mektup yazalım" önerisi üzerine 18 öğrenci, içlerinden geldiği gibi mektup yazdılar. Yazılan mektuplar Afrin’de görev yapan askerlere gönderildi" dedi.

2-C sınıfında okuyan 18 öğrenci, kendi istedikleri gibi, içlerinden geldiği gibi mektup yazdılar, resimler  çizerek askerlere manevi olarak destek verdiler. Öğrencilerin yazdığı mektuplar askerlerin bulunduğu askeri birliğin adresine gönderildi.

ALLAH SİZİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN"

Öğrencilerden, Musa Karaman  askerlere mektup yazdık. Onları çok seviyoruz, onları sevdiğimiz için yazdık diyerek, yazdığı mektubu okudu. Karaman mektubunda şu ifadeleri kullandı;  “ Sevgili asker abilerim, benim adım Musa Karaman. Manisa Alaşehir’den yazıyorum. Biz sizin sayenizde yurdumuzda rahatça gezebiliyor, oyun oynayabiliyoruz. Rahatça dolaşabiliyoruz. Siz orada vatanı savunmazsanız, biz burada rahatça uyuyamayız.  Allah sizi kötülüklerden korusun. Sizi sevdiklerinize kavuştursun. Sizi çok seviyoruz" dedi.

"İNŞALLAH SAĞ OLARAK EVİNİZE DÖNERSİNİZ"

2-C sınıfı öğrencisi Alime Nur Ölmez’de yazdığı mektubu okuyarak, "Sevgili asker abilerim bu mektubu yazarken çok duygulandım. Siz orada kutsal bir görev için bulunmaktasınız. Sizlerin sayesinde canımız güvende. Allah sizi korusun. İnşallah  sağ olarak, evlerinize dönersiniz" dedi.

2-C sınıfı öğretmeni Filiz Özden, "Çocuklarımıza milli mücadele ruhunu oluşturmak, bu yaşlarda o bilinci kazandırmak amacıyla askerlerimizin Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu göstermek için onlara moral ve destek  mektubu yazdık. Onlara yalnız değilsiniz, bizler küçük de olsa küçücük kalplerimizle yanınızdayız demek istedik" dedi.

Öğrenciler yazdıkları mektupları 10. Komando Tugay Komutan Yardımcılığı Tatvan-Bitlis adresine askerlere ulaştırılmak üzere teker teker, posta ile gönderdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.