Öküzcüoğlu: Belediyeyi 'YATAY' yöneteceğiz

SİYASET 08.11.2018 - 09:54, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Öküzcüoğlu: Belediyeyi 'YATAY' yöneteceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Alaşehir Belediye Başkan Adayı Diş Hekim Ahmet Öküzcüzcüoğlu, eşi Selen Öküzcüoğlu ile birlikte,esnaf ziyaretleri kapsamında, ilçede aktif görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. 5 Eylül Gazetesi Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette Öküzcüoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.
CHP'den Alaşehir Belediye Başkan Adayı kesinleşen Belediye Meclis Üyesi Diş Hekimi Ahmet Öküzcüoğlu, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Esnaf ziyaretleri kapsamında, ilçede aktif görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla, 5 Eylül Gazetesi Merkezi'nde bir araya gelen Öküzcüoğlu, "Mevcut belediye yönetimi, belediyeyi, 'DİKEY' işletiyor, halkımız bizi tercih ederse biz belediyemizi, Alaşehirlilerle birlikte 'YATAY' yöneteceğiz. Yani biz 103 bin Alaşehir'i halkımızla birlikte yöneteceğiz."dedi. "YEREL YÖNETİMDE İLKLERE İMZA ATACAĞIZ" CHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Ahmet Öküzcüoğlu, yerel yönetimde ilklere imza atmak, ilçe ve Alaşehirlilere en kaliteli hizmeti sunmak, plan ve projelerle Alaşehir'i geleceğe hazırlamak için bu yola çıktıklarını söyledi. Öküzcüoğlu, "BizeBelediye Başkanlığı nasip olursa; her kesimi kapsayacak şekilde; Yaşlı, Kadın, Genç ve çocuk çalıştaylarının startını vereceğiz. Bu çalıtaylara; halkımızın talep, öneri ve şikayetlerini alarak, bir çok sosyal ve kültürel projeler, ile etkinliklerin organizasyonlarını hedefliyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerini yerine getirirken, eğitimden sağlığa, kültürel, sosyal ve tarımsal bir çok projeler oluşturuyoruz. Söz konusu projelerimizi sırası geldiğinde kamuoyu ile paylaşacağız."şeklinde konuştu. Öküzcüoğlu ve eşi Selen Öküzcüoğlu ayrıca; basın mensuplarına çalışmalarında başarılar dileyerek, hediyeler de takdim etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Alaşehir Belediye Başkan Adayı Diş Hekim Ahmet Öküzcüzcüoğlu, eşi Selen Öküzcüoğlu ile birlikte,esnaf ziyaretleri kapsamında, ilçede aktif görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. 5 Eylül Gazetesi Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette Öküzcüoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

CHP'den Alaşehir Belediye Başkan Adayı kesinleşen Belediye Meclis Üyesi Diş Hekimi Ahmet Öküzcüoğlu, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Esnaf ziyaretleri kapsamında, ilçede aktif görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla, 5 Eylül Gazetesi Merkezi'nde bir araya gelen Öküzcüoğlu, "Mevcut belediye yönetimi, belediyeyi, 'DİKEY' işletiyor, halkımız bizi tercih ederse biz belediyemizi, Alaşehirlilerle birlikte 'YATAY' yöneteceğiz. Yani biz 103 bin Alaşehir'i halkımızla birlikte yöneteceğiz."dedi.

"YEREL YÖNETİMDE İLKLERE İMZA ATACAĞIZ"

CHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Ahmet Öküzcüoğlu, yerel yönetimde ilklere imza atmak, ilçe ve Alaşehirlilere en kaliteli hizmeti sunmak, plan ve projelerle Alaşehir'i geleceğe hazırlamak için bu yola çıktıklarını söyledi. Öküzcüoğlu, "BizeBelediye Başkanlığı nasip olursa; her kesimi kapsayacak şekilde; Yaşlı, Kadın, Genç ve çocuk çalıştaylarının startını vereceğiz. Bu çalıtaylara; halkımızın talep, öneri ve şikayetlerini alarak, bir çok sosyal ve kültürel projeler, ile etkinliklerin organizasyonlarını hedefliyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerini yerine getirirken, eğitimden sağlığa, kültürel, sosyal ve tarımsal bir çok projeler oluşturuyoruz. Söz konusu projelerimizi sırası geldiğinde kamuoyu ile paylaşacağız."şeklinde konuştu.

Öküzcüoğlu ve eşi Selen Öküzcüoğlu ayrıca; basın mensuplarına çalışmalarında başarılar dileyerek, hediyeler de takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.