Organize sera bölgesinde inceleme yapıldı

15.04.2019 - 09:29, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Organize sera bölgesinde inceleme yapıldı

Yerel seçim sonuçlarına bağlı olarak, Kemaliye Tarıma Dayalı (Sera) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin Salihli ilçesine kaydırıldığı söylentisinin kocaman bir yalan olduğu ortaya çıktı. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan gelen bir heyet bölgede incelemelerde bulundu.
Alaşehir'in Kemeliye mahallesinde kurulması planlanan Tarıma Dayalı (Sera) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde Tarım ve orman Bakanlığı yetkileri incelemelerde bulundu. Yerel seçimlerin ardından sera bölgesinin Salihli'ye kaydırıldığı yalanı kamuoyunda dillendiriliyordu. SAHADA TEKNİK ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; "İlçemizde kurulması planlanan Tarıma Dayalı (Sera) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hızla devam etmektedir. Bu kapsamında 10.04.2018 tarihinde İlçemize gelen Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz ORUÇ, Stratejik Pazarlama Daire Başkanı Özgür Akif TEL, ziraat mühendisleri Sinan BATUR ve Özgür BİÇER ile birlikte Kemaliye Mahallesi sera bölgesinde incelemelerde bulunuldu. Misafir heyete İlçemizde İlçe Tarım Müdürlüğü, Ticaret Odası, Alaşehir Belediyesinden temsilciler eşlik edip çalışmalar hakkında İlçe Tarım Müdürü Tarık MEMİŞ tarafından heyete bilgilendirme yapılmıştır."denildi.
Yerel seçim sonuçlarına bağlı olarak, Kemaliye Tarıma Dayalı (Sera) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin Salihli ilçesine kaydırıldığı söylentisinin kocaman bir yalan olduğu ortaya çıktı. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan gelen bir heyet bölgede incelemelerde bulundu.

Alaşehir'in Kemeliye mahallesinde kurulması planlanan Tarıma Dayalı (Sera) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde Tarım ve orman Bakanlığı yetkileri incelemelerde bulundu. Yerel seçimlerin ardından sera bölgesinin Salihli'ye kaydırıldığı yalanı kamuoyunda dillendiriliyordu.

SAHADA TEKNİK ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; "İlçemizde kurulması planlanan Tarıma Dayalı (Sera) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hızla devam etmektedir. Bu kapsamında 10.04.2018 tarihinde İlçemize gelen Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz ORUÇ, Stratejik Pazarlama Daire Başkanı Özgür Akif TEL, ziraat mühendisleri Sinan BATUR ve Özgür BİÇER ile birlikte Kemaliye Mahallesi sera bölgesinde incelemelerde bulunuldu. Misafir heyete İlçemizde İlçe Tarım Müdürlüğü, Ticaret Odası, Alaşehir Belediyesinden temsilciler eşlik edip çalışmalar hakkında İlçe Tarım Müdürü Tarık MEMİŞ tarafından heyete bilgilendirme yapılmıştır."denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.