Örnek Sosyal Sorumluluk Projesinde 45 Bin İşlem Gerçekleştirildi

11.06.2019 - 09:44, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Örnek Sosyal Sorumluluk Projesinde 45 Bin İşlem Gerçekleştirildi

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Türkiye’ye örnek olan ‘Yalnız Değilsiniz’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplam 45 bin işlem gerçekleştirilerek, hizmete ihtiyaç duyan özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların kapısına kadar hizmet götürüldü.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, sosyal belediyecilik mantığıyla hayata geçirdiği ‘Yalnız Değilsiniz’ Projesi ile hizmeti vatandaşın kapısına kadar ulaştırmaya devam ediyor. MASKİ’nin örnek projesi kapsamında gerçekleştirilen işlem sayısı 45 bini buldu. Hasta, yaşlı, engelli, şehit yakını ve gazilerin yanı sıra işlemlerini yapma imkanı bulamayan abonelerin de faydalandığı sistem sayesindekarta su yükleme, fatura ödeme, abonelik açma kapama gibi hizmetler sunuluyor. 185 Çağrı Merkezi’ni arayarak talepte bulunan vatandaşlar, dilerlerse araçla alınıp hizmet binasına getiriliyor. Bir diğer seçenek olarak ise görevli personel tarafından, vatandaşın evinde zahmetsizce işlemlerinin yapılması sağlanıyor. “ASIL GÖREVİMİZ, SOSYAL HİZMET” MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 17 ilçemizin tamamı sorumluluk sahamızda yer alıyor ve her gün binlerce vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Ancak bazı dezavantajlara sahip olan birey ve grupları ayrıca önemsiyoruz. Onlar için koşulları daha imkanlı kılmak, sosyal hizmet mantığıyla hizmeti her kesime ulaştırmak, bu makamlarda bulunan bizlerin temel görevidir. Amacımız herkes için ulaşılabilir bir belediyecilik anlayışını ilimizin tamamında hakim kılmak ve vatandaşlarımıza layık oldukları hizmeti sunabilmektir.”dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Türkiye’ye örnek olan ‘Yalnız Değilsiniz’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplam 45 bin işlem gerçekleştirilerek, hizmete ihtiyaç duyan özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların kapısına kadar hizmet götürüldü.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, sosyal belediyecilik mantığıyla hayata geçirdiği ‘Yalnız Değilsiniz’ Projesi ile hizmeti vatandaşın kapısına kadar ulaştırmaya devam ediyor. MASKİ’nin örnek projesi kapsamında gerçekleştirilen işlem sayısı 45 bini buldu. Hasta, yaşlı, engelli, şehit yakını ve gazilerin yanı sıra işlemlerini yapma imkanı bulamayan abonelerin de faydalandığı sistem sayesindekarta su yükleme, fatura ödeme, abonelik açma kapama gibi hizmetler sunuluyor. 185 Çağrı Merkezi’ni arayarak talepte bulunan vatandaşlar, dilerlerse araçla alınıp hizmet binasına getiriliyor. Bir diğer seçenek olarak ise görevli personel tarafından, vatandaşın evinde zahmetsizce işlemlerinin yapılması sağlanıyor.

“ASIL GÖREVİMİZ, SOSYAL HİZMET”

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 17 ilçemizin tamamı sorumluluk sahamızda yer alıyor ve her gün binlerce vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Ancak bazı dezavantajlara sahip olan birey ve grupları ayrıca önemsiyoruz. Onlar için koşulları daha imkanlı kılmak, sosyal hizmet mantığıyla hizmeti her kesime ulaştırmak, bu makamlarda bulunan bizlerin temel görevidir. Amacımız herkes için ulaşılabilir bir belediyecilik anlayışını ilimizin tamamında hakim kılmak ve vatandaşlarımıza layık oldukları hizmeti sunabilmektir.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.