Özdemir; BAL hedefi için tüm Alaşehir kenetlenmeli

SPOR 12.02.2016 - 09:56, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Özdemir; BAL hedefi için tüm Alaşehir kenetlenmeli

Sezona iddialı giren ve bu iddiasını halen sürdüren Alaşehir Belediyespor futbol takımı, Play-Off'u garantilemek için son düzlüğe girdi. Hafta sonu oynayacağı Alaşehir Gençlerbirliği maçını kazanması durumunda Play-Off'a katılmayı garantileyecek olan Alaşehir Belediyespor, taraftarından destek bekliyor.
Önümüzdeki 4 maçtan 3 puan topladığı takdirde Play-Off'u garantileyeceklerini belirten Alaşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Derman Özdemir, Bölgesel Amatör Lig hedefine ulaşmak için kararlı olduklarını ancak bunun için bütün şehrin kenetlenmesinin şart olduğunu söyledi. Bu sezon kulüp yapılanmasında çok önemli değişikliklere gittiklerini, yönetim olarak organize ve uyumlu bir iş bölümü ile sorunsuza yakın bir yapılanma gerçekleştirdiklerini söyleyen Özdemir, bu uyum ve başarının BAL zaferi ile sonuçlanmasını arzuladıklarını ifade etti. KULÜP YÖNETİMİNDE İSTİKRAR SAĞLANDI Özdemir şöyle devam etti; "Sezon başında yeni yönetim kurulumuzla iş başı yaptık. Kulüpte bir düzen ve istikrar oluşturduk. Oyuncularımızın ödemelerini düzenli olarak, zamanında hesaplarına yatırdık. Oyuncularımıza ve teknik kadromuza hiç sıkıntı yaşatmadık, yaşatmamaya da çalışıyoruz. İyi bir kadro kurduk. Allah nazardan korusun oyuncularımız arasında bırakın kavgayı bir tek tartışma bile yaşanmadı. Çok iyi bir hava yakaladık. Bu havayla önce Play-Off sonra da BAL hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz" ÖZDEMİR; ALAŞEHİR KENETLENMELİ BAL hedefi için tüm Alaşehirlilerin kenetlenmesinin şart olduğunu dile getiren Alaşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Derman Özdemir, "Alaşehirli sanayici ve esnafımıza teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar takımımıza maddi manevi her türlü desteği sağladılar. Biz de yönetim ve takım olarak bu desteği boşa çıkarmadık. Ancak bundan sonra desteğe daha çok ihtiyacımız olan bir döneme giriyoruz. Biz halkımızdan, esnaf ve sanayicimizden bu desteği yeniden bekliyor ve istiyoruz.  Bu destekle BAL hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi. AS AS'a Anıl takviyesi Alaşehir Belediyespor Futbol takımı Boluspor'dan Anıl Demir'i kadrosuna kattı. Futbola Pendikspor'da başlayan ve 10 yıl bu kulübün formasını giyen 21 yaşındaki oyuncu forvet arakasında oynuyor. Genç futbolcu Alaşehir Belediyespor'un geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı ve 3-1 kazandığı Salihli Belediyespor karşılaşmasının son bölümlerinde oyuna girerek ilk kez yeni takımının formasını giydi.
Sezona iddialı giren ve bu iddiasını halen sürdüren Alaşehir Belediyespor futbol takımı, Play-Off'u garantilemek için son düzlüğe girdi. Hafta sonu oynayacağı Alaşehir Gençlerbirliği maçını kazanması durumunda Play-Off'a katılmayı garantileyecek olan Alaşehir Belediyespor, taraftarından destek bekliyor.

Önümüzdeki 4 maçtan 3 puan topladığı takdirde Play-Off'u garantileyeceklerini belirten Alaşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Derman Özdemir, Bölgesel Amatör Lig hedefine ulaşmak için kararlı olduklarını ancak bunun için bütün şehrin kenetlenmesinin şart olduğunu söyledi. Bu sezon kulüp yapılanmasında çok önemli değişikliklere gittiklerini, yönetim olarak organize ve uyumlu bir iş bölümü ile sorunsuza yakın bir yapılanma gerçekleştirdiklerini söyleyen Özdemir, bu uyum ve başarının BAL zaferi ile sonuçlanmasını arzuladıklarını ifade etti.

KULÜP YÖNETİMİNDE İSTİKRAR SAĞLANDI

Özdemir şöyle devam etti; "Sezon başında yeni yönetim kurulumuzla iş başı yaptık. Kulüpte bir düzen ve istikrar oluşturduk. Oyuncularımızın ödemelerini düzenli olarak, zamanında hesaplarına yatırdık. Oyuncularımıza ve teknik kadromuza hiç sıkıntı yaşatmadık, yaşatmamaya da çalışıyoruz. İyi bir kadro kurduk. Allah nazardan korusun oyuncularımız arasında bırakın kavgayı bir tek tartışma bile yaşanmadı. Çok iyi bir hava yakaladık. Bu havayla önce Play-Off sonra da BAL hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz"

ÖZDEMİR; ALAŞEHİR KENETLENMELİ

BAL hedefi için tüm Alaşehirlilerin kenetlenmesinin şart olduğunu dile getiren Alaşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Derman Özdemir, "Alaşehirli sanayici ve esnafımıza teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar takımımıza maddi manevi her türlü desteği sağladılar. Biz de yönetim ve takım olarak bu desteği boşa çıkarmadık. Ancak bundan sonra desteğe daha çok ihtiyacımız olan bir döneme giriyoruz. Biz halkımızdan, esnaf ve sanayicimizden bu desteği yeniden bekliyor ve istiyoruz.  Bu destekle BAL hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

AS AS'a Anıl takviyesi

Alaşehir Belediyespor Futbol takımı Boluspor'dan Anıl Demir'i kadrosuna kattı. Futbola Pendikspor'da başlayan ve 10 yıl bu kulübün formasını giyen 21 yaşındaki oyuncu forvet arakasında oynuyor. Genç futbolcu Alaşehir Belediyespor'un geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı ve 3-1 kazandığı Salihli Belediyespor karşılaşmasının son bölümlerinde oyuna girerek ilk kez yeni takımının formasını giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.