Özdemir, Tüm Alaşehir'in desteğine ihtiyacımız var

SPOR 09.05.2017 - 13:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Özdemir, Tüm Alaşehir'in desteğine ihtiyacımız var

Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir, profesyonel lig ve tesisleşme için sadece belli bir kurumun değil şehrin tamamının desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, bu desteği alabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını duyurdu.
Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir, yaptığı yazılı bir açıklamayla 2016-2017 Futbol sezonunda Alaşehir Belediyespor futbol takımına verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban başta olmak üzere tüm kesimlere teşekkür etti. Profesyonel lig özlemini gidermek için sadece belli bir kurumun desteğinin yeterli olmayacağını ifade eden Özdemir, tesisleşme ve kalıcı başarı için tüm şehrin desteğini beklediklerini söyledi. "TESİSLEŞME İÇİN ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ" Yazılı bir açıklama yapan ve açıklamasını kişisel sosyal medya hesabından da paylaşan Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;  "Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lige çıkma başarısını gösteren takımımız 2016/2017 sezonunda mücadele ettiği 9. Grupta 46 puan toplayıp 4. sırada yer almış olmasına rağmen Bölgesel Amatör Ligi statüsünden dolayı Play-Out oynamak zorunda kalmıştır. Bu nedenle geçtiğimiz Cumartesi günü Turgutlu da Salihli Belediye Spor ile oynadığımız müsabakayı kazanarak sezonunu tamamlamış ve 2017/2018 sezonunda da yeniden Bölgesel Amatör Ligde oynamaya hak kazanmıştır. Öncelikle teknik heyetimize, sezon boyunca terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcularımıza, yönetim kurulu üyelerimize, fedakar kulüp çalışanlarımıza teşekkürlerimizi; saha dışarısında da maddi manevi desteğini bizlerden esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Dr. Gökhan Karaçoban' olmak üzere, meclis üyelerimize, belediyemiz değerli personellerine, sponsorlarımıza ve en önemlisi sıcak-soğuk, yakın-uzak demeden takımımıza gönülden destekleyen taraftarlarımıza şükranlarımızı sunarız. İlk kez mücadele ettiğimiz ve yabancısı olduğumuz Bölgesel Amatör Ligin şehrimize kattığı hava ve bu ligin Alaşehir' imiz için ne kadar önemli olduğu tüm kamuoyunun malumatıdır. Önümüzdeki sezondan itibaren takımımızı daha iyi yerlere, yıllardır özlemini duyduğu profesyonel liglere taşımak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Fakat şampiyonluk ve profesyonel lig özlemini gidermek için sadece belli bir kurumun değil, şehrin tamamının desteğini arkamızda hmek gücümüze güç katacaktır. Başta ilçemizin en önemli problemlerinden olan tesisleşememe olmak üzere sorunların çözümünde tek ses tek vücut olabilmek şehrimizin, futbolumuzun ve çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Yıllardır konuştuğumuz fakat bir adım ileriye gidemediğimiz tesisleşme konusunda bizler yöneticiler olarak aşınmadık yol, çalınmadık kapı bırakmamaya hazırız. Şampiyonluk sözlerinin sadece dilimizde kalmaması için ilçemizin önde gelen kurumları , sivil toplum örgütleri, siyasi partilerimiz, esnafımız, yani tüm şehrimiz tesisleşme için, çocuklarımızın daha iyi şartlarda spor yapması için, kalıcı basarı için taşın altına elimizi hep birlikte sokma, kenetlenme zamanıdır"
Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir, profesyonel lig ve tesisleşme için sadece belli bir kurumun değil şehrin tamamının desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, bu desteği alabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını duyurdu.

Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir, yaptığı yazılı bir açıklamayla 2016-2017 Futbol sezonunda Alaşehir Belediyespor futbol takımına verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban başta olmak üzere tüm kesimlere teşekkür etti. Profesyonel lig özlemini gidermek için sadece belli bir kurumun desteğinin yeterli olmayacağını ifade eden Özdemir, tesisleşme ve kalıcı başarı için tüm şehrin desteğini beklediklerini söyledi.

"TESİSLEŞME İÇİN ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ"

Yazılı bir açıklama yapan ve açıklamasını kişisel sosyal medya hesabından da paylaşan Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

 "Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lige çıkma başarısını gösteren takımımız 2016/2017 sezonunda mücadele ettiği 9. Grupta 46 puan toplayıp 4. sırada yer almış olmasına rağmen Bölgesel Amatör Ligi statüsünden dolayı Play-Out oynamak zorunda kalmıştır. Bu nedenle geçtiğimiz Cumartesi günü Turgutlu da Salihli Belediye Spor ile oynadığımız müsabakayı kazanarak sezonunu tamamlamış ve 2017/2018 sezonunda da yeniden Bölgesel Amatör Ligde oynamaya hak kazanmıştır. Öncelikle teknik heyetimize, sezon boyunca terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcularımıza, yönetim kurulu üyelerimize, fedakar kulüp çalışanlarımıza teşekkürlerimizi; saha dışarısında da maddi manevi desteğini bizlerden esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Dr. Gökhan Karaçoban' olmak üzere, meclis üyelerimize, belediyemiz değerli personellerine, sponsorlarımıza ve en önemlisi sıcak-soğuk, yakın-uzak demeden takımımıza gönülden destekleyen taraftarlarımıza şükranlarımızı sunarız. İlk kez mücadele ettiğimiz ve yabancısı olduğumuz Bölgesel Amatör Ligin şehrimize kattığı hava ve bu ligin Alaşehir' imiz için ne kadar önemli olduğu tüm kamuoyunun malumatıdır. Önümüzdeki sezondan itibaren takımımızı daha iyi yerlere, yıllardır özlemini duyduğu profesyonel liglere taşımak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Fakat şampiyonluk ve profesyonel lig özlemini gidermek için sadece belli bir kurumun değil, şehrin tamamının desteğini arkamızda hmek gücümüze güç katacaktır. Başta ilçemizin en önemli problemlerinden olan tesisleşememe olmak üzere sorunların çözümünde tek ses tek vücut olabilmek şehrimizin, futbolumuzun ve çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Yıllardır konuştuğumuz fakat bir adım ileriye gidemediğimiz tesisleşme konusunda bizler yöneticiler olarak aşınmadık yol, çalınmadık kapı bırakmamaya hazırız. Şampiyonluk sözlerinin sadece dilimizde kalmaması için ilçemizin önde gelen kurumları , sivil toplum örgütleri, siyasi partilerimiz, esnafımız, yani tüm şehrimiz tesisleşme için, çocuklarımızın daha iyi şartlarda spor yapması için, kalıcı basarı için taşın altına elimizi hep birlikte sokma, kenetlenme zamanıdır"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.