ÖZEL MOLA DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ AÇILDI

22.01.2020 - 09:37, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ÖZEL MOLA DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ AÇILDI

Alaşehir’de Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı. Süleyman Demirel Bulvarı Alpaslan Türkeş Meydanı’nda açılan Özel Mola Ağız ve Diş Polikliniği’nin açılışını Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu yaptı. Açılışa Murat Mola- Müge Erbay Mola ‘nın meslektaşları ve sevenleri katıldı.
Alaşehir’de bir işyeri daha açıldı. Özel Mola Diş Sağlığı Polikliniği resmen hizmete başladı. Açılışta konuşan Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Alaşehirli bir doktorun Alaşehir’e hizmet vermiş olmasından gurur duyuyorum. Ben bir kahveci oğluyum,  babam yıllar önce, “ Oğlum işten artmaz dişten artar “ dedi. Ben de diş hekimi olmayı tercih ettim, artırdım. İnsanın bir tane kalbi var,  iki tane gözü var. Ama 32 tane dişi var. Meslektaşım Murat bey ve eşi Müge Hanım da başlayacaklar,  mesleklerinde benim gibi 30 yıl geçecek. Yıllarca hastası olacak. Biz hastalarımızla akraba gibi oluyoruz. Ben 1990’ da başladım. Geçen yıl bıraktım 30 sene bu mesleği seve seve yaptım. Son yıllarımda da çalışmaya doyamadım.  Bu işin başlangıcı zordur.  Ama 200 – 300 bin diş çektikten sonra göreceksin gözü kapalı yapacaksınız. Başta yaşayacağın zorluklar sizi yıldırmasın,  çalıştıkça pratik artacak,  hastan artacak. Alaşehirliler Alaşehirli hekimini sever. Başarılı olacağınızdan şüphem yok. Benden önceki başkanımız Diş Hekimi Gökhan Karaçoban, gitti,  bir diş hekimi olan ben geldim. İnşallah ben gidince de,  seni başkan yapacağız. Bu anlamda da çalışmalara şimdiden başla. Bizim gençlere, dinamiklere, ahlakı düzgün, ailesi düzgün insanlara siyasette de ihtiyacımız var. Önce mesleğinde başarılar, sonra siyasette başarılar diliyorum.”dedi. Açılışta misafirlere pasta, börek ve içecek ikram edildi.
Alaşehir’de Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı. Süleyman Demirel Bulvarı Alpaslan Türkeş Meydanı’nda açılan Özel Mola Ağız ve Diş Polikliniği’nin açılışını Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu yaptı. Açılışa Murat Mola- Müge Erbay Mola ‘nın meslektaşları ve sevenleri katıldı.

Alaşehir’de bir işyeri daha açıldı. Özel Mola Diş Sağlığı Polikliniği resmen hizmete başladı. Açılışta konuşan Alaşehir Belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Alaşehirli bir doktorun Alaşehir’e hizmet vermiş olmasından gurur duyuyorum. Ben bir kahveci oğluyum,  babam yıllar önce, “ Oğlum işten artmaz dişten artar “ dedi. Ben de diş hekimi olmayı tercih ettim, artırdım. İnsanın bir tane kalbi var,  iki tane gözü var. Ama 32 tane dişi var. Meslektaşım Murat bey ve eşi Müge Hanım da başlayacaklar,  mesleklerinde benim gibi 30 yıl geçecek. Yıllarca hastası olacak. Biz hastalarımızla akraba gibi oluyoruz. Ben 1990’ da başladım. Geçen yıl bıraktım 30 sene bu mesleği seve seve yaptım. Son yıllarımda da çalışmaya doyamadım.  Bu işin başlangıcı zordur.  Ama 200 – 300 bin diş çektikten sonra göreceksin gözü kapalı yapacaksınız. Başta yaşayacağın zorluklar sizi yıldırmasın,  çalıştıkça pratik artacak,  hastan artacak. Alaşehirliler Alaşehirli hekimini sever. Başarılı olacağınızdan şüphem yok. Benden önceki başkanımız Diş Hekimi Gökhan Karaçoban, gitti,  bir diş hekimi olan ben geldim. İnşallah ben gidince de,  seni başkan yapacağız. Bu anlamda da çalışmalara şimdiden başla. Bizim gençlere, dinamiklere, ahlakı düzgün, ailesi düzgün insanlara siyasette de ihtiyacımız var. Önce mesleğinde başarılar, sonra siyasette başarılar diliyorum.”dedi.

Açılışta misafirlere pasta, börek ve içecek ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.