Özel Sarıkız Hastanesi bir yıl sonra hizmete girecek

GÜNDEM 22.05.2017 - 09:55, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Özel Sarıkız Hastanesi bir yıl sonra hizmete girecek

2013 yılı sonlarında yapımına başlanan Özel Sarıkız Hastanesi ek hizmet binasının temeli törenle atıldı. Hastanenin 19 Mayıs 2018 tarihinde hizmete gireceği bildirildi.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve Meclis üyeleri, Özel Sarıkız Hastanesinin ek hizmet binasının temel atma törenine katıldı. Törene Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın yanı sıra Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Özel Sarıkız Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uz. Dr. Nail Sarıoğlu ve İlçe Müftüsü Necati Kara katıldı. HAYALİM GERÇEK OLDU Özel Sarıkız Hastanesinin ek hizmet binasının temel atma töreninde konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "En büyük isteğim Alaşehir’de kıskanılacak bir özel hastanenin bulunmasıydı. Hastanemiz 19 Mayıs 2018’ de hasta kayıt-kabulüne başlayacaktır. İsteğim hastanenin en güzel ve en iyi şekilde hizmet vermesidir. Bu hastanenin en kısa zamanda hayata geçmesi adına Alaşehir Belediyesi olarak takipçisi olacağız. Daha önce hastalarımız Salihli’ye özel hastanelere taşınıyordu. Artık bu sorun ortadan kalkacak” diye konuştu. 120 YATAK KAPASİTESİNE SAHİP OLACAK Özel Sarıkız Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uz. Dr. Nail Sarıoğlu da temel atma törenin de yaptığı konuşmada yatırım bedeli 40 milyon lira olan Özel Sarıkız Hastanesi hakkında bilgi verdi. Sarıoğlu, "Bugün temelini attığımız hastanemizi bir yıl sonra bugün hizmete açmayı amaçlıyoruz. Hastanemizi böyle özel ve anlamlı bir günde hizmete açmak en önemli hedefim olacak.  10 katlı olarak inşa edilecek hastanemiz 4 bin 500 metrekare kapalı alana ve 120 yatak kapasitesine sahip olacak" dedi.
2013 yılı sonlarında yapımına başlanan Özel Sarıkız Hastanesi ek hizmet binasının temeli törenle atıldı. Hastanenin 19 Mayıs 2018 tarihinde hizmete gireceği bildirildi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ve Meclis üyeleri, Özel Sarıkız Hastanesinin ek hizmet binasının temel atma törenine katıldı. Törene Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın yanı sıra Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Özel Sarıkız Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uz. Dr. Nail Sarıoğlu ve İlçe Müftüsü Necati Kara katıldı.

HAYALİM GERÇEK OLDU

Özel Sarıkız Hastanesinin ek hizmet binasının temel atma töreninde konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "En büyük isteğim Alaşehir’de kıskanılacak bir özel hastanenin bulunmasıydı. Hastanemiz 19 Mayıs 2018’ de hasta kayıt-kabulüne başlayacaktır. İsteğim hastanenin en güzel ve en iyi şekilde hizmet vermesidir. Bu hastanenin en kısa zamanda hayata geçmesi adına Alaşehir Belediyesi olarak takipçisi olacağız. Daha önce hastalarımız Salihli’ye özel hastanelere taşınıyordu. Artık bu sorun ortadan kalkacak” diye konuştu.

120 YATAK KAPASİTESİNE SAHİP OLACAK

Özel Sarıkız Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uz. Dr. Nail Sarıoğlu da temel atma törenin de yaptığı konuşmada yatırım bedeli 40 milyon lira olan Özel Sarıkız Hastanesi hakkında bilgi verdi. Sarıoğlu, "Bugün temelini attığımız hastanemizi bir yıl sonra bugün hizmete açmayı amaçlıyoruz. Hastanemizi böyle özel ve anlamlı bir günde hizmete açmak en önemli hedefim olacak.  10 katlı olarak inşa edilecek hastanemiz 4 bin 500 metrekare kapalı alana ve 120 yatak kapasitesine sahip olacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.