Peker ve partililer mahalle ziyaretlerinde

SİYASET 16.03.2017 - 08:54, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Peker ve partililer mahalle ziyaretlerinde

AK Parti İlçe yönetimi, 16N isan 2017 tarihinde yapılacak Anayasa değişikliği halkoylaması için çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve partililer bugüne kadar 21 çevre mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu, halkoylamasında niçin evet oyu verilmesi gerektiğini anlattı.
Halkoylaması için çalışmalarını sürdüren AK Parti Alaşehir ilçe yönetimi, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Karadağ mahallesiyle başladıkları köy ziyaretlerini sürdüren AK Partililer, bugüne kadar 21 çevre mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.   EVET OYLARIYLA TÜRKİYE LİDER ÜLKE OLACAKTIR   AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak Anayasa değişikliği halkoylaması için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Çalışma programı kapsamında bugüne kadar 21 çevre mahallesini ziyaret ettiklerini belirten Peker, vatandaşların kendilerine gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyledi. 16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği halkoylamasının hem Türkiye hem de Türk ve İslam dünyası açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Peker, "İnşallah halkımızın desteğiyle halkoylamasından evet sonucu çıkacak ve Türkiye, kendisini sıkan, gelişimi engelleyen parlamenter sistemden kurtularak lider ülke olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir" dedi.   PEKER, HOLLANDA'YA TEPKİ GÖSTERDİ   Hollanda'nın Türk Bakanlarına karşı tutumlarına da tepki gösteren AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, iki bakanının ülkeye girişinin engellenmesinin Avrupa ve Hollanda için yüz karası olduğunu söyledi. Peker Hollanda'ya şu ifadelerle tepki gösterdi; "Dışişleri Bakanımızın uçağının indirilmemesi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımızın elçiliğimize sokulmaması Avrupa’nın yüz karasıdır. İkisi de birbirinden çirkin ve barbarca olan davranışın izahı mümkün değildir. Türkiye Cumhuriyeti’nin iki bakanı adeta savaş hukuku işletilerek Hollanda’ya sokulmamıştır. Duruma tepki gösteren soydaşlarımız ve dindaşlarımızın üzerine içlerindeki kini kusarcasına köpekler ve atlarla saldırmışlardır. Hollanda polisinin barbarca engellemelerine karşı saatlerce direnen, onlara insanlık ve demokrasi dersi veren, dik duran Muğlalı Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya gururumuz, yüz akımız olmuştur. Dile getirilen tepkilerin ortak yanı; sanki yüzyıl öncesinde olduğu gibi ‘Hilâl’e karşı bir Haçlı Kuşatması’yla karşı karşıya kaldığımız yönündeydi. Yüzyıl öncesinde Yunanistan’ı piyon olarak kullanan Avrupa, bugün partner değiştirmiş gibi görünüyor. Aslında bu yasaklamalar sadece Hollanda hükümetinin değil, bütün bir Avrupa’nın kararını adeta ifade etmesidir. Amaçları milli irademizin Avrupa’daki tezahürü olan organizasyonlara yasak getirip terör örgütleri ve ‘Hayır’ cephesine sonsuz destek verilmesini sağlamaktır. Aslında Avrupa olarak isimlendirdiğimiz dünün sömürgeci, bugünün emperyal devletlerinin Türkiye ve mazlum milletlerin şahlanacak olmasından duyduğu rahatsızlık bu kararlarının tek müsebbibidir. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile menfaatleri yok olacaktır ve şimdiye kadar Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak için kullandıkları yerli işbirlikçileri, yani “Türkiye’deki Hayır Cephesi” buna engel olamayacaktır”
AK Parti İlçe yönetimi, 16N isan 2017 tarihinde yapılacak Anayasa değişikliği halkoylaması için çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve partililer bugüne kadar 21 çevre mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu, halkoylamasında niçin evet oyu verilmesi gerektiğini anlattı.

Halkoylaması için çalışmalarını sürdüren AK Parti Alaşehir ilçe yönetimi, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Karadağ mahallesiyle başladıkları köy ziyaretlerini sürdüren AK Partililer, bugüne kadar 21 çevre mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

 

EVET OYLARIYLA TÜRKİYE LİDER ÜLKE OLACAKTIR

 

AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak Anayasa değişikliği halkoylaması için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Çalışma programı kapsamında bugüne kadar 21 çevre mahallesini ziyaret ettiklerini belirten Peker, vatandaşların kendilerine gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyledi. 16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği halkoylamasının hem Türkiye hem de Türk ve İslam dünyası açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Peker, "İnşallah halkımızın desteğiyle halkoylamasından evet sonucu çıkacak ve Türkiye, kendisini sıkan, gelişimi engelleyen parlamenter sistemden kurtularak lider ülke olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir" dedi.

 

PEKER, HOLLANDA'YA TEPKİ GÖSTERDİ

 

Hollanda'nın Türk Bakanlarına karşı tutumlarına da tepki gösteren AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, iki bakanının ülkeye girişinin engellenmesinin Avrupa ve Hollanda için yüz karası olduğunu söyledi. Peker Hollanda'ya şu ifadelerle tepki gösterdi; "Dışişleri Bakanımızın uçağının indirilmemesi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımızın elçiliğimize sokulmaması Avrupa’nın yüz karasıdır. İkisi de birbirinden çirkin ve barbarca olan davranışın izahı mümkün değildir. Türkiye Cumhuriyeti’nin iki bakanı adeta savaş hukuku işletilerek Hollanda’ya sokulmamıştır. Duruma tepki gösteren soydaşlarımız ve dindaşlarımızın üzerine içlerindeki kini kusarcasına köpekler ve atlarla saldırmışlardır. Hollanda polisinin barbarca engellemelerine karşı saatlerce direnen, onlara insanlık ve demokrasi dersi veren, dik duran Muğlalı Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya gururumuz, yüz akımız olmuştur. Dile getirilen tepkilerin ortak yanı; sanki yüzyıl öncesinde olduğu gibi ‘Hilâl’e karşı bir Haçlı Kuşatması’yla karşı karşıya kaldığımız yönündeydi. Yüzyıl öncesinde Yunanistan’ı piyon olarak kullanan Avrupa, bugün partner değiştirmiş gibi görünüyor. Aslında bu yasaklamalar sadece Hollanda hükümetinin değil, bütün bir Avrupa’nın kararını adeta ifade etmesidir. Amaçları milli irademizin Avrupa’daki tezahürü olan organizasyonlara yasak getirip terör örgütleri ve ‘Hayır’ cephesine sonsuz destek verilmesini sağlamaktır. Aslında Avrupa olarak isimlendirdiğimiz dünün sömürgeci, bugünün emperyal devletlerinin Türkiye ve mazlum milletlerin şahlanacak olmasından duyduğu rahatsızlık bu kararlarının tek müsebbibidir. Cumhurbaşkanlığı sistemi ile menfaatleri yok olacaktır ve şimdiye kadar Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak için kullandıkları yerli işbirlikçileri, yani “Türkiye’deki Hayır Cephesi” buna engel olamayacaktır”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.