Saadet Partisi'nde başkanlığa Nayim Bozdemir seçildi

SİYASET 27.03.2017 - 10:06, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Saadet Partisi'nde başkanlığa Nayim Bozdemir seçildi

Saadet Partisi Alaşehir İlçe Teşkialtı, 5. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen kongrede Başkanlığa Nayim Bozdemir seçildi.
Saadet Partisi'nin 5. Olağan kongresi Alaşehir Ziraat Odası Konferans Salonu'nda yapıldı. Divan Başkanlığını Nurin Özcan'ın yaptığı kongrede Nayim Bozdemir'in hazırladığı liste, delegelerin oylarını alarak yönetime seçildi. Kongrede konuşan İlçe Başkanı Nayim Bozdemir kendisine ve listesine duydukları güven dolayısıyla delegelere teşekkür etti. Bozdemir, "Bize duyulan güveni boşa çıkarmamak için arkadaşlarım ve ben elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gece gündüz demeden çalışacağız. Kongremiz partimize, ilçemize ve milletimize hayırlı olsun" dedi. "KARDEŞLİĞİMİZ BOZULMASIN" Kongrede yaptığı konuşmada 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak Anayasa değişikliği halkoylamasına da değinen Bozdemir, "Halkoylaması öncesindeki propaganda döneminde tüm partilerimiz mesajlarını  sevgi ve saygı içersinde, ötekileştirmeden vermelidir. Halk oylamasından hangi sonuç çıkarsa çıksın Türkiye olarak bizler aynı memleketin, aynı toprakların çocuklarıyız. Halkoylaması kardeşliğimize zarar vermesin" diyerek hoşgörü uyarısında bulundu. YÖNETİM LİSTESİ Saadet Partisi İlçe Kongresinde Nayim Bozdemir'in başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Nurin Özcan, Halil Canıtez, Adnan Yükalan, Habip Aydın, Mehmet Sezer, İskender Bavatekin, Mahmut Yalın, Ali Özcan, Hüseyin Külçür, Adem Tarım, Zafer Afacan, Ekrem Adıgüzel, Fahrettin Çelik ve İsmail Barut.
Saadet Partisi Alaşehir İlçe Teşkialtı, 5. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen kongrede Başkanlığa Nayim Bozdemir seçildi.

Saadet Partisi'nin 5. Olağan kongresi Alaşehir Ziraat Odası Konferans Salonu'nda yapıldı. Divan Başkanlığını Nurin Özcan'ın yaptığı kongrede Nayim Bozdemir'in hazırladığı liste, delegelerin oylarını alarak yönetime seçildi.

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Nayim Bozdemir kendisine ve listesine duydukları güven dolayısıyla delegelere teşekkür etti. Bozdemir, "Bize duyulan güveni boşa çıkarmamak için arkadaşlarım ve ben elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gece gündüz demeden çalışacağız. Kongremiz partimize, ilçemize ve milletimize hayırlı olsun" dedi.

"KARDEŞLİĞİMİZ BOZULMASIN"

Kongrede yaptığı konuşmada 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak Anayasa değişikliği halkoylamasına da değinen Bozdemir, "Halkoylaması öncesindeki propaganda döneminde tüm partilerimiz mesajlarını  sevgi ve saygı içersinde, ötekileştirmeden vermelidir. Halk oylamasından hangi sonuç çıkarsa çıksın Türkiye olarak bizler aynı memleketin, aynı toprakların çocuklarıyız. Halkoylaması kardeşliğimize zarar vermesin" diyerek hoşgörü uyarısında bulundu.

YÖNETİM LİSTESİ

Saadet Partisi İlçe Kongresinde Nayim Bozdemir'in başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Nurin Özcan, Halil Canıtez, Adnan Yükalan, Habip Aydın, Mehmet Sezer, İskender Bavatekin, Mahmut Yalın, Ali Özcan, Hüseyin Külçür, Adem Tarım, Zafer Afacan, Ekrem Adıgüzel, Fahrettin Çelik ve İsmail Barut.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.