SAĞLIK SEN, ÜYELERİNE KAHVALTI VERDİ

14.03.2018 - 08:06, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

SAĞLIK SEN, ÜYELERİNE KAHVALTI VERDİ

Kısa bir süre önce Sağlık Sen İlçe Yönetimini devralan Sendikanın İlçe Başkanı Diyetisyen Alper Yorgancı ve ekibi, Alaşehirli üyelerine, Avşar Sosyal Tesisleri'nde kahvaltı verdi. 200 üyenin iştiraki ile gerçekleştirilen yemekli toplantının tanışma, kaynaşma ve gündem ile sorunların değerlendirilmesi amacıyla organize edildiği belirtildi.
Alaşehir'de yetkili sendika konumunda olan Sağlık Sen, üyelerine Avşar Sosyal Tesisleri'nde kahvaltı verdi. Sendika'nın İlçe Başkanı Diyetisyen Alper Yorgancı ve yönetiminin organizesinde tertip edilen kahvaltıya, sendikaya kayıtlı 300 üyeden 200'ü katıldı. Yemekli toplantıya ayrıca; Sağlık Sen Manisa İl Başkanı Mustafa Irgat, İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Kasım Uyan ve Ozan Ağzıballı ile Devlet Hastanesi Yönetimi ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülistan Öz de iştirak etti. YORGANCI: HEDEFİMİZ SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEK Yemekli istişare toplantısının selamlama konuşmasını yapan Alaşehir Sağlık Sen İlçe Başkanı Diyetisyen Alper Yorgancı, bir araya gelmelerinin amacı, tanışma, kaynaşma ve gündem ile sorunların değerlendirilmesi olduğunu söyledi. Yorgancı, "Yeni yönetim olarak, hedefimiz; birlik ve beraberlik içinde çalışmak ve sağlık çalışanlarımızın ortak  sorunlarına üretmek olacak. Davetimize icabet eden Sayın İl Başkanımız Mustafa Irgat ve ekibine, Hastane Yöneticilerimize, Sağlık İlçe Müdürümüze ve tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz."dedi. Sağlık Sen Manisa İl Başkanı Mustafa Irgat da üyelere hitap ederken, İlçe Başkanı Yorgancı, sendikanın eski başkanı olan Ali Boğa'ya da jest yaparak, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Kısa bir süre önce Sağlık Sen İlçe Yönetimini devralan Sendikanın İlçe Başkanı Diyetisyen Alper Yorgancı ve ekibi, Alaşehirli üyelerine, Avşar Sosyal Tesisleri'nde kahvaltı verdi. 200 üyenin iştiraki ile gerçekleştirilen yemekli toplantının tanışma, kaynaşma ve gündem ile sorunların değerlendirilmesi amacıyla organize edildiği belirtildi.

Alaşehir'de yetkili sendika konumunda olan Sağlık Sen, üyelerine Avşar Sosyal Tesisleri'nde kahvaltı verdi. Sendika'nın İlçe Başkanı Diyetisyen Alper Yorgancı ve yönetiminin organizesinde tertip edilen kahvaltıya, sendikaya kayıtlı 300 üyeden 200'ü katıldı. Yemekli toplantıya ayrıca; Sağlık Sen Manisa İl Başkanı Mustafa Irgat, İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Kasım Uyan ve Ozan Ağzıballı ile Devlet Hastanesi Yönetimi ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülistan Öz de iştirak etti.

YORGANCI: HEDEFİMİZ SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEK

Yemekli istişare toplantısının selamlama konuşmasını yapan Alaşehir Sağlık Sen İlçe Başkanı Diyetisyen Alper Yorgancı, bir araya gelmelerinin amacı, tanışma, kaynaşma ve gündem ile sorunların değerlendirilmesi olduğunu söyledi. Yorgancı, "Yeni yönetim olarak, hedefimiz; birlik ve beraberlik içinde çalışmak ve sağlık çalışanlarımızın ortak  sorunlarına üretmek olacak. Davetimize icabet eden Sayın İl Başkanımız Mustafa Irgat ve ekibine, Hastane Yöneticilerimize, Sağlık İlçe Müdürümüze ve tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz."dedi.

Sağlık Sen Manisa İl Başkanı Mustafa Irgat da üyelere hitap ederken, İlçe Başkanı Yorgancı, sendikanın eski başkanı olan Ali Boğa'ya da jest yaparak, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.