Seçim güvenliği toplantısı yapıldı

DİĞER 21.02.2019 - 09:31, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Seçim güvenliği toplantısı yapıldı

Alaşehir'de 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin seçim güvenliği toplantısı yapıldı. Belediye Başkan Adaylarının ve siyasi partilerin ilçe yöneticilerinin iştirak ettiği toplantıya İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun başkanlık yaptı.
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçiminin güvenli ve huzurlu bir ortamda centilmence yapılmasının sağlanması, halkın huzur ve güven içerisinde oylarını kullanabilmeleri için alınması gereken tedbirlerin ele alındığı seçim güvenliği toplantısı Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'un başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.  Seçim öncesi, seçim esnasında ve sonrasında yapılacak çalışmalar ve seçim dolayısıyla izlenecek yasal ilke ve esasların değerlendirildiği toplantıya Belediye başkan adayları, ilçede teşkilatı bulunan siyasi partilerin başkanları ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri katıldı. UÇGUN: HUZUR ORTAMI SAĞLANMALIDIR Kaymakam Uçgun, seçim takviminin başlangıcından bu güne kadar Alaşehir'de seçim sürecinde yaşanan diyalog ve hoşgörü ortamı için adaylara ve parti temsilcilerine teşekkür ederken 31 Mart'ta yapılacak seçimlerin Türkiye için önemli olduğunu söyleyerek konuşmasını sürdürdü. Uçgun, seçim öncesinde, sırasında ve sonrasında ortaya çıkabilecek her türlü olumsuzluğun önüne geçilmesi için yetkili kurumların üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayarak, siyasi partilerin yasal düzenlemeler çerçevesinde hareket etmesinin önemli olduğunu ve seçim faaliyetlerinin demokratik olgunluk içinde yapılmasının vatandaşların beklentisi olduğunu belirtti.
Alaşehir'de 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin seçim güvenliği toplantısı yapıldı. Belediye Başkan Adaylarının ve siyasi partilerin ilçe yöneticilerinin iştirak ettiği toplantıya İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun başkanlık yaptı.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçiminin güvenli ve huzurlu bir ortamda centilmence yapılmasının sağlanması, halkın huzur ve güven içerisinde oylarını kullanabilmeleri için alınması gereken tedbirlerin ele alındığı seçim güvenliği toplantısı Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'un başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 Seçim öncesi, seçim esnasında ve sonrasında yapılacak çalışmalar ve seçim dolayısıyla izlenecek yasal ilke ve esasların değerlendirildiği toplantıya Belediye başkan adayları, ilçede teşkilatı bulunan siyasi partilerin başkanları ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri katıldı.

UÇGUN: HUZUR ORTAMI SAĞLANMALIDIR

Kaymakam Uçgun, seçim takviminin başlangıcından bu güne kadar Alaşehir'de seçim sürecinde yaşanan diyalog ve hoşgörü ortamı için adaylara ve parti temsilcilerine teşekkür ederken 31 Mart'ta yapılacak seçimlerin Türkiye için önemli olduğunu söyleyerek konuşmasını sürdürdü. Uçgun, seçim öncesinde, sırasında ve sonrasında ortaya çıkabilecek her türlü olumsuzluğun önüne geçilmesi için yetkili kurumların üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayarak, siyasi partilerin yasal düzenlemeler çerçevesinde hareket etmesinin önemli olduğunu ve seçim faaliyetlerinin demokratik olgunluk içinde yapılmasının vatandaşların beklentisi olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.