Şehir içi araçları artık duraklarda duruyor

GÜNDEM 02.01.2017 - 08:42, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Şehir içi araçları artık duraklarda duruyor

Şehir İçi Toplu Taşıma araçlarında duraklar hizmete girdi. Artık toplu taşıma araçları sadece duraklarda yolcu indirip bindiriyor. Vatandaşların yeni uygulamaya alıştığı görüldü.
Alaşehir'de hizmet veren toplu taşıma araçlarında durak haricinde yolcu indirip bindirme uygulamasına son verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi tarafından alınan karar doğrultusunda Manisa merkez ve tüm ilçelerinde geçerli olan uygulamayla artık toplu taşıma araçlarına sadece duraklarda binilip, duraklarda inilecek. Yeni uygulama hakkında Alaşehir Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanlık görevini yürüten Mustafa Soyumert ve  Hüseyin Aktaş açıklamalarda bulundu.   AKTAŞ; "VATANDAŞLARIMIZ ALIŞTI   Uygulama hakkında bilgi veren Alaşehir Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Aktaş, şehir içi ulaşımında hayata geçirilen karara vatandaşların zamanla alıştıklarını, uygulamanın kesinlikle ihlal edilmeyeceğini söyledi. Durak haricinde yolcu bindirme ve indirmeye Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezinin aldığı kararla son verildiğinin altını çizen Aktaş, "Şehir içi ana hattımız üzerinde belirli aralıklarla duraklar belirlendi. Duraklarımız üzeri kapalı ya da açık olup trafik işaretiyle belirgin hale getirildi. Artık bir süreden beri yolcularımızı bu duraklarda indirip, bindiriyoruz. Vatandaşlarımızın büyük bir bölümü bu uygulamaya alıştı" dedi.   CAN VE MAL GÜVENLİĞİ AÇISINDAN RİSK AZALDI   Uygulamanın hem yolcuların hem de araçların can ve mal güvenliği açısından son derece yerinde olduğunu ifade eden Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Soyumert, "Durak harici yolcu almak ve bırakmak hem araçlarımızın hem de yolcularımızın can ve mal güvenliği açısından riskler içeriyordu. Ayrıca şoförlerimiz için zaman kaybına neden oluyordu. Uygulamayla bu riskler ortadan kalktı" şeklinde konuştu.  Aktaş ve Soyumert, Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi üyeleri adına Alaşehirlilerin yeni yılını kutladıklarını ifade ettiler.
Şehir İçi Toplu Taşıma araçlarında duraklar hizmete girdi. Artık toplu taşıma araçları sadece duraklarda yolcu indirip bindiriyor. Vatandaşların yeni uygulamaya alıştığı görüldü.

Alaşehir'de hizmet veren toplu taşıma araçlarında durak haricinde yolcu indirip bindirme uygulamasına son verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi tarafından alınan karar doğrultusunda Manisa merkez ve tüm ilçelerinde geçerli olan uygulamayla artık toplu taşıma araçlarına sadece duraklarda binilip, duraklarda inilecek. Yeni uygulama hakkında Alaşehir Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanlık görevini yürüten Mustafa Soyumert ve  Hüseyin Aktaş açıklamalarda bulundu.

 

AKTAŞ; "VATANDAŞLARIMIZ ALIŞTI

 

Uygulama hakkında bilgi veren Alaşehir Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Aktaş, şehir içi ulaşımında hayata geçirilen karara vatandaşların zamanla alıştıklarını, uygulamanın kesinlikle ihlal edilmeyeceğini söyledi. Durak haricinde yolcu bindirme ve indirmeye Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezinin aldığı kararla son verildiğinin altını çizen Aktaş, "Şehir içi ana hattımız üzerinde belirli aralıklarla duraklar belirlendi. Duraklarımız üzeri kapalı ya da açık olup trafik işaretiyle belirgin hale getirildi. Artık bir süreden beri yolcularımızı bu duraklarda indirip, bindiriyoruz. Vatandaşlarımızın büyük bir bölümü bu uygulamaya alıştı" dedi.

 

CAN VE MAL GÜVENLİĞİ AÇISINDAN RİSK AZALDI

 

Uygulamanın hem yolcuların hem de araçların can ve mal güvenliği açısından son derece yerinde olduğunu ifade eden Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Soyumert, "Durak harici yolcu almak ve bırakmak hem araçlarımızın hem de yolcularımızın can ve mal güvenliği açısından riskler içeriyordu. Ayrıca şoförlerimiz için zaman kaybına neden oluyordu. Uygulamayla bu riskler ortadan kalktı" şeklinde konuştu.  Aktaş ve Soyumert, Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi üyeleri adına Alaşehirlilerin yeni yılını kutladıklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.