Şehitlerin anısına üzüm hoşafı dağıtıldı

GÜNDEM 20.03.2017 - 09:27, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Şehitlerin anısına üzüm hoşafı dağıtıldı

Alaşehir Girişimciler Derneği (ALGİDER) tarafından Alaşehir Halk Eğitim Merkezi'nin katkılarıyla düzenlenen "18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma" etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Etkinliklerde vatandaşlara Çanakkale Savaşları'nda Mehmetçik'in menüsü olan üzüm hoşafı ikram edildi.
Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümünde şehitler Alaşehir'de bir törenle anıldı. Protokol düzenlemesinin yapılmadığı etkinlikleri Alaşehir Kaymakamı Aydın Abak, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, siyasi partilerin ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşunun temsilcileri meydandaki oturma guruplarında birlikte oturarak izledi. CAŞKA; "MUKADDES HATIRALARI ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUZ" Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikler ALGİDER Başkanı Yılmaz Caşka'nın konuşmasıyla devam etti. ALGİDER ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Caşka, "Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsali olan bu zaferin 102. yıldönümünü kutlarken, bu uğurda canlarını vermiş aziz şehitlerimizin mukaddes hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz. Bugünkü etkinliğimizde Alaşehir merkezli olmak üzere İzmir, Manisa merkez ve Uşak dahil olmak üzere 70 bin kişiye10 bin litre üzüm hoşafı dağıtarak Çanakkale'de tüm olumsuzluklara ve imkansızlıklara rağmen kazanılan zaferi bir nebze olsun anlamak adına öğle yemeği yerine üzüm hoşafı içeceğiz" dedi. ÜZÜM HOŞAFI İKRAM EDİLDİ Caşka'nın konuşmasının ardından ÜSTEK Koleji öğrencileri tarafından İstiklal Marşı'nın anlamını anlatan gösteri ve Çanakkale Türküsü seslendirildi. Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan Zeybek gösterisinin ardından etkinlikleri izleyen vatandaşlara üzüm hoşafı ikram edildi.
Alaşehir Girişimciler Derneği (ALGİDER) tarafından Alaşehir Halk Eğitim Merkezi'nin katkılarıyla düzenlenen "18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma" etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Etkinliklerde vatandaşlara Çanakkale Savaşları'nda Mehmetçik'in menüsü olan üzüm hoşafı ikram edildi.

Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümünde şehitler Alaşehir'de bir törenle anıldı. Protokol düzenlemesinin yapılmadığı etkinlikleri Alaşehir Kaymakamı Aydın Abak, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, siyasi partilerin ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşunun temsilcileri meydandaki oturma guruplarında birlikte oturarak izledi.

CAŞKA; "MUKADDES HATIRALARI ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUZ"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikler ALGİDER Başkanı Yılmaz Caşka'nın konuşmasıyla devam etti. ALGİDER ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Caşka, "Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsali olan bu zaferin 102. yıldönümünü kutlarken, bu uğurda canlarını vermiş aziz şehitlerimizin mukaddes hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz. Bugünkü etkinliğimizde Alaşehir merkezli olmak üzere İzmir, Manisa merkez ve Uşak dahil olmak üzere 70 bin kişiye10 bin litre üzüm hoşafı dağıtarak Çanakkale'de tüm olumsuzluklara ve imkansızlıklara rağmen kazanılan zaferi bir nebze olsun anlamak adına öğle yemeği yerine üzüm hoşafı içeceğiz" dedi.

ÜZÜM HOŞAFI İKRAM EDİLDİ

Caşka'nın konuşmasının ardından ÜSTEK Koleji öğrencileri tarafından İstiklal Marşı'nın anlamını anlatan gösteri ve Çanakkale Türküsü seslendirildi. Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan Zeybek gösterisinin ardından etkinlikleri izleyen vatandaşlara üzüm hoşafı ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.