Seyhan, "ALAŞEHİR VE SARIGÖL İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

31.01.2019 - 09:26, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Seyhan, "ALAŞEHİR VE SARIGÖL İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Seyhan Meclis Başkanı Sadık Doğrusöz ve Genel Sekreter Birol Şen, TOBB'inde düzenlenen Türkiye X. Ekonomi Şurasına katıldı.
 TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğindeki Türkiye Ekonomi Şurası; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Oda ve Borsa Başkanları, Meclis Başkanları, Genel Sekreterler, Akademik Danışmanlar,  OSB Başkanları ile çok sayıda iş insanının katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.   Şura’da iş dünyasının temsilcileri sorun ve çözüm önerilerini birinci ağızdan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakanlar ile paylaşma imkânı buldu.   "TALEPLERİMİZİ MUHATAPLARINA İLETTİK"   Şurada; Alaşehir'i yakından ilgilendiren konuları muhataplarına aktardıklarını belirten Alaşehir  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, "Oda yönetimi olarak Jeotermal Kaynakların verimli arazilerimize zarar vermeden kullanılması ve jeotermal kaynaklı tarım ihtisas  Organize Sanayi Bölgelerinin  (TDİOSB) kurulması taleplerimizi sözcümüz vasıtasıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ilettik."dedi.  
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Seyhan Meclis Başkanı Sadık Doğrusöz ve Genel Sekreter Birol Şen, TOBB'inde düzenlenen Türkiye X. Ekonomi Şurasına katıldı.

 TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğindeki Türkiye Ekonomi Şurası; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Oda ve Borsa Başkanları, Meclis Başkanları, Genel Sekreterler, Akademik Danışmanlar,  OSB Başkanları ile çok sayıda iş insanının katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.   Şura’da iş dünyasının temsilcileri sorun ve çözüm önerilerini birinci ağızdan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakanlar ile paylaşma imkânı buldu.

 

"TALEPLERİMİZİ MUHATAPLARINA İLETTİK"

 

Şurada; Alaşehir'i yakından ilgilendiren konuları muhataplarına aktardıklarını belirten Alaşehir  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, "Oda yönetimi olarak Jeotermal Kaynakların verimli arazilerimize zarar vermeden kullanılması ve jeotermal kaynaklı tarım ihtisas  Organize Sanayi Bölgelerinin  (TDİOSB) kurulması taleplerimizi sözcümüz vasıtasıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ilettik."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.