Soygür; Başka kurum ve kuruluşta adaylığım söz konusu değildir

DİĞER 23.02.2018 - 08:01, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Soygür; Başka kurum ve kuruluşta adaylığım söz konusu değildir

Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür, şahsı dışında ortaya çıkan bazı kurum ve kuruluşta adaylık veya aday adaylığı söylentilerine tepki gösterdi. Söylentilerin kendisini rahatsız ettiğini belirten Soygür, "Nisan ayında yapılması öngörülen borsa organ seçimlerinde yeniden başkan adayıyım."dedi.
Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı ve Nisan ayında yapılması öngörülen borsa organ seçimlerine yönelik olarak da başkan adaylığını deklare eden Hüseyin Soygür, gündeme dair gazetemize açıklamalarda bulundu. Son dönemlerde şahsına yönelik çeşitli adaylık söylentilerine tepki gösteren Soygür, "Büyük bir kuruluşun başkanlığını yürütüyorum. Nisan ayında planlanan seçimlerde de yeniden adayım. Başka kurum ve kuruluşta aday veya aday adaylığım söz konusu değildir. Şahsım dışında gelişen söylentilere itibar edilmemesini önemle rica ediyorum."dedi. "BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI DA DÜŞÜNMÜYORUM" Severek ve özveri ile büyük bir kuruluşa başkanlık yaptığını da ifade eden Soygür, "İsmimin, değişik kurum ve kuruluşta adaylık için geçmesi bize onur vermekle beraber, söylentiden ibaret olup, şahsımı ve ailemi bu söylentiler artık rahatsız etmeye başladı. Bir daha söylüyorum: özellikle belediye başkanlığına aday adaylığı veya adaylığı düşüncem yok. Bunun bilinmesini istiyorum. Başka bir yere de adaylığım söz konusu değildir. Şahsım olarak, eğer borsa üyelerimiz teveccühü gösterirse, başkanlığını yaptığım kuruluşta, paydaşlarımıza ve Alaşehirlilere hizmet etmeyi hedefliyorum."şeklinde konuştu.
Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür, şahsı dışında ortaya çıkan bazı kurum ve kuruluşta adaylık veya aday adaylığı söylentilerine tepki gösterdi. Söylentilerin kendisini rahatsız ettiğini belirten Soygür, "Nisan ayında yapılması öngörülen borsa organ seçimlerinde yeniden başkan adayıyım."dedi.

Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı ve Nisan ayında yapılması öngörülen borsa organ seçimlerine yönelik olarak da başkan adaylığını deklare eden Hüseyin Soygür, gündeme dair gazetemize açıklamalarda bulundu. Son dönemlerde şahsına yönelik çeşitli adaylık söylentilerine tepki gösteren Soygür, "Büyük bir kuruluşun başkanlığını yürütüyorum. Nisan ayında planlanan seçimlerde de yeniden adayım. Başka kurum ve kuruluşta aday veya aday adaylığım söz konusu değildir. Şahsım dışında gelişen söylentilere itibar edilmemesini önemle rica ediyorum."dedi.

"BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI DA DÜŞÜNMÜYORUM"

Severek ve özveri ile büyük bir kuruluşa başkanlık yaptığını da ifade eden Soygür, "İsmimin, değişik kurum ve kuruluşta adaylık için geçmesi bize onur vermekle beraber, söylentiden ibaret olup, şahsımı ve ailemi bu söylentiler artık rahatsız etmeye başladı. Bir daha söylüyorum: özellikle belediye başkanlığına aday adaylığı veya adaylığı düşüncem yok. Bunun bilinmesini istiyorum. Başka bir yere de adaylığım söz konusu değildir. Şahsım olarak, eğer borsa üyelerimiz teveccühü gösterirse, başkanlığını yaptığım kuruluşta, paydaşlarımıza ve Alaşehirlilere hizmet etmeyi hedefliyorum."şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.