Spor Toto'dan Alaşehir'e dev yatırım!

14.11.2016 - 10:03, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Spor Toto'dan Alaşehir'e dev yatırım!

AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı'nın girişimleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talepleri doğrultusunda; Spor Toto Genel Müdürlüğü, Alaşehir'in 6 okuluna halı saha kazandıracak.
Spor Toto Genel Müdürlüğü, Alaşehir'e 7 tesis kazandıracak. AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı'nın girişimleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talepleri doğrultusunda; Spor Toto Başkanlığı Alaşehir'in 6 okuluna halı saha ve 1 okula da kapalı spor salonu yapacak. Projelerde sona gelindiği ve yakın zamanda ihalelerine çıkılacağı belirtildi. Yapım işi için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 1 milyon 150 bin TL'nin gönderildiği de açıklandı. "ALAŞEHİR'E 7 ADET SPOR TESİSİ KAZANDIRILACAK" Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından Alaşehir'e toplamda 7 spor tesisinin yapımı konusunda söz aldıklarını belirterek şunları söyledi; "Sporu yaygınlaştırmak ve gençleri kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla geliştirilen proje kapsamında,  Alaşehir Ortaokulu, Cumhuriyet Eğitim Kurumları, Hacı Kelepirci Eğitim Kurumları, Uluderbent Ortaokulu, Delemenler Ortaokulu ve Kavaklıdere ortaokuluna yapılacak halı saha spor tesislerinin protokolü yapıldı. Bu yatırımlar ihale aşamasındadır. Ayrıca Spor Toto Genel Müdürlüğü Teşkilat Başkanı  M. Muharrem Kasapoğlu'dan Atatürk Eğitim Kurumları'nın bahçesine kapalı spor salonu yapılası için bizzat söz aldık. Söz konusu yatırımlar için Spor Toto Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Söz konusu yatırımlar için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hesaplarına, 1 milyon 150 bin TL geçildi. Yatırımların Alaşehirlilere hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."
AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı'nın girişimleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talepleri doğrultusunda; Spor Toto Genel Müdürlüğü, Alaşehir'in 6 okuluna halı saha kazandıracak.

Spor Toto Genel Müdürlüğü, Alaşehir'e 7 tesis kazandıracak. AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı'nın girişimleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talepleri doğrultusunda; Spor Toto Başkanlığı Alaşehir'in 6 okuluna halı saha ve 1 okula da kapalı spor salonu yapacak. Projelerde sona gelindiği ve yakın zamanda ihalelerine çıkılacağı belirtildi. Yapım işi için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 1 milyon 150 bin TL'nin gönderildiği de açıklandı.

"ALAŞEHİR'E 7 ADET SPOR TESİSİ KAZANDIRILACAK"

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından Alaşehir'e toplamda 7 spor tesisinin yapımı konusunda söz aldıklarını belirterek şunları söyledi;

"Sporu yaygınlaştırmak ve gençleri kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla geliştirilen proje kapsamında,  Alaşehir Ortaokulu, Cumhuriyet Eğitim Kurumları, Hacı Kelepirci Eğitim Kurumları, Uluderbent Ortaokulu, Delemenler Ortaokulu ve Kavaklıdere ortaokuluna yapılacak halı saha spor tesislerinin protokolü yapıldı. Bu yatırımlar ihale aşamasındadır. Ayrıca Spor Toto Genel Müdürlüğü Teşkilat Başkanı  M. Muharrem Kasapoğlu'dan Atatürk Eğitim Kurumları'nın bahçesine kapalı spor salonu yapılası için bizzat söz aldık. Söz konusu yatırımlar için Spor Toto Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Söz konusu yatırımlar için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hesaplarına, 1 milyon 150 bin TL geçildi. Yatırımların Alaşehirlilere hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.