SYDV'NİN MÜTEVELLİ HETETİ SEÇİMİ YAPILDI

DİĞER 25.12.2018 - 09:51, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

SYDV'NİN MÜTEVELLİ HETETİ SEÇİMİ YAPILDI

Alaşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYDV) Vakfı Mütevelli Heyeti muhtar üye seçimi, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ile yapıldı.
Toplantı, Alaşehir'e bağlı mahalle muhtarlarının katılımı ile Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilirken seçim işlemine geçilmeden önce vakfın çalışmaları hakkında Vakıf Müdürü Mustafa Demirel tarafından mahalle muhtarlarına kısa bir bilgi verildi.  MEHMET YILMAZ VE MEHMET KARACA SEÇİLDİ Bilgilendirmenin ardından seçime geçilirken Selce Mahallesi muhtarı Mehmet Karaca ve Girelli Mahallesi muhtarı Mehmet Yılmaz 2019 yılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliğine oy birliğiyle seçildi. 2019 yılı Mütevelli Heyetinde görev yapmaya hak kazanan Mehmet Karaca ve Mehmet Yılmaz görevlerini layıkıyla gece gündüz demeden büyük bir özveriyle yapacaklarını belirtirken mahalle muhtarları görev alan muhtarları tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu.  UÇGUN: SAĞ ELİN VERDİĞİNİ SOL EL DUYMAMALI Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantılarının her hafta düzenli olarak uyum içerisinde yapıldığını kaydeden İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun da “Bu kurul Alaşehir'de uyum içerisinde çalışıyor, haftanın bir günü toplanıp yapılan başvuruları titizlikle değerlendiriyor. Hem bizlerin hem de siz değerli muhtarlarımızın, derdini söyleyemeyen vatandaşlarımıza, evvela öksüzlere ve yetimlere ulaşmak, koruyup kollamak gibi bir sorumluluğumuz var. Bazı insanlar vardır derdi büyüktür ama sesi çıkmaz. Derdi büyük olup ta sesi çıkmayan vatandaşlarımızı arayıp bulmayı prensip haline getirmeliyiz. Bunu yaparken de hani büyük bir söz vardır 'Sağ elin verdiğini sol el duymayacak' prensibimiz bu olmalıdır. Son olarak bugün ki güzel seçimde seçilen muhtarlarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum."dedi.
Alaşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYDV) Vakfı Mütevelli Heyeti muhtar üye seçimi, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ile yapıldı.

Toplantı, Alaşehir'e bağlı mahalle muhtarlarının katılımı ile Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilirken seçim işlemine geçilmeden önce vakfın çalışmaları hakkında Vakıf Müdürü Mustafa Demirel tarafından mahalle muhtarlarına kısa bir bilgi verildi.

 MEHMET YILMAZ VE MEHMET KARACA SEÇİLDİ

Bilgilendirmenin ardından seçime geçilirken Selce Mahallesi muhtarı Mehmet Karaca ve Girelli Mahallesi muhtarı Mehmet Yılmaz 2019 yılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliğine oy birliğiyle seçildi. 2019 yılı Mütevelli Heyetinde görev yapmaya hak kazanan Mehmet Karaca ve Mehmet Yılmaz görevlerini layıkıyla gece gündüz demeden büyük bir özveriyle yapacaklarını belirtirken mahalle muhtarları görev alan muhtarları tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu.

 UÇGUN: SAĞ ELİN VERDİĞİNİ SOL EL DUYMAMALI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantılarının her hafta düzenli olarak uyum içerisinde yapıldığını kaydeden İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun da “Bu kurul Alaşehir'de uyum içerisinde çalışıyor, haftanın bir günü toplanıp yapılan başvuruları titizlikle değerlendiriyor. Hem bizlerin hem de siz değerli muhtarlarımızın, derdini söyleyemeyen vatandaşlarımıza, evvela öksüzlere ve yetimlere ulaşmak, koruyup kollamak gibi bir sorumluluğumuz var. Bazı insanlar vardır derdi büyüktür ama sesi çıkmaz. Derdi büyük olup ta sesi çıkmayan vatandaşlarımızı arayıp bulmayı prensip haline getirmeliyiz. Bunu yaparken de hani büyük bir söz vardır 'Sağ elin verdiğini sol el duymayacak' prensibimiz bu olmalıdır. Son olarak bugün ki güzel seçimde seçilen muhtarlarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.