Trafik Kazasında Kaybettiği Babasının Hatırasını Yaşatıyor

30.03.2020 - 09:26, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Trafik Kazasında Kaybettiği Babasının Hatırasını Yaşatıyor

ALAŞEHİR’DE TAKSI ŞOFÖRÜ MUSTAFA ALTIN'IN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETMESİNİN ARDINDAN OĞLU ALİ ALTIN, BABASININ HATIRASINI YAŞATMAK ADINA 395 BİN TL'LİK LÜKS OTOMOBİLİ TAKSİYE ÇEVİRDİ.
Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indiriminden yararlanan 30 yıllık taksi şoförü Mustafa Altın, piyasa değeri yaklaşık 260 bin TL olan son model lüks arabayı ilçe halkına daha iyi hizmet verebilmek adına taksi yapmış ve yine bu taksi ile trafik kazası geçirerek hayatını kaybetmişti. Mustafa Altın'ın oğlu Ali Altın ise, babasının bu hatırasını yaşatabilmek adına her şeyini satarak 395 bin TL'ye lüks otomobil alarak bu aracı taksi yaptı. Mustafa Altın'ın geçirdiği trafik kazasından sonra hayatını keybetmesinin ardından babasının hatırasını yaşatmak adına tüm imkanlarını seferber ederek yine lüks otomobil alan ve bunu taksiye çeviren oğul Ali Altın yaşadıklarını şöyle anlattı; "Rahmetli babam, insanları ve onlara hizmet etmeyi çok severdi. Müşterilerine en rahat ve konforlu hizmeti sunabilmek adına 260 bin TL'lik otomobili taksi yapmıştı. Babamı, elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. Babamın bana her zaman yapmış olduğu insanlara en iyi hizmeti etme nasihatı, benim için bir vasiyet oldu. Bunu yerine getirebilmek adına kendi otomobilimi sattım. Birikmiş param vardı bunu ve tüm imkanlarımı seferber ederek 395 bin TL'ye otomobil aldım ve bunu taksiye çevirdim. Babamın bana yapmış olduğu insanlara en iyi hizmeti etme nasihatını ve benim için de vasiyetini bu şekilde yerine getirmiş oldum."dedi. TÜM SÜRÜCÜLERDEN TEK İSTEĞİM, "LÜTFEN EMNİYET KEMERİNİZİ TAKIN" 30 yıllık taksi şoförü olan babası Mustafa Altın'ı emniyet kemeri takmadığı için trafik kazasında kaybettiğini dile getiren Ali Altın, "Babam araç kullanırken emniyet kemerini fazla kullanmazdı. Geçirdiği trafik kazasında da, emniyet kemerini takmadığı için kafasına aldığı şiddetli darbe sonucu hayatını kaybetti. O kazada eğer emniyet kemeri takılı olsaydı, babam şuan yanımızda olacaktı. Tüm sürücülerden tek ricam, lütfen emniyet kemerlerinizi takın. Meşhur bir söz var hani; emniyet kemerinizi takın, hayata bağlanın diye. Gerçekten, hayattan ve sevdiklerinizden kopmamak için altınızdaki aracın sağlamlığına ve usta şoförlüğünüze güvenmeyin ve tedbir alarak emniyet kemerlerinizi lütfen takın."ifadelerini kullandı.
ALAŞEHİR’DE TAKSI ŞOFÖRÜ MUSTAFA ALTIN'IN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETMESİNİN ARDINDAN OĞLU ALİ ALTIN, BABASININ HATIRASINI YAŞATMAK ADINA 395 BİN TL'LİK LÜKS OTOMOBİLİ TAKSİYE ÇEVİRDİ.

Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indiriminden yararlanan 30 yıllık taksi şoförü Mustafa Altın, piyasa değeri yaklaşık 260 bin TL olan son model lüks arabayı ilçe halkına daha iyi hizmet verebilmek adına taksi yapmış ve yine bu taksi ile trafik kazası geçirerek hayatını kaybetmişti. Mustafa Altın'ın oğlu Ali Altın ise, babasının bu hatırasını yaşatabilmek adına her şeyini satarak 395 bin TL'ye lüks otomobil alarak bu aracı taksi yaptı.

Mustafa Altın'ın geçirdiği trafik kazasından sonra hayatını keybetmesinin ardından babasının hatırasını yaşatmak adına tüm imkanlarını seferber ederek yine lüks otomobil alan ve bunu taksiye çeviren oğul Ali Altın yaşadıklarını şöyle anlattı; "Rahmetli babam, insanları ve onlara hizmet etmeyi çok severdi. Müşterilerine en rahat ve konforlu hizmeti sunabilmek adına 260 bin TL'lik otomobili taksi yapmıştı. Babamı, elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. Babamın bana her zaman yapmış olduğu insanlara en iyi hizmeti etme nasihatı, benim için bir vasiyet oldu. Bunu yerine getirebilmek adına kendi otomobilimi sattım. Birikmiş param vardı bunu ve tüm imkanlarımı seferber ederek 395 bin TL'ye otomobil aldım ve bunu taksiye çevirdim. Babamın bana yapmış olduğu insanlara en iyi hizmeti etme nasihatını ve benim için de vasiyetini bu şekilde yerine getirmiş oldum."dedi.

TÜM SÜRÜCÜLERDEN TEK İSTEĞİM, "LÜTFEN EMNİYET KEMERİNİZİ TAKIN"

30 yıllık taksi şoförü olan babası Mustafa Altın'ı emniyet kemeri takmadığı için trafik kazasında kaybettiğini dile getiren Ali Altın, "Babam araç kullanırken emniyet kemerini fazla kullanmazdı. Geçirdiği trafik kazasında da, emniyet kemerini takmadığı için kafasına aldığı şiddetli darbe sonucu hayatını kaybetti. O kazada eğer emniyet kemeri takılı olsaydı, babam şuan yanımızda olacaktı. Tüm sürücülerden tek ricam, lütfen emniyet kemerlerinizi takın. Meşhur bir söz var hani; emniyet kemerinizi takın, hayata bağlanın diye. Gerçekten, hayattan ve sevdiklerinizden kopmamak için altınızdaki aracın sağlamlığına ve usta şoförlüğünüze güvenmeyin ve tedbir alarak emniyet kemerlerinizi lütfen takın."ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.